Ahvenlammen Rompetori Saarijärvi 29-31.7-11

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Buick55, 20.7.2011.

  1. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Jälleen rupeaa olemaan ajankohtainen asia ja vaikka tuossa on nuo viralliset päivät(pe-su)niin jo keskiviikkona siellä käy kauppa?

    Ja tiedoksi niille "narisijoille"jotka pitää sellaista rompetoria ihan paskana jossa ei ole jenkki osia niin niitä tuolta ei pahemmin löydy.
    Toisaalta mikäs se sellainen harrastaja(lue,kapeakatseinen)on joka ei mitään muuta haali kun jenkin osia :poff:

    Vanhan tavaran keräilijälle tämä tapahtuma on aarreaitta.
    En ole itse tapahtumaa järkkäilemässä kunhan vain laitoin vinkin asiasta :D
     
  2. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  3. Dewpoint

    Dewpoint 3rd gear

    mökki varattu pe-su ja myyntipistekin ois tarkotus pystyttää. Tarttis vissiin ruveta katteleen jotain myytävää peräkärryyn pikkuhiljaa...mitähän tästäki tulee :D
     
  4. Dewpoint

    Dewpoint 3rd gear

    Sain varattua myyntipisteen ihan mökin vierestä, vein kärryn jo tänään valmiiks paikalle. Huomenna sit perässä ku mökki vapautuu.
    Pirusti kuulemma porukkaa tulossa ja aikalailla oli nyt jo.
     
  5. Beany

    Beany 1st gear

    Mökki varattu pe-su... 8) Kusiko vastaanotossa tytsy silmään kun sanoi ettei saa mökkiä varattua kuin vähintään kahdeksi yöksi? No ollaan sit koko viikonloppu... :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!