äänieristys

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Ford F350, 19.2.2003.

 1. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Noisetekin hintoja (sis alv 22%)
  ST7R 20 €/m² (4 mm paksu bitumimatto)
  LA20MA 17 €/m² (20 mm paksu huopapintainen levy)
  LA10KN7 24 €/m²(kaksikerrosmatto 10mm vaahtomuovi+4mm bitumimatto)
  NC1010 (DC1010) Äänieristysmassa 8,5 €/kg (25 kg astioissa)

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Eyetech 2003-03-31 17:46 ]</font>
   
 2. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  No enpä ole äänieristystä harrastanut.
  Noisekiller maksaa hieman enemmän kuin sadolux tai miranol eli ei se mitään järin hinnakasta ole. Jos ohuella maalikerroksella saa miltei saman vaimennuksen kuin painavalla (irtoilevalla) bitumimatolla niin en miettisi kyllä yhtään. Ei kai sitä turhan takia ruiskuteltis s mersuihinkin. Ja onhan se melkoisen paljon helpompaa suihkutella maalia kuin näprätä niiden bitumimattojen kanssa.
   
 3. 59

  59 Gearhead

  Joo, eipä taida maali ihan samaa asiaa ajaa kuin bitumimatto. Bitumin ideahan on jäykistää pelti resonoinnin estämiseksi, saa aika paksulti sivellä maalia, että saa saman efektin aikaiseksi.

  Joni: Muistatko minkä paksuista mattoa tuolta Lemminkäiseltä saa, tai olisko sulla yhteystietoja sinne?
   
 4. 59

  59 Gearhead

  Kiitokset, täytyypä kysäistä. Voin pistää tänne sitten infoa tuotteista.
   
 5. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  No eipä se tosiaan ole mitään sadoluxia.
  Bitumimaton ja noisekillerin toimintaperiaate on erilainen.
  Noisekillerin paremmuus johtuu tietysti osittain siitä, että sen kun saa ruiskutettua ihan joka paikkaan toisin kuin bitumimaton.
   
 6. herrakani

  herrakani 1st gear

  Noisekiller on myös uretaanimössöistä poiketen vesiliukoinen, eli se ei jätä hajua. Mut noisekiller on vähän krantumpi liian paksuille pinnoille ja semmosille. Halkeilee ja saattaa murentua pois.
   
 7. 59

  59 Gearhead

  Lemminkäiseltä ei saa kuin 1x10m rullissa 3mm paksua mattoa, joka on tarkoitettu kylppärin kosteuseristyksiin. Hinta oli 150€. Etolan 1x1,5m levyt maksaa n. 25€, eli neliöhinnassa ei juurikaan eroa ole.
   
 8. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Mä ostin tota bitumimattoa Bauhaussista. Se on jotain aika paksua, en oo ny mitannu mut ainaki 3mm. 0.3mx8m rulla makso ihan naurettavan vähän, oisko ollu 7euroa. Sillä pitäis testata äänieristystä.

  Boonuksena siinä on toisella puolella sellanen rae pinnassa, kun se on jotain kattohuopajuttuja. Ja kätevästi siinä on joku törkeen luja liimapinta, vähän ku lämmittää ja kiinni ni pysy kuin tauti.

  Eristyksen tulokset nähään muutaman viikon päästä, miten hiljenee tosi äänekäs veekasin ryminä ja varsinkin se korviin käyvä "bassohumina" kruisekierroksilla..
   

Kerro tästä muillekin!