ACS 2024

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 25.2.2024.

 1. Marklin

  Marklin Double Gearhead

 2. GeeTeeO

  GeeTeeO Gearhead

  Amerikan Raudan vuoden ensimmäisen numeron pääkirjoituksessa esitettiin huoli American car shown muuttumisesta entistä kauemmaksi nimensä mukaisesta näyttelystä. Viime vuoden näyttely ei mitenkään huipputasoa ollut ja silmiin pisti perinteisesti mukana olleiden yritysosastojenkin puuttuminen. People Choice äänestys oli totaalinen fiasko, jonka ratkaisivat somekampanjan voimalla ihmiset jotka eivät edes käyneet näyttelyssä. Nyt kun katselee FHRA:n mainostamista näyttelyn sisällöstä, niin sama ajatus kieltämättä valtaa mielen. Ovatko Amerikan autot enää vain sivuosassa? Muistissa kun on ne totaaliset floppivuodet kylpytynnyreineen.

  Hyvin muistaa vielä sen ajan, jolloin V-8 Magazinen välissä oli ennakkoon näyttelylehti, jossa kerrottiin esillä olevasta kalustosta. Nyt jos oikein hakemalla hakee tietoa, niin Harvian lokinsiipiovinen Mersu on klassikko-osastolla ja tuuninkipuolella Tesla Model 3. Ei pientäkään esimerkkiä Amerikan autoista. Ovatko ne siis täysin sivuosassa? Kotimaiset uutuudet ovatkin todennäköisemmin Elmiassa ja seuraavaksi Tampereella.

  Näyttelyn ohjelma se vasta saakin kulmat kurttuun. Jotain ”never höör-osastoa” edustavia teiniräppäreitä ja pellepainia. Kaiholla muistuu mieleen ne vuodet kun oli sentään Texas Oil ja Genital Motors. Suorastaan hämmentyneeksi saa seuraava. Self-Confidence –workshopit, Ne sopivat kaikille, jotka tavoittelevat voimaannuttavaa kehollista itseilmaisua. Siis mitä vittua se edes tarkoittaa?! Mitä niillä on tekemistä ylipäätään minkäänlaisen auto/mp-harrastuksen kanssa? Tällä suuntauksella en edes ihmettelisi vaikka jo lähitulevaisuudessa kiihdytysajotiimien paikalla olisi toisenlaisia ”drag racingin edustajia”, eikös sekin sopisi ajan henkeen siellä Kehä kolmosen sisällä?

  Vuodesta 1988 lähtien olen joka vuosi käynyt American car showssa, niiden pettymystenkin jälkeen palannut uudestaan. Nyt alan jo vakavasti pohtimaan, että onko syytä katkaista tämä kevään alkamisen perinne vai käydä vielä hyvästelemässä ja todeta aikojen muuttuneen. Jos näyttelyn nimi on American car show, niin pitäisi olla sen katteeksi selvää mikä kuuluu pääosaan.

  Onneksi Tamperelaiset sentään pitävät perinnettä yllä tasokkaasta näyttelystä, Hot Rod & Rock Show ei ole koskaan tuottanut pettymystä. Musiikkitarjontakin on linjassa Peer Güntin myötä, eikä ole mitään ”jou jou-lökäpöksyjä” sönköttämässä.
   
  MRikkinen, LehtinenA, cdv70 ja 25 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. Malossi

  Malossi 2nd gear

  Asiallista tekstiä :D
  Jollain ne messuhallit on vissiin täyteen saatava ja kun ei viitsitä samoja autoja vuodesta toiseen samassa näyttelyssä kierrättää niin kai siinä sit jenkit käyvät vähiin. Muistelen itsekin kun oli jotain täysperävaunurekkoja ajeltu sinne hallien täytteeksi. Ei tuonne kukaan pakota menemään, enkä kyllä itsekään menisi ellen lippuja ilmaiseksi saisi :rolleyes:
   
  litres tykkää tästä.
 4. mopo-ukko

  mopo-ukko Gearhead

  Sunnuntai aamuna käyn kävelemässä läpi,kyllä Tampere on nykyään parempi näyttely ja näin kaikki ruokaisena Lahden Classic Motor Show.
   
  Seevu, karra ja Catiska tykkäävät tästä.
 5. three hundred

  three hundred Gearhead

  Onkos tietoo onko harrasteparkkia?? En mistään löytänyt et ois mainittu….
   
 6. Malossi

  Malossi 2nd gear

  Kyllä ne sitä mainosti että on.
   
 7. Vallu 426

  Vallu 426 3rd gear

  Tuning vehkeille olkoon oma näyttelynsä joskus muulloin,ei viitsi edes läpi kävellä ja kuulla teknopaskan jytinää.
  Ei kiinnosta yhtään,miksi osasto ei voi toimia ilman helvetillistä meteliä?
  Jos amerikan vehkeitä ei riitä,pitää näyttely siirtää pienempiin tiloihin.
  Ja onko tosiaan musiikit saatanan räppiä,mille pennuille tuo tarjonta on tarkoitettu?
   
  Seevu, jarkko359 ja Mija tykkäävät tästä.
 8. pptalo

  pptalo Gearhead

  Jos harrasteparkki löytyy niin miten selviää ilmain sakkoja vai pitääkö harrasteparkistakin maksaa normi pysäköintimaksu?
   
 9. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Eiköhän siinä sisäänajoportilla anneta lappu käpälään harrasteauton kuskille ja siinä lapussa oleva koodi syötetään parkkiautomaattiin ja vapaudut maksusta.
   
  Malossi tykkää tästä.
 10. teddy99

  teddy99 Double Gearhead

  Erittäin hyvin sanottu. Ihan hyvä, että osa nuorisosta sentään harrastaa autoja, vaikka se lasikuitupulkkien leipominen ei minuakaan kiinnosta. Olen kanssa miettinyt miten ne japanilaiset lintulauta-autot liittyy näyttelyn nimeen? Mutta aikamoinen ongelma näyttelyssä on juuri tuo helvetinmoinen melusaaste, joka on vanhalle liikaa. Vanha jää sitten kotiin. Vanhoja ei tarvita.
   
  Seevu ja three hundred tykkäävät tästä.
 11. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Hyvä näyttely tulossa, vähän kiertää kattomassa autoja, sit parit bisset ja uus rundi, kyllä siinä päivä menee leppoisasti tuttujen kanssa jutellen mukavissa puitteissa.
   
  jknR, belair54, jarkko359 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. Keme

  Keme Gearhead

  Kyllä ACS:stä valittaminen on se varma kevään merkki. Ilmaston muutosta ja kelien lämpenemistä on luvattu monta vuotta, mutta on se vaan jäänyt piippuun. Hieno nähdä Overdriven valitustopicperinteen pysyvän voimissaan, ni tietää et kohta on kesä!
   
  Seevu, hot1930, jknR ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. 462857

  462857 3rd gear

  Valitettavasti se on nykyaika ; koita kestää niin minäkin.
   
 14. pptalo

  pptalo Gearhead

  Täytyypäs etsiä tälläinen henkilö jos tulee lähdettyä. 2v. sitten ei kukaan lappua tarjonnut.
   
 15. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Ei me muistaakseni tarvittu muutama vuosi sitten mitään lippuja parkkiin kun komiasti ajettiin ja jankkaamalla päästiin harrasteparkkiin '81 Double Cab Dynalla (mm. pystyputket, erikoismaski, alustavalot jne). Oli kyllä kiva testilenkki toi 840 km kun se viikossa rakennettiin ajoon, sitä ennen seittämän vuotta pellossa, oli siihen suorastaan juurtunut kiinni.
   
  Muokattu: 29.3.2024
  Gary Grand ja juko7 tykkäävät tästä.
 16. Procharged Vette

  Procharged Vette 3rd gear

  En ole ennen käynyt mutta huomenna menen. Sen jälkeen selvinnee onko ensimmäinen ja myös viimeinen kerta.
   
 17. JC5IEDM

  JC5IEDM 3rd gear

  Mitähän nuo "rajoitetusti" ja "hienoimpien" mahtavat tarkoittaa?
  Nämä tiedot löytyivät täältä.
   
 18. Malossi

  Malossi 2nd gear

  Siellä on ainakin aiemmin ollut kaista kyltillä "Harrasteparkki" . Siinä on heppu viittelöinyt että tätä tietä tai sitten osoittanut normaaliin parkkiin johtavalle kaistalle. Samalla saa sen ilmaisparkkipiletin.
   
 19. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Toihan on varmasti vaikea rasti harrastajillekkin määritellä mikä auto kuuluis harrasteparkkiin, saatikka sitte jollekkin lionsclub järkkärille. Ja varmasti jollain mieli pahoittuu. Toinen tarjoaa sinne pellosta kaivettua japsipakua ja toinen menee liian uudella jenkkimuskelilla. Onnea matkaan ja muistakaa raportoida pettymykset tänne!
   
  chevy-kane, Gary Grand, duel ja 1 muu tykkäävät tästä.
 20. Arkkumies

  Arkkumies 3rd gear

  Viime keväänä liikenteen ohjaajat iloisesti viittilöi kulahtaneen sämpyläcapricenkin harrasteparkkiin vaikka siellä oli aika ahdasta.
  Varmaankin menee taas sen mukaan että se kuka mahtuu niin menee, ellei nyt ihan peruspulkalla yritetä.
   

Kerro tästä muillekin!