Äfis Race Day 25.7.-09 -tulokset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja 4dFunClub, 25.7.2009.

  1. kaasari

    kaasari 3rd gear

     
  2. arzi

    arzi Gearhead

    Oli kyllä varsin mukava päivä. :D Pikkupokkarilla kuvailin minäkin aina kun ehdin ja tässä jotain suttuisia pätkiä Tykkimäeltä UralPerformancen hd-videokoostetta odotellessa.

    Toi Duster-pätkä on etenkin kuvanlaadultaan SURKEA mutta tunnelmaa siinä on sen verran mukavasti että latailinpa senkin tuonne Juutuubiin katsottavaksi.

    Camaron 2. veto
    Chryslerin mutka-ajoa
    Duster ja ehkä päivän parhaat savut 8)

    Lisään kuvia kerhon sivuille www.fhrakouvola.fi lähipäivinä kunhan kerkiän.
     
  3. UralPerformance

    UralPerformance Gearhead

    Videokooste teossa.....ensi-ilta lähiaikoina. 8)
     
  4. kaasari

    kaasari 3rd gear

    miten minusta tuntuu siltä et se ensi ilta olis 17.10.09 ???
     
  5. arzi

    arzi Gearhead

    Jeejee, hyvä Uralpervomanssiii!!! 8) 8)
     
  6. Inline 8

    Inline 8 1st gear

    Jokojokojokojoko?? Ei malta ootella enää.. :rotfl:
     
  7. UralPerformance

    UralPerformance Gearhead

  8. Inline 8

    Inline 8 1st gear

    Upeeta! Mahtavaa! :rotfl: Asia pileet oli, vaik satuin vähä tuurilla paikalle kesken menojen... näitä lisää.. Kiitos videokoosteesta, hyvä että joku jaksaa nähdä vaivaa tuommoiseen. 10p. :)
     
  9. SRV

    SRV 1st gear

    :lol: Hieno viteo Teppo!!
     
  10. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Hyvää työtä on Teppo tehnyt. Nyt meillä on tuotantoyhtiö omasta takaa, seuraavaksi pitäis miettiä, mistä saadaan yhtä edullisesti :pinup: niin kansainväliset mittapuut täyttävä moottoriurheilutapahtuma on valmis. Kisa ilman grid girlejä ei oo mitään.
    Onks se nyt Kärkkäisen tavaratalo Lahdessa, kun lähettää niitä lehtisiä. Siellä oli kesällä myynnissä sellanen motorsport ajanottoon tarkoitettu lähetin/vastaanotin jotain 150 egee. Toinen palikka tulee siis autoon ja toinen radan varteen ja saadaan todella tarkat ajat. Meillä vaan pitäis olla 2 palikkaa autoihin ihan jo sujuvuuden kannalta. Mun mielestä ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Samantyyppinen tzydeemi on mm. Kouvolan Formula Centerillä. Se tosin menee suoraan pc:lle ja ajat voi tulostaa heti ajon jälkeen.
    Toinen mikä olis tarpeen, niin hyväpalkkainen työpaikka kaikille jäsenille. Se mahdollistaa osallistumisen ratapäiville. Tai ainakin helpottaa sitä. Myös bussimatka Ikeaan hameväelle ja päivähoitopaikka mukeloille saattais edesauttaa osallistumisprosenttia.
     

Kerro tästä muillekin!