äärivalot vilkkumaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja datsunpower, 12.2.2002.

  1. datsunpower

    datsunpower 1st gear

    Mitenkähän sais toimimaan semmosen viritelmän että; kun vilkku syttyy ni äärivalot sammuu samalta puolen. Eli vilkut ja äärivalot vilkkuis vuorotellen. Onko semmoinen laillinen?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tähän kysymykseen on jo vastattu sähköjärjestelmä puolella "astron valot" otsikon alla. Kytket äärivalon palamaan kokoajan ja vilkun johdon kytket polttimoon virtaa katkovan releen kanssa.. Selittäkää joku paremmin.
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ei siihen mitään relettä tartte!
    Kytket äärivalon ja vilkun sarjaan (+ äärivalolle ja - vilkulle) ja vilkun + noiden väliseen johtoon niin hokkupokkus.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    toisin sanoen parkkilamppu maadoittuu vilkkupolttimon langan läpi...eli kun vilkku syttyy parkilla on molemmissa johdoissa +...siis se ei pala
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei käsittääkseni toimi semmosissa autoissa joissa ei oo jenkkiläistä takavalosysteemiä(jarruvalo ja vilkku samasta polttimosta) koska isukin chevyvaniin toimi ja kun kokeilin huvikseen mutsin datsuniin niin se poltti joka ainoaa vilkkua autossa. Vilkku ei toiminut ollenkaan.
     
  6. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Takavaloilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Kytke oikein niin kyllä pelaa.
     
  7. datsunpower

    datsunpower 1st gear

    Pittää joskus kokkkeilla ku kerkiää...
     

Kerro tästä muillekin!