Ajoharjoittelupaikkaa/jäärataa (Kuopio & lähialueet)?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Damned, 25.10.2010.

  1. Damned

    Damned Gearhead

    Alkaa taas tuo low power drifting -ystävällinen aika vuodesta lähestyä ja olis kiva päästä kokeilemaan, mitenkä tuo käyttis taittuu penkkojen väliin, vai mennäänkö kinokseen niin että pakkelit lentää. Olisi myös hyvä tilaisuus emännälle päästä treenaamaan ratinpyörittelyä, jos vaan löytyisi tarkoitukseen sopiva paikka.

    Onko yleisiä jääratoja enää olemassakaan? Eikös järven jäälle tehtävä rata vaadi nykyään jos jonkinlaista lupaa? Saiskohan moista lupaa helpommin jonkun autokerhon nimissä vs. yksityinen hakija?

    No en minä tiijä, kuhan pähkäilen. Vaan jos joku on tämmösen asian kanssa temunnu ni ois kiva kuulla mitenkä tämä nykyään pelaa. Tai jos sattuupi olemaan tiedossa rataa, missä vois käydä reenoomassa.
     
  2. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    juvalla on jäärata, soita ja kysy pääseekö liukastelee. autokoulut ainaki käyttää.
     
  3. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Tuusniemellä oli/on kans :odroll:
     
  4. apukuski

    apukuski Gearhead

    On Kuopiossakin ihan autokoulujen käyttämä rata.. sen käytöstä ei kyllä oo mitään havaintoo..
    Markettien parkkipaikoillahan sitä ei sunnuntai iltaisin käydä harjoittelemassa, eihän :odroll:
     
  5. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    juu jääradat saastuttaa... samoihin rutakoihin upotetaan vesikulkuneuvoilla ties mitä kesän aikana.

    sit pitää rakentaa moottoriteitä joissa nää paikalliset harjottelee ajamista. ja suistutaan rampeilta kun hartialukko iskee ja jarrua ei arvaa höllätä kun sittenhän sitä vasta ojassa ollaan... :mad:
     
  6. Damned

    Damned Gearhead

    No ei tietenkään, eikä aamulla töihin mennessä jos on lunta satanut yöllä ja liikennevalotkaan ei ole vielä toiminnassa :rotfl:

    Meinaakko niitä virallisia harjotusratoja? Ne on vähän pienensorttisia jos meinaa oikeesti kokeilla mitenkä se kiesi kestää lapasessa, tai no ainakin ne mitä ite oon nähny.

    Tuusniemen rata on vissiin siinä kylältä vähän Joensuuhun päin lätäkön jäällä. Ainakin muutamana talvena siinä on ollu rasseja pyörimässä.

    Pittää tuota Juvan rataa tiedustella jos ei likempää löydy.
     

Kerro tästä muillekin!