aika kovia aikoja mantorpissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja kaasua, 28.7.2007.

  1. forssu

    forssu Gearhead

    kun tossa oli aikasemmin puhetta seittemän sekunnin säännöstä niin kattelin huulipyöreenä ESPN2:sen lähetystä High-mile kisasta. Siinä oli pro-stock kekkujen yks lähtö ja siinä näytettiin parivaljakon edellinen kohtaaminen, kekut oli 2 min kökötelly pre stage valoissa. Tosin nitroilla on vähä eri juttu...Mutta siinä oli lähettäjä kattonu kuin kekuilla kantti kestää...Sehän on molemmilla täysin vapaaehtoista kökökellä pre stagessa...
     
  2. Mopar

    Mopar Gearhead

    7-sek sääntö toimii vasta kun 3-stage lamppua palaa, sitten on 7-sek aikaa sytyttää se neljäs valo tai 7-sek jälkeen syttyy punainen :rotfl:
     
  3. McKela

    McKela 1st gear

  4. HCollector

    HCollector 1st gear

    Re: Hienoja kuvia

    On muuten aika paljon pirun hyvä laatuisia kuvia..
     

Kerro tästä muillekin!