Ajokuntoinen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja lucifer74, 17.5.2004.

 1. lucifer74

  lucifer74 Gearhead

  Kysyin jo: OK, I saw it and it looks like it is in Manhattan.
  So trucking would be about $275 and a 20' container
  would be $2300. Ro/ro would be $1375. Regards, Helen
  >
  Kestäisköhän toi kasa kansirahtina?
   
 2. impala1968

  impala1968 Gearhead

  no vaikka ei se Floridaan kestäis niin kait se sentään laivaan ja pois ajamisen kestää?
   
 3. SamiL

  SamiL Gearhead

  "Kansirahti" ei oikeasti ole kansirahtia, vaan auto kulkee laivan suljetussa ruumassa. Jos auto lähtee käyntiin, liikkuu omin voimin ja renkaissa on ilmaa, niin ei sillä ole mitään hätää ro-ro-kuljetuksessa. Auton päälläkään ei kävellä niinkuin konttiin tungettaessa. 20 jalan kontti on kuljetusvaihtoehdoista kalleimpia. Sen rahti ei ole kovinkaan paljoa halvempi kuin 40 jalan kontin, johon mahtuu hyvin jo 2 autoa + muuta tavaraa.
  Ehkä saisit vaikkapa pienellä piiskarahalla myyjän vielä ajamaan auton Helenin osoittamaan terminaaliin, niin säästyisi niissä trucking-rahoissakin.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: SamiL 2004-05-18 19:02 ]</font>
   
 4. Mastodontti

  Mastodontti Gearhead

  No eihän toi ole ollenkaan paha ainakaan rorona, laitat nyt vaan ne asialle. Muuten sua jää vituttaan, toisaalta vituttaahan sekin jos sieltä tulee jotain ihan paskaa. On se vaan tavallaan äijää kun on uitattanut jotain tänne, eipähän kukaan supise että toi on sen ja sen vanha auto ja kato mitä se on tehny sille :smile:
   
 5. bbl

  bbl 1st gear

  Toi on muuten todella ärsyttävää"mä oon tehnyt ton auton ihan rauniosta, kai sä oot pitänyt sitä hyvin, heh-heh"
  Siis kaikenlainen turina yksilöistä on tietty kivaa, mutta sellanen ihme elvistely on vittumaista, olisitte sitte pitäneet autonne saatana :smile:

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: bbl 2004-05-19 00:59 ]</font>

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: bbl 2004-05-19 01:00 ]</font>
   
 6. impala67

  impala67 Gearhead

  minäkin ymmärtäisin tuon myyjän ajokuntoisuuden kunnon arvioinnin niin, että hän ei LUPAA että auto selviää ilman mitään ongelmaaa floridaan ajamista. kysy hepulta että jos maksat vaikka 100 taalaa ekstraa, ajaako hän auton satamaan. toi kansirahtihan on ihan lottovoitto! ilmainen mun mielestä.

  kerran sitä vain eletään, muista että densompi juppityyppi ryyppää tommosen rahan yhdessä illassa...
   
 7. Mosse

  Mosse Gearhead

  Ei kun tulemaan.. Ei taida noita AMX:ä Suomessa olla montaa? Eikös toi oo 2 paikkanen?
   
 8. JavelinAMX-71

  JavelinAMX-71 1st gear

  Toi on Javelin AMX, eli takapenkki löytyy. Kax paikkasia AMX:ia tehtiin -68-70 ja niitä löytyy Suomesta 4 + yx tehtaan kilpuri. Javelin AMX:ia tehtiin -71-74 ja niitä on maassa jokunen. Hornet ja Spirit AMX:ia ei täällä liene yhtään.
   
 9. Make_O

  Make_O 3rd gear

  Jaa sä ostit ton Ebaystä... No jos haluat pitää huutokaupan mainetta yllä suht luotettavana paikkana niin ei muutaku järjestelemään auton rahtia Suomeen tai Ruåtsiin....Mäkin oon tehny ostoksia Ebaysta ja niihin täytyy luottaa...
   

Kerro tästä muillekin!