ACS 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja RS23V0E, 11.2.2015.

  1. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

  2. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Saanko referoida aiheesta "American Car Show" muodostuvan ketjun yhtenä tekstimuotoisena kappaleena, joka kuvaa aiheen todennäköisintä kronologista kehitystä tulevan 15 sivun aikana:

    Niin mutta kun sinne on silti niin kalliit liput, typeriä autoja liian paljon/vähän, kalja maksaa liikaa ja syöminenkin...sitten ne kylpytynnyrit ja kaikki mitkä ei kuulu harrastukseen. Niin juu ja se Tuning puoli! Miksi pitää samalla lipulla maksaa muovisten kippojen ja -akkojen tiirailusta, hirveästä bassonjytinästä ja hiusgeelillä voideltujen helmikaulojen partaveden lemusta?
    Saatana ei silloin Räyskälässä ja Tikkurilassa...höpölöpö...kaikki kallistuu...päläpälä...ennen oli sitä ja tätä...palkka ei riitä...verorahat...kokoomus...timosoini...sinä olet väärässä ja minä olen oikeassa...pitäkää näyttelynne...


    :odroll:
     
  3. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

    Älä nyt - tän vuoden aloitus oli positiivinen. Maailma voi muuttua.
     
  4. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Olet oikeassa ja positiivisuus on plussaa!
    Tämän vuoden ACS tulee olemaan varmasti hyvä.
     
  5. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    Jos se ei ole yhtä huonot kuin edelliset.
     
  6. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    vitsi vitsi
     
  7. homer

    homer Double Gearhead

    Viime vuodesta jos vielä parantuu niin on loistava näyttely.
     
  8. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Nyt viimein tullut jäsenedut näkyviin FHRA sivuille...mutta kun sieltä puuttuu ne tärkeimmät.Eli onko tietoa,saako alennusta/ilmaisen lipun ACS näyttelyyn ja miten on nuo Drag Race kisat?
    Epäilen,että jos kisoihin ei tule alennusta jäsenille,saattaa olla vielä hiljasempaa kisoissa,kuin tähän asti.
    Kertokaa,jos joku tietää miten mennään,kiitos.
     
  9. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ymmärsin ettei sais. Lipunhinta pudonnut pari euroo viimevuodesta. No, sillee niin välii kun en oo jäsenkään, shouhun silti meen.
     
  10. jknR

    jknR Gearhead

    Itseäkin kiinnostaisi, että saako jäsenet halvennusta noista näyttelyn ja kisojen lipuista. Eihän toi hotellipakettikaan nyt ihan kauheen pahan hintainen ole, mutta kun sitä joutuu sitten juomaan sitä ylihintaista olutta kahtena päivänä, niin eihän sitä perse kestä. :p
     
  11. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

    Ratiosta tuli päivällä, että joku Elastinen esiintyy syksyllä Hartwall Areenalla ja alkaen hinnat oli 28.50, eur jolla saa vissiin jonkun takarivin seisomapaikan. ACS -eturivin paikat maksaa 0.50 euroa vähemmän.
     
  12. st. vitus dance

    st. vitus dance 3rd gear

    Eeehhehee...joku Elastinen.
     
  13. paja1

    paja1 Double Gearhead

    onkohan mitään keskustelupalstaa missä elastisen faniporukka höyryää jo etukäteen miten kallis ja paska keikka siitäkin tulee? "minä en ainakaan...kaljakin maksaa...pysäköinti on kallis...vääriä biisejä soittaa...jonoakin sinne varmaan on...ensvuonna en kyllä mene...blaa blaa blaa" :wink:
     
  14. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ja se Jäykkiksen keikka pari viikkoa myöhemmin oli paljon parempi, kaikki oli hyvempää.
     
  15. M-ajuri

    M-ajuri 3rd gear

    miutakii kiinnostas nuo kisalippujen maholliset alennukset eli missä mennään??? täs kovasti jo puntaroidaan et mennäkkö nitrokisoihin vai ruottiin :-?
     
  16. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kannattaa mennä sinne mihin rahat riittää.
     
  17. M-ajuri

    M-ajuri 3rd gear

    Wow onko noin?! :eek: kerro ihmeessä lisää taloudenhoito vinkkejä :rotfl:
     
  18. Karck

    Karck 3rd gear

    Isot miehet kampee täällä jostaa muutaman kympin lipusta,sit viikonloppuna suurin osa kuitenkin kittaa ainakin SATASEN edestä viinaa! Puhutaan kuitenkin kympeistä! Mä oon työtön ja köyhä nuori, turha saarnata että kympitkin on tärkeitä.
     
  19. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Taas kerran joku haluaa kääntää puheen hieman eri suuntaan ku tarkotus oli.Ei ole kiinni kympeistä,mutta kysymys kuuluu...mitä hyötyä on maksaa tuo Fyyran jäsenmaksu,jos sillä ei saa vastinetta.Tähän asti on saanu eli näyttely,Drag kisat jne.Auton osista saa näköjään vieläkin mm. US-PARTS,mutta jos nykyjohtis aikoo vaan säästää,niin voi olla,että menee hieman munilleen nuo säästöt.Jos kisoissa kävijät vähenevät entisestään,niin sanon uudelleen et tulee aika hiljasta katsomon puolella.
     
  20. jknR

    jknR Gearhead

    Olkoot OT:t tai mitä, mutta viimeiset vuodet on oltu läseniä vaan sen takia, et ollaan päästy katsomaan kisoja halvalla.
    Muutamasta kympistä voi murerhtia ja jauhaa paskaa.
    Mua vaan kiinostaa pääseekö jäsen halvemmalla katsomaan kisoja!
     

Kerro tästä muillekin!