ACS Oulu / O.S.H.A. ry:n talkoot ja palaveri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja AstroUser, 10.4.2010.

  1. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    American Car Show 8.-9.5.2010:

    Kyseisenä viikonloppuna tarvitaan jälleen työvoimaa makkaranmyyntiin. Tänä vuonna makkaranmyynti on kokonaisuudessaan yhdistyksemme nimissä. Ilmoittautumiset makkaranmyyntivuoroihin voi tehdä tekstiviestillä (O.S.H.A: 045-1207721) tai sähköpostilla (osha@oshary.net). Ilmoita nimi ja päivä (la/su), jolloin voit parin tunnin myyntivuoron tehdä. Myyntitiimissä on aina min. 5 hlöä. Myyntivuoroissa oleville henkilöille on luvassa samat luontaisedut kuin aiemminkin. Myyntitalkoista vastaa pj. Marko Rahikainen.

    O.S.H.A. ry:llä on näyttelyssä myös oma osasto. Mikäli haluat osallistua näyttelyn pystytykseen (la-aamuna) tai purkuun (su-iltana), niin ilmoittaudu myös ennakkoon, jotta nimesi on järjestäjän listoilla.

    HUOM!

    Palaveri talkooasioista ja järjestelyistä sunnuntaina 18.4.2010 Tupoksen ABC:llä kello 18:00. Tervetuloa!
     

Kerro tästä muillekin!