ACS:stä vielä vähän..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Anonymous, 27.2.2004.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Montako kisaa FHRA järjesti viimevuonna esim Motoparkissa?
  Euro- /japsiporukka on aika omavaraista noiden tapahtumien suhteen Radalle.com, sunday on Racetrak ym ym joita he pystyvät järjestämään muiden kerhojen kesken, joka ei tunnu onnistuvan jenkkipuolella vai milloin olet nähnyt esim chevy, mopar ja fordi porukan jörjestävän jonkun yhteistilaisuuden.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ja nuo Racetrackit ja Radalle jutun on tarkoitettu KAIKILLE autoharrastajille.
  Tuning sana on todella sumentunut käsite(tuning=virittäminen). Olevinaan euro/japski autoille "tarkoitetuissa" tapahtumissa ei ole ollut mitään sellaista etteikö sinne jenkkiautoja saisi tulla. Se mihinkä "tuning" autot on menossa ACS:ään on samaan aikaan samassa paikassa järjestettyyn Tunig Car Show:n. Jälleen tuo tuning sana kummittelee...
  Boikotoivista kerhoista on osa myös MERKKIkerhoja, ei ns. tuningkerhoja. Ja niitä vituttaa liittyä alatoiminimeen jossa tuning on esillä, koska ne eivät sellaisia ole.
  Rakenneltu auto on sittem varmaan tuningauto(tekniikka, moottorin virittäminen, alusta....). Oli se sitten jenkki tai euro tai japski tms...

  Omia mielipiteitä ja särähtää myös korvaan tuo, että jos tuo auton näytille niin miksi siitä pitäisi vielä maksaa? eikös ne katsojat ole niitä maksajia.

  Terveisin: Juha Poikonen
   
 3. HEMI

  HEMI 1st gear

  Joo eipä motoparkin kohtalo ensikaudellakaan hyvältä näytä ku on jotkut mopokisat samaanaikaan ku varttimailikahinat ja noilla kisoilla mä tarkotin tollasia virallisia ei kuten radalle.com tapahtumat. Ohan tuolla motoparkissa jarjestetty noita kiihytys päiviä jotka eivät ole fhra jarjestämiä mutta eihän fhra:aan tarvitsekkaan. Eikös viime kesänä ollu usa car clubin jarjetämät kiihdyttely päivät korjatkaa jos olen väärässä kun ei muista varmaksi. Että kyllä tällein jenkki porukatkin jarjestelee tapahtumia (on jarjestelly vuosikymmenien ajan) on forssa pic nik, himos meet, pig wheels, oldtimer run ohan noita mutta tollasia mutkaradalla ajoja ei kyllä pahemmin oo voihan sitä tietysti kaydä sielä radalle.com jos haluaa.

  Tässä mielipiteeni (aika radikaali tulee varmaan taas herneitä vaikka muille jakaa) tapahtumasta "Katsojan kannalta" jonka kirjoittelin suomi 24 sivulle:

  Kävin kerran radalle.com tapahtumassa portilla rupes jo ekä kerran touhu naurattaa ku piti ostaa pinkit rannekkeet oli ku ois ollu menossa särkänniemeen no autot radalla oli suurimmaks osaks aika onnettomia, killuttimia kyllä löyty mutta vetoja ei sit ollukkaan ja pahimmat hokotykset pysy varikkoalueella (rata oli varmaan liian epätasanen ois varmaan puskurit tippunu) konepelti ja takakontin luukku auki jotta pystyis kattoo ku pojalla on kontissa telkkänpönttö ja konehuoneessa greentwister . no burnis/sladittelu alue no mitäs niistä nyt vois sanoa eihän pyörittelystä mitään tullu kun enimmäkseen autot olivat etuvetoja. Sit ku tuli kiihdyttelyn vuoro no sit ei enää tienny että itkiskö vai nauraisko matkahan oli 200m eikä ollu ajanottolaitteita ja autot säälittäviä huiput varmaan 80km/h varttimailin päässä auto poikittain ettei kukaan vaan vetäs loppuun asti urkuauki ja hauskinta tässä että 200m matkalla piti pitää kypärää ja radalla ei tarvinnu vaikka radalla vauhti kummiskin nous korkeemmaks.

  Ymmärrän sen etta tapahtumassa porukka saa käydä testailmassa autojaan joten siellä on niitä suht noormaaleja kaupparatsuja joukossa.

  Että oishan se kiva nähä tuolla tehokkaita takatuuppareita ottamassa sladeja (muitakin kuin bemuja) ja saatas tapahtumaan muutakin jytinää kuin subbareitten jytkettä. Ehkä ensi kesänä mennään tapahtumaan muullakun tanarilla (toivottavasti) :grin:
  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: HEMI 2004-02-29 12:57 ]</font>
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Jos ei pappabetala puppeli pojut kuttaperkalla leivottuine levityksineen ole messukeskuksessa pääsiäistä viettämässä, niin toivottavasti hallit täytetään USA-autoilla. American car show ei ole enää viime vuosina pitkänmatkalaisia jenkkiautoharrastajia kiinnostanut markkinarihkama touhunsa vuoksi ja lähinnä perinteen/kannatuksen vuoksi olen itsekin siellä käynyt, varsinkin kun ajoissa jäsenmaksuni maksaneena olen kutsukortin sinne saanut. Eli nyt kaikki viime vuosina American car shown väliin jättäneet jenkkiharrastajat sankoin joukoin liikkeelle. Mielummin vaikka toples car wash takaisin kuin teinibemareita.
   
 5. HEMI

  HEMI 1st gear

  Tätä minäkin toivon ettei jenkki miehet vaikeuta fhra olemista jäämällä pois tapahtumasta vaikka se ny vähän maksas enemmin.
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Okei, moni näistä nykyään järjestetyistä tapahtumista on mennyt kaupalliseksi paskaksi... esim. Radalle.com(paskalle.com) maksat lähes turhaan siitä minkä takia sinne tulit.
  Turhaan näköjään autoharrastajia on yrittää yhdistää, koska mielipiteet menevät aina niin ristiin.
  Esim. jos on sana American tai Tuning(tms. vastaava) niin ei tykilläkään näytä samaan paikaan mahtuvan. Poikkeuksia tietysti lukuunottamatta!.
  Mitähän sanan autoharrastajat alle mahtuisi...?
  Elämäntapoja on ja niistä on usein vaikea tinkiä ja niitä löytyy monilta tahoilta ja aloilta... esimerkiksi niin Amerikka kuin euro/japski harrastajistakin.
  Jotkut sanoo että miksi pistää mustikoita vadelma koriin ja toiset että marja kuin marja.
  Haavehan olisi saada AUTOharrastajat "saman katon alle" ja ajamaan yhteisiä etuja.

  En ole lukenut kaikkia ASC:ään liityviä viestejä, mutta jos ET ole FHRA/FTCA jäsenkerho, maksaa tuo messupaikka sen mitä on määritelty oli se sitten Jenkki, Euro/japsi tai joku muu autoharrastaja tahansa.

  Autoharrastelojoitten keskinäinen sotiminen ai varmaan johda mihinkään.

  T: Juha Poikonen
   
 7. Puuhis

  Puuhis Gearhead

  On se hienoa maksaa autonsa näytteille tuomisessa, monilla sen rakentamiseen on menny sen verran et ei ihan heti tuo/vie sitä minnekkään.... ja mitä tulee tuning auton rakentamiseen, niin minun mielestä ne on samaa harrastusta kuin näitten jenkki vessojen rakentaminen, vaan merkki ja vuosimallit eroja.... kummassakin panostetaan autojen näyttävyyteen ja esille tuomiseen sekä tapahtumissa että kaduilla... ja monet niistä voivat olla yllättävän nopeita... sen tietää kun sen kokee!!!

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Camino-72 2004-02-28 22:10 ]</font>
   
 8. Hd-hippi

  Hd-hippi Gearhead

  Haukkukaa ja paheksukaa mua nyt ihan vapaasti vaikka miksi rotusorto kiihkoilija fasistiksi tai vanhaksi jääräksi tms.aivan sama, mutta sana tuning saa ainakin meikäläisen "poistamaan varmistimen"
  Jotenkin tulee heti mieleen joku pappabetala kuttaperka bemarit yms.huussit joita en vaan kertakaikkiaan voi sietää.
  Eikö minua huijata jos haluan mennä
  AMERICAN CAR SHOW:hun katsomaan jenkkejä niin jos huonosti satun sisäänkäyntini valitsemaan niin joudun kävelemään "satoja metrejä" kaikenmaailman joumän räpräp bassohelvettien läpi ennen kuin näen jenkistä siipeäkään?
  OK! Myönnetään olen aivan saatanan ahdasmielinen tässä asiassa mutta niin se vaan on.
  Tai sitten fyyran olisi syytä oikeasti jättää se sana american tuosta näyttelyn nimestä pois.
  Silloinhan ei tälläinen vanha hapannaama voisi valittaa...
  Oikeesti mulla ei oo mitään esim.jotain 70luvun celicoita vastaan (nehän on hienoja) mut ehkä joku löytää sen "punaisen langan" mitä tässä tarkoitan.
   
 9. MR. Fabulous

  MR. Fabulous 1st gear

  Joo, punainen lanka löytyi. Puhut asiaa!!!
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  vittu on se kumma ku ei voi tuunaajat ja rasvaletit puhaltaa yhteen hiileen! helvetti!aina pitää olla mollaamassa toisiaan! autojan molemmat kuitenkin rakentaa. en nyt tarkoita pelkästään jenkkiautoharrastajia vaan myös tuunaajia!
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mutta kun siihen kastiin kuuluu. Tuunarit, Euro-, Japsi-, Jenkkiautojenharrastajat, Tötterö-Rebelit. Vedä siinä yhteen hiileen? Kaikki eri kuppikunnan kannattajia.
   
 12. RAAKA

  RAAKA 1st gear

 13. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

  Olisi kiva tietää, miten FHRA:n talous on mennyt noin kuralle. Velkaa tuntuu olevan riittävästi, miten sitä on saatu, kuka sen on taannut, millainen vuosikokous on antanut tili-ja vastuuvapauden hallitukselle, joka on tehnyt velkaa yhdistyksen nimissä. Onko joku vetänyt välistä vai minne rahat on hävinneet. Ei tarvitse kertoa nimiä, kunhan sen verran kerrotte, että onko tapahtumaan "syylliset" henkilöt jo poistuneet kerhon toiminnasta tai olisivatko peräti älynneet tehdä "Kairamot". Olen jo maksellut aivan riittävästi pankkitukia ja muita UMTSeja, joten itseäni ei ainakaan suoraa päätä huvita liityä kerhoon jonka jäsenmaksuista suurin osa menee velanmaksuun.
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  Tulihan sitä velekaa ku lähjoitttelivat uusia Corvetteja ajokortitomille arpajaisissa.
   
 15. Anonymous

  Anonymous Guest

  Joku asiat paremmin tunteva saa vastata tohon,mutta minäkin haluaisin tähän lisätä vielä kysymyksen,joka on vähän mietityttänyt.Siis johtuiko toi velkaantuminen vain G:n taitamattomuudesta,vai oliko siinä jotain ihan tarkoitushakuisuutta?Siis rahat fikkaan ja karkuun tms?
  Eikö sillä ollut kuitenkin oma kiihdytystiimikin?Ainakin ajoi silloin joskus.
  Mitä se nykyään puuhailee?Ei tuntuisi olevan kovin hyvässä maineessa enää jenkkiautopiireissä.Vieläkö se on ollut jossain yhteydessä porukoihin?Tuntuisi kuitenkin aikanaan olleen aika aktiivinen ainakin kiihdyspuolen asioissa.

  Tavallaan sääli,jos on vain ottanut liian vaativat tehtävät hoitaakseen,kämmännyt ja nyt siitä puhutaan kuin suomalaisen jenkkiautoharrastuksen pahimpana vihollisena.
   
 16. impala1968

  impala1968 Gearhead

  G:hän on nykyään autokauppias. Ja tuohon tarkoituksellisuuteen sanoisin omana mielipiteenäni kyllä! Mutta se siitä aiheesta.
   
 17. RAAKA

  RAAKA 1st gear

  Yritän vastata nimimerkin kyselyyn.
  En ole Fyyran johtokunnassa enkä palkkalistoilla kirjoitan yksityishenkilönä.
  Kuralle meno alkoi -80 luvulla ja kiihtyi -90 luvulla syitä on monta Motoparkinrata Alastaronrata huonosti hoidetut yritykset johtokunta vaihtui lennossa pimitettiin tietoja ja jne:eek:li niin sanotusti hallitsematon luisu.
  Tili-ja vastuuvapautta ei ole annettu.
  Kyllä nämät henkilöt on pois fyyran toiminnasta ja tämän hetkisiin luotan täysin.
  Niin velkaahan on enään 20% jäljellä siitä mitä oli ja minun mielestä se jos mikä kertoo missä mennään.(ilmottanut Tapio Väljä fyyran sivuilla)
  Kyllä rahat menevät velankin maksuun tuli se jäsenmaksuista näyttelytuloista tai mistä tahansa se raha tulee.
  Toivonkin et näitä asioita ei ruvettais täällä tai muilla sivuilla spekuloimaan koska nämä ei ole niitä oikeita kanavia.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: raaka 2004-03-01 10:12 ]</font>
   
 18. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff Admin

  Ylläpito toivoo ihan samaa. Jokainen joka haluaa faktoja voi varmastikin ottaa yhteyttä FHRA:han, mutta tämä foorumi on täysin väärä paikka erilaisilla jutuilla ja jopa pelkillä huhuilla spekulointiin.
   
 19. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

  "En mää syyllisii kaippaa, Lahtist ja konekiväärii mää kaippasin" tai jotain sinne päin. Ei minunkaan mielestäni näitä asioita pidä spekuloida eikä huhuja levittää. Mutta tiedottamisella voidaan oikoa väärinkäsityksiä ja leikata huhuilta siivet. Tällainen politiikasta tuttu vaikeista asioista vaikeneminen vain lisää vettä huhumyllyyn.
   
 20. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Kenenhän etua se ajaa jos niistä jutuista toreilla ja turuilla toitotetaan? Yhdistyksen jäsenille sitä tietoa jaetaan mm. kokouksissa ja menneiden vuosien opetuksena luulis, että yhdistyksen jäsenet myös kävisivät niissä kokouksissa, seuraisivat ja vaikuttaisivat. Ei noita mun käsittääkseni mitenkään pimitetty oo koska minäkin niistä tiedän, muttei toisaalta myöskään hesarin etusivulla mainoksena julkaistu.
   
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!