AISIN AW 55-50 SN turbiini

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja nv-550, 11.10.2019.

  1. nv-550

    nv-550 Gearhead

    Volvo V70 D5 -03 vaihteiston vika ihmetyttää: voit ajaa vaikka 140 km/h niin kaikki toimii kuten pittää,mutta kun lasket vauhin 80km/h jysäyttää 4:sen päälle eikä vaihda mitään vaihdetta enää vaikka ajat parkkiin. Auto sammuksiin ja heti toimii taas ku käynnistää.Ainut vika on vaan tuo vauhin laskeminen 80:n, 2v tehny jo.Nyt sain sitte aikaseks ja vaihoin koko laatikon ja auto toimii. Siivoilin tallia ja huomasin ku pukkasin lattialla vanhaa turbiinia ni sieltä sisältä kuulu iso kolaus,mitä hemmetiä,otin turbiinin käsiin ja ravistelen niin aivan selevästi joku isompi osa irti. Sillon ku se oli autossa paikallaan niin tyhjäkäynnillä kuulu jyskyttävä ääni moottorin ja vaihteiston välistä.Tuli vain mieleen onko tuo syyllinen auton vikaan,ettei välttämättä varsinaisessa laatikossa olekkaan vikaa? o_O
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Turbiinin sisällä on monta kalikkaa "irtonaisena" .
     
  3. nv-550

    nv-550 Gearhead

    Turbiinin ulkopuolella vastakkaisilla kohilla oikeen semmoset kuluma jäljet. Samoin näkkyy olevan kopassa missä turbiini pyörii. Laatikon pääty laakerissä ei ainakaan näppi tuntumalla tuntunu olevan väljää. Joku tosi raskas siellä kolisee kun ravistelee turbiinia,tallin nurkasta löyty vanha TH700 turbiini joka oli vanissa niin ei siinä mikkään noin jyskytä ravistellessa.
     

Kerro tästä muillekin!