Ajoleikkurin Hydrostaatti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Aki_Moisio, 25.7.2008.

  1. Aki_Moisio

    Aki_Moisio 1st gear

    Mennään vähän oudommalle puolelle mutta kyseessähän on amerikkalais valmiste ja vielä automaatti vaihteinenkin :odroll:

    Eli Murrayn ajoleikkurista laukesi totaalisesti perä. Kyseessä on Peerless 205-25B Hydrostaatti ja lieneekö valmistaja tuo Peerless vai Tecumseh kun molempia lukee...

    Osaako kukaan neuvoa mistä voisi saada osia tai onko missään purkaamoa ruohonleikkureille, etä saisi käytettynä koko perän.

    Muitakin neuvoja otetaan vastaan miten voisi kikkailla vedon vehkeeseen.
     
  2. kapybara

    kapybara 1st gear

    Sitä on tietysti taas poltettu rengasta, ja vielä lukottomalla perällä :rotfl:
     
  3. Simo

    Simo 1st gear

    Keväällä juuri taistelin saman asian kanssa ! Vaihteisto tässä oli 205-25C

    Tämä on ulkoisesti suunnilleen saman näköinen kuin B, mutta on koneessa 180 astetta eri asennossa, eli se kumipalkeen luukku osoittaa eteenpäin.

    Varaosia ei saa. Tilasin myös korjausmanuaalin Peerles vaihteistoihin, mutta tämän tyypin kohdalta todettiin vain, että sisältää runsaasti patentoituja ratkaisuja ja varaosaksi saa vain koko laatikon. Paitsi, ettei todellisuudessa saa sitäkään! Siis ainakaan C mallia.
    Nämä ovat ainoat löytämäni osat http://www.landscapepower.com/Tecumseh/ ... saxle.html

    Räjäytyskuva täällä
    http://www.odref.com/peerless/205-SERIES/

    Ostin Suomesta kalliin (1400 ja tingattuna 950€) replacement kittin, mutta sekään ei kyllä ollut tarkoitettu tähän malliin (102/170) mutta sävelsin sen kuitenkin paikoilleen.

    Luulen, että ko. kitti oli tarkoitettu, huomattavasti yleisempään, Murrayn pienempään malliin.

    En ole vielä tutkinut mitä vanha laatikko on syönyt.
     
  4. Aki_Moisio

    Aki_Moisio 1st gear

    Onko vanha laatikko siis vielä tallessa?
    Mietin vain että saisiko niistä kehitettyä yhden ehjän. Minulla poikinut hydraulikkapumpun totaalisesti (edellinen omistaja ilmeisesti ajanut ilman öljyä)
     
  5. Simo

    Simo 1st gear

    Laatikko on tallessa ja on tarkoitus tutkia pystyykö sitä korjaamaan. Laatikko toimi vielä tasaisella, mutta hyytyi melko pieneen vastamäkeen.
     
  6. Aki_Moisio

    Aki_Moisio 1st gear

    Onko laatikko myynissä? Tarttis tässä itse päätellä meneekö kone korjaukseen vai osina myyntiin... en nimittäin aio laittaa siihen satoja euroja, mutta tuo sinun viallinen laatikko kiinnostaa kovasti jos on edullisesti myynnissä.
     
  7. Aki_Moisio

    Aki_Moisio 1st gear

    Pura ja kokoa

    No nyt on laatikko purettu ja kasattu, että vastaisuudessa jos joku törmää tähän keskusteluun, niin nyt löytyy Tecumseh peerless 205 sarjan laatikosta avattuna valokuvia.
    Kun ei kerran mistään netissä löytynyt räjäytyskuvia, niin tehdään nekin itse sitten kele :mad:

    Eli jos vastaisuudessa joku kaipaa kuvia niin pistä viestiä aki.moisio(at)jippii.fi
     
  8. Aki_Moisio

    Aki_Moisio 1st gear

    Omaa saa haukkua

    :) Sen verran mainostan Murrayn omistajana, että Husqvarnan laatikkoon saa sentään varaosia toisin, kuin Murrayn. Nyt näyttääkin kovin siltä että alan sovittaan Hussen Hydro-gearia Murrayhyn.
     

Kerro tästä muillekin!