ACS 2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 30.1.2019.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  2. litres

    litres Gearhead

    Kävin tänään mp messuilla, käteinen ei enää kelpaa pysäköinnin maksuun:mad:
    varautukaa siihen!
     
  3. splitti

    splitti 2nd gear

    En ole menossa/tulossa enää. Varautukaa siihen! ;)
     
  4. MaxDura

    MaxDura Gearhead

    Toihan on selkeä parannus. Ei enää puomeja joten sisään- ja poisajo sujuu nopeammin. Ja jos ei halua maksaa automaattiin paikan päällä, lasku tulee kotiin jälkikäteen.
    Itse maksoin Europark-sovelluksella kännykällä kun sellainen työpysäköinnin takia muutenkin on, samalla kun kävelin parkkihallista messukeskukseen.
     
    Lowry tykkää tästä.
  5. MudMax

    MudMax Gearhead

    ^Joo, selkeä parannus ja laskua ei tarvitse odottaa, vaan voi säästää 5:n euron laskutuslisän kun käy oma-aloitteisesti maksamassa netissä 48 tunnin sisään.

    Joensuussa on toi systeemi ollut jo pitkään, ja mustakilpisen pysäköintiä en oo maksanut vielä kertaakaan, kannattaa kokeilla tuollakin.
    Eli jos rekkarilla ei löydy netistä pysäköinnin jälkeen maksettavaa pysäköintiä, ei siitä tule laskuakaan.
    https://www.europark.fi/pysakointitalot/p-kongressi-messukeskus-autopay/
     
  6. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Ensimmäistä kertaa kävin mopomessuilla ja vaikka kaksipyöräisiin tietysti kuuluukin olennaisesti erilaiset varusteet, niin johan oli paljon erilaista rättiä ja lumppua tarjolla. Piti oikein hetken aikaa ihmetellä, että mistä niitä pyöriä löytyy.
     
  7. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Odotukset tämän kevään näyttelyyn ovat kyllä korkealla, varsinkin kun jo marraskuun uutiskirjeessä oli tämänkaltaista infoa.

    "Uutena lisänä voimme ylpeänä kertoa, että meillä on lisää sisältöä luvassa näyttelyvieraillemme! Ykköshalliin tuodaan nyt Classic Car Show! Näyttelyssä paikalla upeimmat klassikko-autot. Näyttely toteutetaan yhteistyössä Suomen ajoneuvohistoriallinen keskusliitto – SAHK ry:n kanssa!

    Viime vuonna toimme Tuning Car Show-tapahtumaan jo muutamia raskaan kaluston näyttelyhelmiä. Tänä vuonna kasvatamme tarjontaa ja näyttelyalue saa uuden nimen: ”Custom Truck Show”! Näyttelyssä nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä.

    Siirrämme myös myyntipisteet pois näyttelyhalleista ja avaamme mahtavan markkinapaikan hallissa numero kolme! Kaikki myyjät keskitetysti samassa tilassa antaa näyttelyhalleille enemmän tilaa tuoda aitoa sisältöä näyttelyyn ja samanaikaisesti myyvät puitteet shoppailua haluaville."

    Pirun hieno juttu, että on hoksattu yhteistyö SAHK:n kanssa, klassikot tuovat varmasti hyvän lisän näyttelyn tarjontaan. Samaten tuo myyjien siirto pois autojen seasta omalle alueelleen. Tuohon voisi olla hyvä lisä, jos saataisiin enemmän harrastukseen liittyviä yrityksiä paikalle. Tietysti se on pienille yrityksille iso kynnys lähteä mukaan, eli joku hyvä kannustin siihen pitäisi varmaan keksiä.

    Palkintoluokkia voisi kehittää hiukan järkevämpään suuntaan, tuo Top 10 on lähinnä arpajaisia. Vaikka sitten sponsori vetoiset luokat esim. "Us parts muscle cars tai V-8 magazine custom cars". Yleensäkin se että näyttelyyn tarjottaisiin enemmän kalustoa tekisi siitä varmasti korkealuokkaisemman, eli satsattaisiin siihen että kauempaakin kalustoa tulisi esille.
     
    AnHie65 tykkää tästä.
  8. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    "Yleensäkin se että näyttelyyn tarjottaisiin enemmän kalustoa tekisi siitä varmasti korkealuokkaisemman, eli satsattaisiin siihen että kauempaakin kalustoa tulisi esille."

    Ei ole tarjoamisesta kiinni. Vaan ihan jostain muusta.
     
    supo, Gary Grand ja belair54 tykkäävät tästä.
  9. Cortina71

    Cortina71 3rd gear

    Moneen vuoteen en ole käynyt, kun omaan makuun suurin osa autoista on liian rakennettuja. Nyt kun tulee tuo classic-osasto niin pakko mennä. Äkkiseltään nuo muutkin muutokset kuulostavat hyviltä. Hyvä, että tapahtumaa pyritään kehittämään.
     
    Gary Grand ja auburn tykkäävät tästä.
  10. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Niimpä. Artisti maksaa meininkihän se taitaa suurin syy olla, jätin vain mainitsematta...
     
  11. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Hotellit varattu ja työkalenteri tyhjennetty näyttelyviikonlopulta. Ihmetellään tapahtumaa tälläkertaa näytteilleasettajan näkökulmasta.
     
    PeteKoo ja PPRCuda tykkäävät tästä.


  12. Määki tarjosin ekakerran 80luvulla 67 camaroa. Sanottiin että meillä on vaikka kuinka paljon tuon tasoisia camaroita.... joopa joo.

    seuraavana 1957 sport coupe MR-262. Ei kiinnosta, näitä on täällä etelässäkin...
    Yhtään yhtä hienoa 57 sport coupea en ole nähnyt mutta toki niitä siellä pyörii. Uskon.

    Seuraavana ei kelvannut 1955 chevy tai 1967 nova. Niitäkin varmaan paljon etelässä.

    Linjuri ja dragster kelpasi, Rekka ja dragster kelpasi. Molemmilla kerroilla Itse maksoin majoitukset ja matkat.

    1932 5w coupe 409 ei ole koskaan kelvannut. 2 kertaa olen tarjonnut. Viimeskin se oli hallin pihalla, kun oli 2kpl 1932 Roadstereita V8 magazinen osastolla. Niitäkin tarjosin Vyyran höpöille, mutta ei kelvannut. Hyvä niin, V8 maksoi 1500e kun toin 2 autoa niiden osastolle.

    Tulevaisuus: En tarjoa yhtään autoa ko puljulle, mutta jäsenmaksun maksoin kun oli niin edullinen että nauratti.

    Mahtavinta on se kun ne uittaa kaikkia paskaa englannista asti ja lopuksi luppen hätä soittelurundi kehä III sisäpuolelle että saadaan samoja vehkeitä monennenko kerran esille.... yksikin 1932 roadster on ollut siellä ainakin 5 kertaa, eikä se ole vaiston pekan vika ollenkaan (omistaja).

    Aulis
    tähän loppuun pitäs panna maailmanennätykset ja muut kovat ajat, mutta kun ei ole muuta kuin paljon vapaa-aikaa.
     
    Slas, Ana67 ja always bb tykkäävät tästä.
  13. max

    max Double Gearhead

    Joitain vuosia sitten tarjosin ACS näyttelyyn orgis kuntoista Honda GP 500 TT Café Racer prätkääni.
    On mielestäni kaunein ikinä tehty japsipyörä.
    Ei kelvannut.No en varmaan tajunnut tilanteen oikeaa laitaa,koska kyse kai on jenkkiautonäyttelystä?
    En ole kyllä koskaan em.Hondaa näyttelyssä nähnyt.
     
    6PPC tykkää tästä.
  14. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Laskin joskus, että jos raahaisin jonkun kasani ACS:ään, niin se maksoi siihen aikaan mulle about 1000 euroa ja 6 päivää elämästä. Silloin oli vielä maanantaikin näyttelypäivä.

    Saattaa se tietenkin vain tuntua kalliilta ja toisaalta näyttelyvieraana selviän kahdella päivällä ilman vapaapäiviä töistä jne. Siispä nauttimaan valmiiseen pöytään tänäkin vuonna. Ja toivottavasti jälleen US Partsin poistomyynnin kautta.
     
    Muokattu: 5.2.2019
  15. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Minun mielestä ei ollenkaan riittävästi rakennuttuja. Niitä ajovehkeitä kyllä varsinkin kesäaikaan näkee mutta varsinaista showstopperia en kyllä oikein viime kevään näyttelystä bongannut.
    Ehkä tänä vuonna.
     
  16. tyttötuunaa

    tyttötuunaa 1st gear

    Juuri tämä. Tuntuu että joka vuosi näyttelyissä samat autot kiertää.
    Tuning osaston takia on useita kertoja tullut lähdettyä näyttelyyn, mutta aina on jotenkin saanut pettyä. Suurimmaksi osaksi autot sielä on about 30k arvosia tai ylitse orkkis autoja joihin on otettu kaikki maailman lisävarusteet (eli tuotu saksasta) ja näin makaa tuning osastolla. Jotenkin todella väärin niitä kohtaan jotka ovat oikeasti tehneet koriin muutoksia yms ansaitsevat olla siellä.

    Yritin ensimmäistä kertaa tänä vuonna sinne paria autoa. Mustang V6 2007 johon oli korisarjat laitettu, ylimaalattu ja muitakin muutoksia tehty. Vastaus oli kieltävä.
    Toinen auto oli Audi A4 johon oli puskureita vaihdettu, ylimaalattu ja laitettu ilma-alusta. Vastaus oli silloinkin kieltävä toki tämän kohdalla oli jotenkin arvattavissa, mutta pakko se oli koittaa.
    Ei tullut mitään selityksiä miksi ei valittu vaan yksinkertainen sähköposti.

    Tiedä sitten ovatko jopa pienentäneet tuning osastoa kun kaikkea muutakin on lisätty.
    Sellaista, en löytänyt mitään muuta viestiketjua aiheeseen liittyen, mutta oli pakko etsiä onko muilla ollut samanlaisia fiiliksiä vaikka täälä ei nyt ihan tuning puolesta puhuttukkaan.
     
  17. Harmi homma. Toivottavasti uudet ja nuoret pääsee paremmin esille. Meikäläinen ei niin enää väliä, mutta toki "jatketut viikonloput" näyttelyissä on hieno homma ja vaihtelua pitkään kotona "kökötettyyn" talveen.

    Viimekeväänä minulta kysyttiin erääseen toiseen näyttelyyn autoja. Tarjosin niin että uusin roadster tuon mielellään ja toisen projektiauton (1932 5w coupe) joka on 75%sti peltityöt tehtynä ja paljon dokumenttia työn etenemisestä + rekvisiittaa.

    Itseäni ja tuttujani on kyllä aina kiinnostanut myös nämä projektiautot, jossa näkee sen valtavan työn mitä autolle tehdään (www.auliz.fi -> showroom -> kolmanneksi ylin on ko auto). Vastaus näyttelyn järjestäjältä oli, että ei kiinnosta projekti eikä ole tilaa semmoiselle.... No, minä kävin näyttelyssä katsomassa ja oli kyllä 4-5m leveät käytävät, 5 paidan myyjää liikaa, 200neliötä ihon töhrijöitä, oikeita täyteautoja kadulta nykäistynä.... eli täyttä oli - Game Over. Tämä ei ollut ACS.

    No, katsotaan tuleeko tänä keväänä kysyntää autoista. Olisi tarjolla monta juttua, mutta väkisin ei kannata ja eikö pakkoavioliitot ole laissakin kielletty......

    Aulis
     
  18. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Velimies asui töiden takia muutaman vuoden Thaimaassa, ja sillä oli tollainen Honda siellä. Sanoin, että tuo se poistullessasi tänne Suomeen, saat sen varmasti kaupaksi. Möi sen jollekin työkaverilleen siellä taikuissa
     
    max tykkää tästä.
  19. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Montakohan 409llä varustettua autoa on ollut näytillä koko historian aikana. Big Daddyn museossa Gainesvillessä noita tuli ihmeteltyä
     
  20. Elky70

    Elky70 Gearhead

Kerro tästä muillekin!