Äänekäs bensapumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Morbidelli, 9.11.2014.

 1. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Aameriikan Joe oli rakennellut harrasteautooni bensalinjan. Sisältäen alutankin, halk. 10 mm linjasto paluulla, filtteri ja holley sininen 12-802-1 bensapumppu ja regulaattori. Ruokkijana toimii edelbrock 600 ja ruokittavana sbc 350. Systeemi toimii ihan hyvin... mutta bensapumppu pitää ärsyttävän kovaa "ininää" ja kurnutusta. Olisko kellään hyviä ideoita, hiljaisempia pumppuja tai ratkasuja ongelmaan. Yksi vaihtoehto vois olla ottaa regulaattori pois, vaihtaa pumppu. Tai vaihtaa mekaniseen pumpuun?
   
 2. peltsi

  peltsi Gearhead

  Onko kuvaa pumpun asennuksesta?
   
 3. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Toi on äänekäs pumppu. Geroottori-tyyppinen sähköpumppu (esim. mallory) tai sitten mekaaninen pumppu, jos hiljaista haluat.
   
 4. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Se holley sähköinen bensapumppu on asennettu filtterin jälkeen noin puolenmetrin päähän tankista, mahdollisimman alas. Kiinnitin pumpun kumisilla värinänvaimentimilla runkoon... ei vaikutusta, kurnuttaa edelleen häiritsevästi. On se niin perseestä, kun bensapumppu, ilmakompura ja flekti tuottaa äänisaastetta, niin alkuperäinen v8 saundi jää vähemmälle.
   
 5. Make.S

  Make.S Gearhead

  Noi hollikat on äänekkäitä vaikka virittelis kumityynyjä väliin. Aeromotive on hiljaisempi tai sit ihan vaan mekaaninen.
  Regua ei voi kyllä välistä ottaa pois, puskee toi sininenkin sen verran että painetta että kaasari ui.
   
 6. elky

  elky Gearhead

  Mulla hiljeni Holley HP 150 pumppu, kun laitoin paluulinjalla olevan regulaattorin. Saattaa jopa käyttöikä vähän pidentyä, kun pumpun ei tarvitse työntää täydellä paineella umpiperään. Tosin tuo pumppu lakkasi tuottamasta painetta kolmen kesän jälkeen.
   
 7. Rottelo1984

  Rottelo1984 2nd gear

  Mulla on kans Dartissa holleyn sähköpumppu ja pitää kovaa ääntä. Meinäsin vaihtaa mekaanisen pumpun, mutta nyt alkoi kiinnostamaan tuon paluulla oleva regu. Mistä niitä saa?
   
 8. max

  max Double Gearhead

  Mulla on taasen holleyn punanen sähköpumppu,mutta ei tietoakaan ininästä koska gear drive ja pakoäänet vievät voiton.
   
 9. elky

  elky Gearhead

 10. Fangio13

  Fangio13 Gearhead

  Jos haluat hiljaisen sähköpumpun niin ota Mallory,ei äänet häiritse, on hiljainen.
   
 11. LPV

  LPV 3rd gear

  Ihan helevetin hyvin, näyttää jokseenkin samalta kuin tuon mun Buickin LT1:n vakio pumppu.
  Jouduin pudottamaan tankin ja ottamaan pumpun irti, kun alkuperäiset GM johdot ei kestäneet ku 20 vuotta. Kaveri kolvas vahvaa hienosäikeistä piuhaa tilalle ja taas laulaa!
   

Kerro tästä muillekin!