ACS 2016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 12.2.2016.

  1. JJ

    JJ Gearhead

    Pääseekö noita huutokaupattavia katsomaan joka päivä vaiko vasta maanantaina?
     
  2. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Pääsee joka päivä:)
     
  3. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    28 euron hintaan liian vähän jenkkiautoja.

    Miinukset:
    - myyntinäytössä olevat autot
    - parkkipaikalla hienompia autoja kuin sisällä
    - tyhjiä näyttelypaikkoja
    - jokkisluokan vehkeitä muistuttavia laitteita näytillä
    - rättikauppiaat turhan hyvin edustettuina
    - jumputtava musiikki ja pakokaasun haju dynopisteen luona

    Plussana muutama siisti Dodge ja pari GM:mää sekä Blacklist-laitteita.
    Muutama kiihdytyspeli, joita pääsi hyvinkin läheltä katselmaan.

    Parempi nimi tapahtumalle olisi TCS, tuning car show ja en aio menna ensi vuonna.
    Määrä korvasi laadun, taas.

    Joku (muu) taho voisi järjestää oikean jenkkiautonäyttelyn isolla J:llä.

    IS
     
  4. Ade62

    Ade62 Gearhead

    Eilen tuli pyörähdettyä paikan päällä. Näyttely oli ihan ok. Ei varsinaisesti mitään sellaista oho reaktiota tullut minkään ajoneuvon kohdalla. Ehkä niitä tulee nähtyä muissa tapahtumissa niin paljon . Yksi asia jäi snadisti vaivaamaan. Autojen esittelykyltit, mitkä useimmille näytteilleasettajille jää "muistoksi" vaikka tallin seinälle palkintona auton rakentelusta. Näissä kylteissä oli tosi paljon tehty käsin erilaisia korjauksia. No niitä tuli sit tavattua hieman enemmän ja syyt korjaustöille alkoi avautua. Niissä ajoneuvon teksteissä, mitkä oli kyltteihin painettu oli ihan sikana kirjoitusvirheitä/tai sanojen välejä puuttui. Tosi monessa autossa oli mm. automaattiperä? Epämääräisen huhun mukaan kyltit olisi teetetty jossain ulkomailla ja näin haettu säästöjä?
     
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Elmiassa Rodi -kauppa käy.

    [​IMG]
     
    studio57 tykkää tästä.
  6. aircool

    aircool 3rd gear

    Olipa taas näyttely.Pitäiskö kohta jo nimi vaihtaa kun tuntuu että american autot alkaa olemaan vähemmistönä.Motorsporttia oli ainakin edustettuna reilusti.Tuuninkia oli myös aikalailla.No jos Bemarit ja Audit innostaa niin mikäs siinä.Joku uudehko farkkumersu jossa oli isot pyörät ja tarroja ikkunoissa,niitähän näkee taksitolpalla.Hieno oli -73 Carina,niitä harvoin näkee missään.Mopot oli hienoja,sitä osaamista Suomesta löytyy.Oli sitten kopteri tai bomberi.Jenkkiautoissa ei ollut mitään mullistavaa.Tuli semmonen dejavu tunne,että oonko nähny näitä rodeja täällä ennenkin.Missä Suomicustomit.Lippalakkeja ja pallonheittoa oli melkolailla.Olis kuulemma voittanut jokakerta.
     
    jusku1 tykkää tästä.
  7. puerco

    puerco 3rd gear

  8. Bukero

    Bukero Gearhead

    kävin perjantaina, samaa mieltä ettei oo enää mikään jenkkiautonäyttely, markkina touhotus/humu vie huomion ihmisiltä. oikeita jenkkejä enää kourallinen. helvetillinen rummutus/basso jynkytys ei mielestäni tee viihtyisäksi mitään tapahtumaa. tosin ehkä olen jo vähän vanha ja väsynyt tähän nykytuuninkiin. ei tosiaan tarvii vaivautua ensi vuonna.
     
  9. KajS

    KajS Gearhead

    Me autokaikkiruokaiset maalaiset tykättiin näyttelystä. Heti sisääntullessa hienoja vanhoja ja uudempia ameriikan autoja, syvemmällä nuoret ja bemarit ja ooppelit ja toyotat ja hondat ja datsunit. Moottoripyörät ja mopot tosi ookoo, kiva kattoo vehkeitä, joiden kanssa ei itse puuhaa.

    Pääsylipun hintaan sisältyi kaksi livekonserttia (pystybasso rules ja varsinkin Call Me The Breeze - billyversio, mahtavaa) ja kompakti näyttely yhdessä hallissa.

    Merkillepantavaa oli hifiautojen määrän vähyys, pointless-tuningin vähyys, autot oli enemmän ajettavan oloisia kuin joskus nousukausivuosina.

    Mielipide: meidän kahden mielestä ainoo turha oli nykyferrarien myyntiosasto, mieluummin ois tsiigannu niitä vanhoja, joissa oli kaasuttimet...

    Koko shown nimi pitäisi muuttaa, jottei Amerikanautopuristit kokisi itseään niin petetyiksi. Harrasteautoja kun on sekä siipimopari kuin Kanjo-racer-Honda. Mutta Pasila Motor Showhun pitäs sitte tosiaan houkutella ne hienot vehkeet valmistusmaahan katsomatta.
     
  10. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Joo, kiitokset kuvaajille, näppärää katsella näyttelyä kotisohvalta! Hudson AMCCF:n osastolla on mykistävän hieno! Kuinkas moni hoksas että se vaalea Suburban on Macho Grande? Ei ainakaan kovin moneen kuvaan ole päässyt...
     
  11. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Joo ne oli menny päin helvettii. Mul oli ls1 vaihteisto... Jopa omistajan nimi saattoi oli väärin. No nyt se on korjattu.

    Joskus niitä kirjotettiin ihan käsin, samalla kun auton toi niin täti-ihminen kirjotti kyltin ja kysy mitä kirjotetaan. Nyt ne on tehny joku puolalainen robotti googlekääntäjällä jurrissa.
     
  12. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    No hoksas tottakai! Sikamakee ja 454! ihan parhautta!
     
  13. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Sikamakee :D
     
  14. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    :D:):):):):)
    Lapua/Heath Garage mainittu, torilla tavataan.

    Onnittelut Anna-stina ja Tomi.

    Well done...
     
  15. Elky70

    Elky70 Gearhead

  16. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Taitaa vaan olla sellaanen ero, notta Lapualaaset teköö, vääntää ja osaa. Kuvan kolomas on showmiäs...
     
  17. jpe

    jpe 3rd gear

    Samaa mieltä, enemmän odotin näyttelyltä. Tuunatut ja kisavehkeetkin saa tuolla kyllä mieluusti olla, mutta nyt jäi tunne että oli tuotu sinne jenkkikaluston kustannuksella. Tuoduistakin jenkeistä sitten joka kolmas tuntui olevan 1gen Camaro, vai tulikohan sitä pyörittyä vaan ympyrää.

    Ensi vuonna taitaa tulla välivuosi pitkästä aikaa. Odotukset kohdistuu nyt Tampereen näyttelyyn.
     
  18. impala1968

    impala1968 Gearhead

    American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2016 on mun mielestä näyttelyn nimi enkä mä kyllä perjantaina liian montaa muuta kuin jenkkiautoa nähnyt tuolla ACS puolella, noilla muilla kylläkin. Ei ollut mun mielestä mikään pohjanoteeraus, maailman nopeimmat kerrossängyt tms moska mita joskus aikoinaan oli näytillä puuttui kokonaan. Ihan jees näyttely, lippu on kallis, parkki on kallis mutta ei ole järjestäjän vika että messari on kallis. Ei ehkä tulis lähdettyä ellei jälkikasvu hinkuisi paikalle mutta en kyllä ole pettynyt.
     
    Mikkis ja pinola tykkäävät tästä.
  19. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    No mä kyllä menin omasta mielestäni ihan vaan American Car Show:un ja jos olisin voinut maksaa vain siitä osiosta, olisin sen tehnyt. Tämä olisi voitu kompensoida maksamalla lipusta vaikka 15 - 20 euroa.

    Silti en ymmärrä NÄYTTELYSSÄ jotain 90/00-luvun mattamustaa mazdaa, myynnissä olevia autoja, uudehkoa mersua tai skodaa isoilla renkailla tai jotain vanhaa latolöytöä, jossa ei ole mitään ehjää. Mitä näytettävää niissä on ylipäätään ?

    90-luvulla näytillä oli V8-flyygeleitä ja V8-kylpyammeita ym. paskaa, joissa moottoreissa ei ollut edes sisuskaluja paikoillaan.

    Näyttely alkaa vaan vuosi vuodelta muistuttaa yhä enemmän demokratiaa, jossa kaikki saavat sitä, mitä kukaan ei halua.

    IS
     
  20. Weijari

    Weijari Gearhead

    Ongelmana tuolla on myös se, että tuolta ei oikein saa / näe mitään sellaista, jota et saisi / näkisi Netistä. Messukeskuksen ständihinta on sellainen, että esim kaikki käsityöläiset pysyvät poissa. Vähän sama tilanne kuin Senaatintorin joulutorilla. Into lähteä ryysikseen maksamaan esim 16€ hampurilaisateriasta tai 12€ pysäköinnistä on aika matalalla. Krääsämyyjätkin ovat niitä isoja, joilla on ns. varaa maksaa, mutta valikoima on toisetansa kopio. Joskus tuolta sai vaikka käsin kaiverrettuja zippoja ja vaihdekepin nuppeja. Nykyisin kellään, joka vastaavia matalala budjetilla tekee, ei ole varaa tulla noita myymään Messukeskukseen.

    Toki, tänäkin vuonna kun menee skidien, joilla osa autoista on näkemättä livenä ja innostus sen mukaista, kanssa paikalle, saa päivän kulumaan mukavasti. Messuhallissa tarjolla olevien safkojen tasokin on parantunut ja taitaa olla ainoa Hese, josta saa bissen hampurilaisen kanssa.

    Hyvät tänä vuonna:
    - Chevy Cheetah, Amazon Gasser, Bitter -"opel" ja Raging Bull Monsteri
    - Sweet Poisonin paidat ja old school printit
    - Hyvinkin "siisti" yleisö ainakin perjantaina
     

Kerro tästä muillekin!