ääntävä perä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Capri26i, 1.9.2002.

  1. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    mitenkä vaarallista on tuo kun Cappuran perä pitää pientä älämölöä? moottorijarrutuksessa huutaa vaik ois mikä vaihde. maantieajossa ei huuda kuin jos kierroksia on alle 2000 eli liian iso vaihde. kolmosella sama juttu, tuntuu huutavan herkemmin kolmosvaihteella kuin muilla?!? ykkönen ja kakkonen menee hienosti, näilläkin kyllä ulvoo jos jarruttaa moottorilla.
    perämurikka on noin 35-45 asteinen vähänkin pidemmän lenkin jälkeen. öljyä on, mobilube HD fordin suosituksen mukaan. Välitys on hyvässä kunnossa, oisko välys muuttunu rattaissa kun oon mäikyttäny vetareita irti ja takas noin 5 kertaa viime viikonlopun aikana?(jarruhommien takia, on pitäny kehitellä kiinnikkeitä satuloille..)

    jos ajaa yli 90km/h tositiukkaan mutkaan niin kuuluu suht kova naksahdus jostain peräpäästä. tosin tässä kyllä kumitkin jo vikisee aika maukkaasti, ehkä tähän auttas vaan hitaampi vauhti?

    diagnooseja vaikeuttaa vinkuva painelaakeri joka ulvoo just samoilla kierroksilla kuin peräkin. tosin perän äänen erottaa aika selvästi.. Kai se on irti otettava ja säädettävä välys uudestaan?
     

Kerro tästä muillekin!