Ajoneuvolla muita omistajia/haltijoita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja palotila, 14.6.2008.

  1. palotila

    palotila Gearhead

    Lähetin kyselyn rekkarista. Vastaus: Omistaja: xx xxx, Helsinki, ja sitten perässä yo. teksti. Mitä tämä tarkoittaa? Eikös rekisteriotteessa pitäisi näkyä kaikki omistajat/haltijat?
     
  2. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Varmaankin semmonen tapaus, että esim. avopari on ostanut auton "puoliksi" ja ottanut auton molempien nimiin. Silloin käsittääkseni toisen omistajan tiedot tulee omistaja-kohtaan, ja toisen omistajan tiedot lisätietoihin.
     
  3. Maria

    Maria 1st gear

    Ei näy.
    Esimerkiksi jos ihmisellä on turvakielto, niin kärryn omistaja-/haltijatiedoissa ei lue silloin yhtään mitään.
     
  4. hla

    hla Gearhead

    Näkyyhän ne rekisteriotteessa, mutta tekstiviestikyselyyn ei mahdu ihan kaikkea. Kaverin työsuhdeauton tietoja kun kysyy, niin se näyttää juuri samalla tavalla. Omistaja on leasingyhtiö, haltija on firma jossa kyseinen henkilö on töissä ja sit tulee toi ilmoitus, että ajoneuvolla muita haltijoita. Eli se kolmas/auton käyttäjä ei tuu enään näkyviin.
     

Kerro tästä muillekin!