ACS 2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 6.2.2017.

  1. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Yritys oli kova kuvata kaikki osastot. Mikähän osasto oli kyseessä?
     
  2. Patwh

    Patwh 3rd gear

    Elky70 tykkää tästä.
  3. auburn

    auburn Gearhead

    Tuli käytyä, ihan OK näyttely, Pekka Leinon UUH-1 Polara edelleen hyvässä tikissä ym. takavuosien "showstoppereita"

    Nämä Petri Terhon kustomit jaksaa kyllä aina hämmästyttää a) tyylikkyydellään, b) viimeistelyllään, kaikki nuo kromit ja nykyajan maalit jne., tässäkin näytti lähtökohta kuvien perusteella olleen aika rytö :

    Elky70 kuvissa :
    https://tdp.kuvat.fi/kuvat/Tapahtum...n+Car+Show+2017/Friday+14.4./ACS2017-1061.jpg
     
    Elky70 tykkää tästä.
  4. doublesix

    doublesix 1st gear

    Ulkokuvat, Suomen toinen -66 Polara ja Urheilu Kylki.
     
    Elky70 tykkää tästä.
  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    menu* ja Elky70 tykkäävät tästä.
  6. BBC

    BBC Guest

    "Nämä Petri Terhon kustomit jaksaa kyllä aina hämmästyttää a) tyylikkyydellään, b) viimeistelyllään, kaikki nuo kromit ja nykyajan maalit jne., tässäkin näytti lähtökohta kuvien perusteella olleen aika rytö :"



    Totta! Suomen ykkös custom mies. Käsittämätön tämäkin auto!!!

    aulis

    nb. Hieno näyttää olevan Vermilän Tonin 1934 5w. Viimes näin auton Hangossa Texasin kilvillä 1985 tai 1986. Omistajan mukaan se silloin viimeisiä ajoja. Auto seisoi 30vuotta ja nyt valmis ajoon todella hienosti toteutettuna !
     
  7. Larry

    Larry Double Gearhead

    Iso kiitos kaikille kuvia laittaneille!
     
    Elky70 tykkää tästä.
  8. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Paljon huonompiakin näyttelyitä ollut vuosien varrella. Lähinnä jäi mieleen käsittämättömän hieno Buick kustom, hyvä kattaus rodeja ja nostalgianurkkaus nuoruuden aikaisista veekaseista tutuista autoista. Parasta tälläkin kertaa kuitenkin tuttujen tapaaminen.
     
  9. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Hyvä näyttely tosiaan. Junnudragsterit kuulostivat hyviltä vaikka pito-ongelmia näytti olevan. Oliko jossain Corvette clubi? Itse en sitä kuuden tunnin kiertelyllä ainakaan löytänyt. Buickki oli kyllä törkeän hieno,ammattiseppänä en löytänyt ainuttakaan virhettä autosta. Hyvä nähdä että Ex Laukkasen TT Mustang jatkaa hyväksi koetulla tekniikalla,go Laura!
    Jäägeri saisi olla halvempaa.....:confused:
     
  10. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Suomalaisista en tiedä, mutta Eestin Vetteklubi ainakin oli paikalla:
    [​IMG]

    7€:n jäägäriä ei tullut maistettua, kun ne pienet mittamukit ei näyttäneet ihan niin houkuttelevilta hintaansa nähden. :D.
     
    Buick225 tykkää tästä.
  11. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Tulipa käytyä;

    * matkakustannukset 240 eur
    * hotellit 274 eur
    * ratikkaliput 5.80 eur
    * pääsylippu 28 eur
    * VIP -paita 30 eur
    * ruokaa ja juomaa näyttelyssä 30 eur

    Kallista? Jeps, mutta jos säästän taas 2 euroa päivässä vuoden ajan eli about yhden ostokahvin/päivä niin pääsen ensi vuonnakin. Paitsi että silloin mennään Elmiaan.

    Tässä lemppari vaikka kaaret olikin hitsattu silloin kun tallissa oli ollut sähköt poikki.

    [​IMG]
     
    Muokattu: 16.4.2017
    Pate-68, kontra, Elky70 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Tuuninkipuolelta löyty auto, jota en ainakaan itse olisi tajunnut vilkaistakaan jos ei kaveri olisi vinkannut. Suomessa laillisesti muutosluvilla 2-oviseksi muutettu VW Bora. Hienoa työnjälkeä autoon, jolla ei kauheasti selkään taputteluja kerjätty tai muutenkaan haettu maksimaalista huomiota.
    Cadillac-kerho ylitti itsensä, mikä on jo paljon koska tuo kerho ei ole pettänyt koskaan! Aivan uskomattoman hieno ja työtä vaatinut projekti.
    Muutoin kerho-osastot oli jopa pieni pettymys. Nyt oli mattoja autojen alla, mutta muuta krääsää tai esillepanoa ei liiemmin ollut. FSRA:lla ja AMC:llä oli kyllä mielenkiintoista kalustoa. VW ei nyt jotenkin napannut vaikka ollut yleensä riemastuttavan energinen osasto. FMA jäi jotenkin sivuun, ei houkutellut edes pysähtymään kerhokaffeille, että saisi jäsenmaksulle vastinetta.
    Itse näyttely oli hyvä ja prätkäosasto mielenkiintoinen, 7 tuntia meni helposti yhdellä evästauolla.
     
  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hienoja kuvia :odcool:
     
    Elky70 tykkää tästä.
  14. Petri Terho ja Buick näyttelyn parasta antia.:)
     
  15. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    i
    Jos harrastajalla olis rajattomasti euroja se ei varmaankaan olis ongelma.Ruiskuttaisi 10-15 litraa kirkastalakkaa ,hioisi välillä ja lopuksi hivelisi 5000 vesi-tai kuivahionnalla ja kiillottais muutaman päivän parilla eri karkeudella.Mihin ei kone sovi niin käsin.Uskoisin varmaankin viikkoon tulevan näyttelykuntoon.En ole tehnyt vielä sellaista,joten mielipiteeni menevät arvauksen puolelle.Onhan se ilo silmälle katsoa sellaista virheetöntä pintaamutta uskaltaako sellaista viedä pysäköintiin halliin tai ulos?Jotkut eivät kuitenkaan ymmärrä tällaisen hienon harrastuksen päälle eivätkä kunnioita toisten tekemää työtä.Arvostan korkealle kaikenlaisen harrastuksen mitä yhteiskunta ei tue taloudellisesti,pikemminkin on ottamassa kermat päältä.Tämä näkemys 49 vuoden kokemuksella harrasteautonäyttelyistä.Älkäämme moittiko tai arvioiko kriittisesti ajoneuvoja jos ne eivät aina miellytä itseä.Samoin on näyttelyiden järjestäminen.Vie suunnattomasti aikaa ja voimavaroja.Olen verrannut aiemmin eri näyttelyitä keskenään,silloinkin vain niitä joissa olen käynyt.Parhaat muistot kuitenkin Marmorihalleista Tukholmassa.En tällä moiti ketään ,katson tuon mielipiteen olevan pikemminkin toive,johon voi yhtyä ilomielin.Ajatuksena:voisko tallikaverit/kaverit auttaa siinä?Ihan vaikka voileipä-ja kahvitarjoilua vastaan,voishan kaverit tuoda hyvän harrastuksen tukemiseksi kahvit ja eväät mukana.Sitten kirkkaimman pokaalin ollessa tallissa vois sanoa että kele ,tehtiimpä hyvää työtä porukalla.
     
    Muokattu: 15.4.2017
    Pertti K, pötkö ja leivonharri tykkäävät tästä.
  16. Zege

    Zege 3rd gear

    Elky70 ja Patwh tykkäävät tästä.
  17. Buick55

    Buick55 Gearhead

    30.v taukoa edellisestä kerrasta.
    +600km paskaa kilometriä
    Kaikenmaailman paskaa sapuskaa matkalla
    kaks paskaa lippua näyttelyyn
    kassillinen paskaa T-Paitoja(7kpl)
    kaks paskaa Kamasan hylsysarjaa
    Paskoja valokuvia kameraan
    ym muuta paskaa

    Loppu yhteenveto,..emmäänyt sitten tiijä,hieno näyttely kumminkin,olin
    positiivisesti yllättynyt moneltakin osin,tykkäsin:cool:

    Elekää ottako tosissanne,ainakaa ns.tiukkapipot.
     
    big t, Elky70, Mikkis ja 1 muu tykkäävät tästä.
  18. outroadrebels

    outroadrebels Gearhead

    vip osasto jäi mieleen ja sponsoroin t paidan verran.muuten saa taas 10v olla käymättä
     
  19. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Juu jos pitää taukoa juopottelussakin niin aine tuntuu entistä autuaammalta!
     
  20. T.

    T. 3rd gear

    ^ Joskus 2000,2001, tms käytiin kolmena tai neljänä vuotena peräkkäin. Viimeisellä kerralla käveltiin vaan hallit läpi ja lähdettiin ajamaan kotiin. Oli virhe, pitäisi pitää välivuosi(a) niin tuntuisi hienommalta. Nyt jos taas lähtisi taas tuolla käymään niin olisi varmaan ihan jees.

    Kuvaajille kiitoksia, kun ei tosiaan tullut taaskaan paikalle lähdettyä. Kaikkia en ole ehtinyt vielä katsoa, mutta Marklinilla oli pari kuvaa tuossa mitkä jäi mieleen kun olivat hieman kauempaa otettuja. Näkee vähän ĺaajemmin näyttelyaluetta ja vieraita. Sellaista "yleisfiilistelyä" .
     

Kerro tästä muillekin!