Ajettavat luokat Alastarolla 06-07.06

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja vipottaja, 6.5.2009.

  1. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Huomasin tossa, et tänäänhän on - kele vika ilmottautumispäivä tuonnekin.
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    Sepä se. Pistäkääs SG miehet vauhtia ilmoittautumiseen :wink: Vaikuttaa nimittäin ainakin mun luokkavalintoihin jatkossa (ja oikeastaan jo etukäteenkin), että saadaanko kisaa kasaan Kamasassa vai ei...
     
  3. KJG

    KJG 3rd gear

    Olehan Jza huoleti, asia on hoidettu. SG ryhmän avauskisa alastarolla on kesäkuun alussa.
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    No toivotaan niin. Ei kuitenkaan näy vielä kuin neljä ilmoittautunutta...
     
  5. kemikali

    kemikali 1st gear

    Todella outoa että ns avauskisa vasta alastarolla,kausihan alkaa motoparkista ??? Kuka yleensä on päättänyt että se alkaa alastarosta, ei FHRA:sta ole ainakaan ilmoitettu mitään siitä.
     
  6. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kausi alkaa luokkakohtaisesti silloin kun/jos on vaadittavat viisi autoa samoassa kisssa. Mestaruuteen mun käsittääkseni vaaditaan kesän aikana vähintään kolme ajettua kisaa ja vähintään kymmenen osaanottajaa sarjaan. Se vaan on sillee, että suurin osa harrastajista tekee tätä touhua omilla resursseillaan ja rahoillaan, hommaa tehdään pääsääntöisesti ikään kuin omaksi iloksi ja toivottavasti myös katsojien iloksi. Koko sarjan velvotteen omaisesti ja "ammattimaisesti" kiertäviä kuskeja on ylipäätään kohtuu vähän, ja on aina ollutkin.
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    Näin se menee valitettavasti. Kaikilla ei ollut resursseja/aikaa/mahdollisuuksia lähtee motoparkkiin ja meilläkin se ilmoittautuminen meni vähän vanhoilla liukkailla. Jos ynnätään pankkitilin saldo ja kauden menot ilman, että tulee isoa poksahdusta, niin se on siinä ja siinä, että raha riittää ajaa koko kauden. Ja jos ei riitä, niin vaihtoehtoja on kaksi. 1) joko ajetaan kisat mitkä on lähellä, tai 2) ei ajeta ollenkaan. Kumpi sitten lienee parempi niin onkin jo lukijan vastuulla...

    Mä nyt alustavasti ilmoittauduin koko sarjaan jo (vaikka ei vielä kitissä näykään kuin kaks ekaa), mutta jos jotain isompaa rivahtaa autosta tai bussista, niin meidänkin ajaminen kyllä loppuu tältä kaudelta siihen.
     
  8. homer

    homer Double Gearhead

    Tämä nyt menee ehkä hieman ohi aiheen mutta liekkö tuonne nitron käryä lyvassa? Lehtimäen nettisivuilla tapahtuma on ainakin merkattu kalenteriin.
    Olis vaan hyvää aikaa ajella vaikka lauantaina paikan päälle.
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    toivotaan että nitroa myös autopuolella ja näytti että ainakin nuo Pro Modi porukat tulevat ainakin 5 auton voimin sekä Kuutniemen Japa kokeilemaan ja säätöhommiin EM:ä varten eli pärinää ja pauketta tiedossa enemmänkin plus 95 muuta autopuolen kilpailijaa!!!!!
     
  10. TF33

    TF33 1st gear

    Nitron katkua on luvassa sillä Tommi & Anita Top Fuel on myös tulossa paikanpäälle. Tuli auton säädöistä kotiläksyjä sen verran EM-avauskisasta, että harjoittelu on tarpeen :oops: :oops:

    Tsekatkaa myös tiimin tuoreimmat kuulumiset osoitteesta www.anitamakela.com

    t;) Sami Lehtimäki
     
  11. homer

    homer Double Gearhead

    Kivahan tuonne olis lähteä kun kunnon pauketta on luvassa mutta täytyy ny näin osittain lomautettuna ynnäillä ensin tuota rahapuolta... Jos vaikka ytk ehtisi ensi viikolla nakata rahaa tilille.
    Auton huoltokin männä viikolla maksoi niin p...leen paljon.
     

Kerro tästä muillekin!