ACS:stä vielä vähän..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Anonymous, 27.2.2004.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
 1. Cammer

  Cammer 1st gear

  Miksi muuten pitää tehdä kaksi erillistä osastoa harrasteautojen välille.. Laitetaan kaikki iloisesti sekaisin keskenään. Niin 60-luvun maantiekiikut ko 2000-luvun tuuningitkin. Ei alkaisi kyllästyttämään ko olisi kokoajan vaihtelua siinä mitä silmien alla lepää.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ihan hyvä vastine...johonkin.Mutta menikö se nyt varmasti ihan oikealle henkilölle?Tietääkseni ainoa Lone Wolf kommentti tähän aiheeseen liittyen:
  http://www.fhra.fi/fin/index.php?cmd=12 ... _groupid=5

  Ei sitä miksikään vittuiluksi ollut tarkoitettu.Jos luet niitä ketjun aikaisempia viestejä,niin ymmärrät ehkä yskän.
   
 3. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Mitähän FHRAn pitäis tehdä? Lopettaa se tarjoilu kokonaan ja säästää enemmän? Vai hommata niille taaas hotellihuonet seurahuoneelta ja vähän lisätä velkataakkaa? Tää koko viestiketju on täynnä soopaa joidenka selvittäminen ainakaan FHRA:n / FTCA:n jäsenelle ei pitäis olla mitenkään ylivoimaista. Vuosikokouksissa esitetään lukuja ja siellä voi myös vaikuttaa henkilövalintoihin jos siihen näkee aihetta. Tää keskustelu on rasittavaa, ja se on rasittavaa lähinnä siksi, että ihmiset keksittyy esittelemään luulojaan faktoina. Jos pokkana vaahtoo asioista jotka ei ole totta, niin kaikelta asialliselta keskustelulta putoo pohja pois.
   
 4. Putte

  Putte 1st gear

  Kuulin tuossa sellaistakin lorua (vaikka ihan faktaa taisi olla), että viime kesänä FHRA'n tapahtumissa ei edes vapaaehtoiselle henkilökunnalle tahtonut löytyä pötyä pöytään! Hei haloo, jos noin huonosti menee, niin oiskohan aika tehdä jotain?!?
  [/quote]

  Kyllä taas mustamaalataan aiheettomasti. Kyllä toimitsijoille ruokaa riitti, eikä nälässä tarvinnut olla. FHRA hoiti kaikissa tapahtumissa henkilökunnalleen ruokailut ja jos joku väittää muuta, ei hän tiedä mistä puhuu.
   
 5. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff Admin

  Te joille asiat kuuluu (= FHRA:n FTCA:n jäsenet), osallistukaa kokouksiin, ottakaa yhteyttä yhdistyksenNE hallintoon ja kyselkää.
   
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!