ajoneuvoharrastajat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja monitoimi, 1.10.2009.

 1. monitoimi

  monitoimi 1st gear

 2. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Mikä sua tossa oikein vaivaa? Jos rupee rahat loppuu niin jotain sitä pitää myydä. Tuu vaan toteamaan niin myyjällä ei ole tuuttitukkaa, eikä ole wannabe-rokkapillirepeli, soita rohkeesti jos ahistaa. Kyllä ite tuon auton laitan kuntoon, jos vaan töitä löytyy tai se ei mee kaupaks. Tietty jos keksit sen yhtälön millä pitää monta autoa työttömänä, kerro mullekin. Jos autoa ei saa myydä tai tehdä muuta ku täysin vituiks tehty myynti-ilmoitus jossa suomenkielentaso ei ole edes sun tasolla. Tuota autoa on tärvätty ennen mua ja seissyt muuten vuodesta 2003 asti ja seisos varmaan vieläkin samassa tallissa. Tuo ei sentäs ole kuin liian moni vanha farmari-auto joka on oikeasti laulettu piloille ihan tahallaan.

  Sen saa ostaa, mutta en oikeasti jaksa sellaisten ihmisten kanssa tehdä kauppaa jotka luulee että tuo on "uusi" auto, tossa on kuppaa jne. Jos haluat sen ostaa, ota rahat käteen ja tuu se hakemaan, kyl luovarit siitä tehdään. Jos tuo olis gm tai mopar niin tuskin tätäkään topikkia olis tehty....
   
 3. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Vai sinäkö se niistä vanteista kyselit ja sisuunnuit kun en myy vanteita erikseen?
   
 4. kime2

  kime2 Gearhead

  Re: harrastajat vs harrastelijat

  En tee kumpaakaan,ihmettelen vaan mikä sua ahistaa tuossa ilmoituksessa?
  Todella linjakas farkku,oispa nyt eri tilanne kuin stangilla mut kun on sama :cry:
  Ei myyjältä välirahaa sattuis löytymään tuohon mun ´71 musseen,kun tällänen farkku tai vastaava kiinnostais kovasti...
   
 5. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Re: harrastajat vs harrastelijat

  Jos olis välirahaa antaa, niin voitas tehdä kaupat. Mut kun tilanne on se, että on lomautettu, rahaa ei ole tullu kassasta vieläkään ja mahdollisuus että kurssille pääsee joka kestää puoli vuotta jonne tulee päivittäistä ajomatkaa eestaas 90km. että jostain pitää luopua jos haluaa jatkaa eespäin. Asuntolainatkin on maksettava. Elämä on valintoja täynnä.

  Tuota autoa on ollu tarkotus tehdä itselleen, etupään kamat on kaikki uutta, puslat, ala ja yläpallot, levyt, palat, laakerit, raidetangonpäät ja iskarit, että olis jotain ajo-ominaisuuksia(?) renkaat vanteineen hankittu huonompien tilalle. Huonosti toimivaan kaasariin hankin korjaussarjan ja pelittää se nyt aika paljon paremmin.Kahta autoa kun on tehny niin ei kaikkeen raha ja aika riitä. Eikä mielenkiinto. Ajokunnossa jopa on, ford-nationalseissa kävin ja ihan vahingossa äänestivät autonäyttelyssä kakkoseks, ex-omistajan vaimo halus äänestää niin laitettiin autoon numero. Ja oli sitä kai joku muukin äänestäny, mitäs sitten. Ei tuo mikään acs best in show ole but who cares. Olishan tuo hieno nähdä alkuperäiskunnossa jos joku jaksais oikeasti tehdä, harvalla riittää into näihin 3+3 pakettiautoihin, ihan liikaa näitä on tuhottu.

  Ihmetyttää kyllä mikä lienee tausta että pitää kaivella ilmoitus ja ruveta haittaamaan kaupankäyntiä, en minäkään ketjun aloittajan myynti-ilmoituksiin ole puuttunut. Eikä kiinnosta kenenkään autonmyyntiyrityksiä torpetoida, ennemmin yrittää kavereitten autoja saada myydyksi.

  Eiköhän autoharrastuksesta ole ihan tarpeeksi paskaa jauhettu täälläkin, jokainen taaplaa tyylillään.
   
 6. köyhä

  köyhä 3rd gear

  Vaihto korkeintaan siistiin tonnin leppäjeeppiin ja 1800 euroon rahaa. :rotfl: Tuo laittoi naurattamaan. Ruosteinen leppäjeeppi siistiin leppäjeeppiin ja rahaa vielä väliin :wink: No onhan korimalli kyllä nätimpi kuin -80 luvun farkuissa :poff:
   
 7. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Niin mikä lienee tämän topicin funktio? :eek:
   
 8. Jukka

  Jukka 3rd gear

  Re: harrastajat vs harrastelijat

  Ihmetellään yhdessä samaa asiaa. :eek:
  Välillä törmää todella kieli poskessa tehtyihin myynti-ilmoihin mutta tuo Torinon ilmo on mielestäni varsin asiallinen.
  Siitä käy juurikin ilmi ettei auto ole täydellinen ja näyttelyvoittaja.

  Edittiä:
  Ei kai se ole Eppu joka tuosta myynti-ilmosta kiukuttelee?? :eek:
   
 9. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Jos tää topicin aloittaja luulee, että tuo Torino on hakattu vuoden 2009 näyttelyvoittajasta tämän syksyn aikaan lintaksi...? Muuten ei kyllä käy koko aihe järkeen.
   
 10. GMies

  GMies 3rd gear

   
 11. EdselHomo

  EdselHomo Gearhead

  Voi Hyvää Päivää sentään... Meikäläinen ei yleensä jaksa tämmösiin
  topicceihin kirjoitella. Ikävä kyllä näitäkin alkaa Oodella olemaan
  jo aika paljon. Sekoitetaan tähän vie ilmastonmuutos, vesiasiat, AKE
  ja verotus niin sitten... Sohitaan nyt sitten tähän kuitenkin.

  Itsekin oon myyny autoja samantyylisellä ilmoituksella ja mitä sitten.
  Myyjä saa laittaa ilmoitukseen mitä vaan (kunhan ei loukkaa eri ihmisrotuja
  tai kansanryhmiä) ja myydä kelle haluaa. Se on vaan erilainen
  tapa kertoa millainen auto on kyseessä.

  Usein noissa ilmoissa on mukana myös sellainen näkökohta kuin HUUMORI,
  mikä tuntuu joillekin ihmisille olevan aika hankala ymmärtää. Asiallisesti
  yhteyttä ottamalla tuokin auto varmaan myydään kermaperseelle tai mobilistille
  jos aitoa rahaa on tarjolla. Ainahan voi myös käyttää bulvaania kaupoissa eli
  laittaa esim. kuivaperseinen kustomukko asialle ostamaan auto. 8)

  Se mikä tässä on parasta nimimerkin Stang näkökulmasta on se, että tämähän
  on parasta mainontaa autolle. Ei taatusti olisi myynti-ilmo saanut näin paljon
  huomiota ilman tätä topiccia. Ei ole olemassa huonoa julkisuutta..... :poff:
   
 12. rakkari

  rakkari 3rd gear

  asiallinen ilmotus.. :-? myyjä selvästikkin ei jaksa kattella kaiken maailman TOSIHARRASTAJIA nurkissaan kameroineen ja asiantuntija lausuntoineen ja loppujen lopuksi eivät osta yhtään mitään kun vaimon kanssa tulee avioero sun muuta (on meinaan hiukka vituttavaa touhua nimi merkillä kymmeniä autoja myyneenä)... :soosoo:
   
 13. PauliP

  PauliP 1st gear

  Taisi joillan poniautoja tosissaan harrastavilla nyt mennä vähän liioittelun puolelle ja pipon nyöri on varmaan hiukan liian kireällä.

  Tuohan muuten on ainakin nykyään paljon harvinaisempi ja eksoottisempi auto kuin miljoonia kappaleita valmistetut ja entisöidyt ponit. Siitä vaan ostamaan poniauton sijasta ja murto-osalla poniauton hinnasa, jää vielä kasapäin rahaa vaikka minkätasoiseen entisöintiin.

  Ai niin, tuohon ei saa kiinalaisia kiiltäviä orkkispikkunippeleitä "tosiharrastajan entisöintitarpeisiin".
   
 14. makke

  makke 1st gear

  Otetaan sit taas ihan rauhallisesti. Jokainenhan saa tehdä omalla omaisuudellaan ihan mitä tykkää ja päättää joka ainoan asian mitä sen kanssa tekee ja kelle suostuu myymään. Hyvä et myy, moni kun hilloo vaan ja ennemmin mädännyttää.
   
 15. Buick55

  Buick55 Gearhead

  Samaa mieltä ,hyvä ilmoitus ei pitäs jäädä epäselvää mitä tuossa ajetaan takaa,paitsi jos ketjun aloittaja on jonkun sortin inkinööri niin sitten ymmärrän :D
  Huumoria ei ole koskaan liikaa...
   
 16. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Ja herneet nenään heti aamulla! Tulikohan kahvitkin rinnuksille? :rotfl: :poff:
   
 17. darpen

  darpen Gearhead

  Ketjun aloittajalle tiedoksi:
  Amerikkalaisen auton myyjä voi olla torttutukka, pitkätukka, nahkapää, keesipää, pussihousu, lökäpöksy, tuning-harrastaja, trendipelle tai vaikka naturisti.
  On se kumma jos ulkonäön tai esiintymisasun perusteella rankataan keneltä ostetaan. Mut jokainen tyylillään. :lol:
   
 18. fe390

  fe390 Gearhead

  Saisikohan auton paremmin kaupaksi jos myyjä ilmoittaisi olevansa naturisti? Jos laittaisi vielä naisen nimen myyjäksi...
   
 19. VSOP

  VSOP Gearhead

  Jo edesmennyt veljeni totesi aikoinaan, että autoa ei ikinä kannata mainostaa sillä, että naisen käytössä ollut.. hänen mielestään se on synonyymi sille, että on kytkin p*skana.. hah hah.. no en allekirjoittais, mutta jäipä vaan tokaisu mieleen.
   
 20. MercComet

  MercComet Gearhead

  Mikäs "torinaattori" ex. show topperi linkistä aukeaakaan. Akun farkkuhan se siellä!! Ironiaa ja huumoria kaverilta löytyy Eli ford freakiksi taitaa sentään vielä kelvata... Taitaa ukko erottua torttutukista kuin kuin muumi apinatarhasta. (Huom. on esimerkki. En morkkaa muumeja, apinoita, torttutukkia jne. vähemmistöryhmiä tai edes Akua) :rotfl:

  Mutta tosiasiassa ostajan kannattaa lukea myynti-ilmoja vähän rivien välistä ja keskittyä myytävään tuotteeseen. Hesarista voi tavata ne Kekkosen aikaset tylsät ilmoitukset, joista suurin osa meistä ensimmäisiä jenkkejä kuolasikin.
  Mutta joskus tietysti JOIDENKIN kermaperseponiautoilijoiden tai valmista tuotetta etsivien mobilistien ei kannata tontille vaivautua... Tuote ei ole ehkä teille tarkoitettu! :rotfl:

  Otsikko vois tietysti monitoimi vielä vähän muuttaa: harrastajat, harrastelijat, tosiharrastajat ja tosikkoharrastajat.
  Niin ja ystäviä tai vihollisia ei täältä palstalta haeta, vaikka on tainnut joku vetää hernee nenuun kuulemma minuunkin. Jatketaan harrastele...harrastamista! :D
   

Kerro tästä muillekin!