Adam Wittman RIP kromiosat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja vanilla, 5.3.2013.

  1. vanilla

    vanilla Gearhead

    Eli sain tänään osani takaisin Puolasta,35 meiliä Sebastianin kanssa,
    osat suoraan kotiin Kuehne+Nagel rahtifirman kautta Vantaalle ja sieltä Kaukokiidolla kotiin. Kaikki osat tallessa,osa tehtynä,osasta kromit poistettu,taustat hiekkapuhallettu ja osa kamppeista koskemattomina. Tänään lähti kuvat ja tarjouspyyntö Ruotsiin Dala Kromille & metal sliperille....Surullinen tapaus....Hienoa jälkeä olisi ollut jos Adam ei olisi siirtynyt liian aikaisin taivaallisten pintakäsittelijöiden joukkoon...

    Vanilla. :(
     
  2. EVO X

    EVO X Gearhead

    Jep, sama homma 6.3 tuli osat takaisin. Muutamaa alaoitettu, mutta pääpiirteittäin koskemattomia. 2 pientä osaa puutuu eli vähän vastoinkäymistä vielä, mutta kaikki auton orkkisosat tuli takaisin ja se on hienoa se.
     
  3. vanilla

    vanilla Gearhead

    Eli mun osat jo Dala Kromilla Ruotsissa,ja lupasivat toukokuuksi valmiiksi.Eilen Sebastianilta tuli viesti että palauttavat ennakkomaksuistani 165 e eli paistaa päivä risukasaankin... :odroll:
     
  4. EVO X

    EVO X Gearhead

    Mikä on hintataso tuolla "Dalassa" Puolaan verrattuna? Kromteknikillä oli ainakin viime tarjouksen mukaan n. +20%, eli ei mitään aivan mahdotonta eroa kuitenkaan ja teräsosat olivat melko samoissa hinnoissa. Ne on nuo sinkkipaskavalut vaan nostamassa aina hintaa.
     
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Adamilla 1970 GTX puskurit 680 eur / pari. Kromteknikin hinta-arvio 2.800 eur / pari. Prosentit kohdillaan.
     
  6. Herje

    Herje Double Gearhead

    Ei taida Polakki tarvita elämiseen niin paljo palkkaa kun Swedu :odroll:
     
  7. EVO X

    EVO X Gearhead

    Ok, mulla oli n. 60kpl -59 Caddyn osia Adamilla 5100€ vs. Kromteknikillä 6500€ sis. kaikki puskuriosat, ikkunalistat, takavalojen valut, sisustan osia ym. ym. Sama kasa Osinskillä Puolassa 4600€.
     
  8. vanilla

    vanilla Gearhead

    Taitaa tuo Ruotsin työtunti sivukuluineen veroineen olla suomitasoa.
    Mulla olisi olleet nuo 1951 Fleetwoodin osat 3109e +paluurahti Puolasta jos olisi onnistunut. Dala Krom pyytää 23000kr+ alv eli 3423 e ja osa osistani ehdittiin jo tehdä Wittmanneilla.... mulla osien kpl määrä on vain 17 osaa,eli
    kromaus on kallista!
     
  9. vanilla

    vanilla Gearhead

    Ja vielä edelliseen,DalaKromin toimitus aika kuulosti kohtuulliselle
    Laitoin osat 11.3-2013 ja tulevana Toukokuuna lupasivat valmiina. Vrt. esim. Kromteknik Gruppenin jonot,joilta myös kysyin. Lisäksi Dalan poijat oli MP2013 näyttelyssä näyttämässä kromauksen tasoa joka kyllä vakuutti. Ainoa
    haasteellisin homma on asioida heidän kanssaan englanninkielellä,tai Ruotsin kielellä....
     
  10. JJ

    JJ Gearhead

    Vanhaan topicciin jatkoa eli kaverin -67 Mustangin osat ei koskaan palautuneet Adamilta. Sposti viesteissä kerrottiin kyllä esim. takapuskurin olleen jo valmis ym. Lopulta sposteihin ei enää tullut vastausta eikä tavaroita näkynyt. Onko keltään muulta osia vielä kateissa?
     
  11. vanilla

    vanilla Gearhead

    Sain kyllä osani aikoinaan kaikki takaisin ja rahaakin palauttivat ennakkomaksuistani. Silloin asioita hoiteli kaveri joka osasi suomea. Sebastian Musielak. Ota yhteyttä häneen josko tietäisi vielä jotain...

    Sähköposti osoite on : seba.musielak@gmail.com
     
  12. JJ

    JJ Gearhead

    Juurikin Seban kanssa oli viestitellyt ja pyysi lähettämään kuvat lähetetyistä osista. Kuvatukset laitettiin menemään ja tämän jälkeen ei heppuun ole saanut kontaktia.
     

Kerro tästä muillekin!