Ajoneuvovero CO2-päästöperustaiseksi vuonna 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Dewpoint, 25.5.2009.

 1. T.hilter

  T.hilter 3rd gear

  Aika tiukkaa tavaraa on Kilpailuvirasto lasauttanut:
  http://www.kilpailuvirasto.fi/cgi-b...t-ja-lausunnot&sivu=aloit-laus/a-2009-20-0556
  On muuten kyllä niin painavaa asiaa että J.Katainen ei sano tätä määrää koko (toivottavasti lyhyen) virassaolonsa aikana. :)
   
 2. Forwardlook

  Forwardlook Gearhead

  Keta nyt viela kiinnostaa niin tassa Lordi Monckton teilaa Al Goren elokuvan "An Inconvenient Truth" "totuudet" tieteellisilla tutkimuksilla;

  http://www.youtube.com/watch?v=8gfdiq0jbVk

  Ja tassa IPCC:n totuuden vaaristelyt saavat kyytia todellisilla tutkimusaineistoilla. Puolitoistatuntinen ohjelma mutta katsomisen arvoinen.

  http://video.google.com/videoplay?docid ... 165214524#

  Eri asia on sitten pystyyko totuus pysayttamaan vallanhimoiset poliitikot ja heidan eturyhmansa propagandakoneistoineen. Veronmaksajille saattaa olla luvassa kuoppainen kyyti.
   
 3. mcmies

  mcmies Gearhead

  Tynkkynen...?

  :wink:
   
 4. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Kaippa tuo tarjous koskettaa poikarakkauttakin.. :poff:
   
 5. redrum

  redrum Gearhead

 6. jviirret

  jviirret 1st gear

  Nii-in, jostakin ne verovarat kuitenkin kerätään. 2000-luvulle asti "rankaistiin" työn tekemisestä, mitä enempi tienasit sitä suurempi osa tuloista meni veroihin. Nyt viime vuodet on kelkkaa alettu kääntään ja painopistettä suunnataan kuluttamisen verottamiseen "ympäristönsuojelun" varjolla.

  Suomenkin talous on lirissä jos nyt ei saisikaan mitään veroja nostaa. Valtio velkaantuu hurjaa vauhtia ja lupauksin on veronkorotuksista kieltäydytty. Nyt jos köpiksessä päätetään tiukoista päästörajoista saa hallitus ja eduskunta hyvän tekosyyn verojen nostoon. Jos tekosyyksi ei käykkään ilmaston lämpeneminen niin sitten jäähtyminen, aina valtio(me) veronsa jostakin nyhtää. Painopiste siirtyy sen mukaan kuka asioista on päättämässä.
   
 7. Rämpylämpi

  Rämpylämpi 1st gear

 8. Rahikainen

  Rahikainen Double Gearhead

  Hohoo, meillä on 4 koiraa :lol: Ja vanha tiisseliautokin vielä ja puulla lämmitän. Eli pahimmanlaatuinen ilmastonlämmittäjä ja pienhiukkasten tuottaja :poff:
   
 9. Forwardlook

  Forwardlook Gearhead

 10. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Aikas vakuuttavasti tyrmätty koko ilmaston lämpeneminen, Vatasen Ari oli sittenkin oikeessa
   
 11. Forwardlook

  Forwardlook Gearhead

 12. janiluo

  janiluo Gearhead

  Eikös Ari ollut jossain pahassa rallionnettomuudessa jossa sille asennetiin rautakanki selkärangan tilalle. :eek:
  Mun mielestä tyypillistä poliitikon tekstiä, valmiita lainattuja mielipiteitä jotka ovat ristiriidassa keskenään. Esim Ari puolustaa teknologiaa, kehitystä ja uutta tekniikka mutta vastustaa vaihtoehtoisten ja uusiutuvien energialähteiden kehittämistä koska haluaa olla eri mieltä vihreiden kanssa. (tosin kukapa ei haluaisi :) ) Tuon tekstin mukaan Ari vaikuttaisi olevan "uskova" ihminen joka on vain päättänyt minkä puolesta ja mitä vastaan uskoo. (En nyt tarkoita uskontoa!). Ydinjätteet on pahempaa saastetta kuin mitkään ilmastonmuutokseen liittyvät ongelmat yhteensä.
  :odroll:
  - Jani -
   
 13. Forwardlook

  Forwardlook Gearhead

  No, ehkapa sinulla on paremmat vastaukset ympariston ongelmiin (?) kuin hanella. Ei nyt luisuta kuitenkaan liian kauas aiheesta. Kenellakaan ei ole mitaan todisteita siita etta CO2 olisi uhka maapallolle. Painvastaisia todisteita sen sijaan riittaa, kuitenkaan niille ei juurikaan anneta mediassa tilaa. Kuka on nahnyt lukemia siita mita tama oikeasti meille maksaa ja mita me silla saamme? Kuka on oikeasti perehtynyt siihen mita Koopenhaminan sopimuksessa sanotaan? Ensin luotiin EU-koneisto verovapauksineen, nyt Koopenhaminan sopimus on rakentamassa ylikansallista elinta jota ei valita vaaleilla ja jonka paatoksesta ei voi valittaa. Hivenen pelkoa peliin ja tarpeeksi sumuverhoa seka monimutkainen toteutus niin kukaan "rivikansalainen" ei jaksa ottaa selvaa mita oikeasti tapahtuu. Kansanedustajan kannykkalasku tai puukuorma on paremmin kasitettava asia joten niihin keskitytaan. Ilmastonsuojelulla ei ole mitaan tekemista Koopenhaminan kokouksen kanssa ja yhta vahan on ihmisten CO2 paastoilla tekemista ilmaston lampenemisen kanssa. No, kaikkihan on viime kadessa yhdentekevaa jos ei arvosta yksilonvapautta kovinkaan paljon. Onko YK:n Agenda 21 tuttu?
   
 14. jknR

  jknR Gearhead

  ^Peukut edellisen kirjoittajalle. Ensiksi pitäisi ottaa selvää asioista, ennenkuin tehdään hölmöjä sopimuksia. Ilmastonmuutos on ehkä totta, mutta ihmisen vaikutuksesta siihen ei ole mitään todisteita.
   
 15. janiluo

  janiluo Gearhead

  Ei ole eikä mulla tarvi ollakaan kun en ole poliitikko ja ääniharava.
  Eikä nuo kommentit ollu tarkoitettu sulle vittuiluna, sorry! :oops:

  Näistä yllä mainitsemistasi asioista ollaan varmaan kaikki täällä samaa mieltä mutta kun tuo ilmasto on nyt kansalaisten syyllistämisessä ja ydinjäteteollisuuden markkinoinnissa se ykkösasia mikä tällä hetkellä myy niin kaikki valtiot ja firmat rakentaa nyt sen varaan. Radiossa mainostettiin eilen että ydinvoima on "päästötöntä" ja että siksi sillä pitäisi ratkaista ilmasto-ongelmat. En halua kääntää keskustelua ydinvoimaan mutta tuo kommentti vaan paljastaa mikä käsitys päättäjillä on. Heidän mielestä näköjään ainoastaan CO2 on nykyään saastetta jota kutsutaan sanalla päästö. Jos jätteet varastoidaan niin ne ei ole ongelma vaikka hukkuisimme paskaan. Onko ympäristön suojelussa menty jo niin pahasti yli ettei jätteiden ja päästöjen kokoeroja enää ymmärretä vaan yritetään tarrata lillukanvarsiin muuallakin kuin vaan tässä viestiketjussa.
  :eek:
  - Jani -
  -------------------------------------------------------------------
  Ydinjäteteollisuus saastuttaa peruskalliot ja ihmisten tulevaisuuden.
   
 16. Reagan1

  Reagan1 1st gear


  Ei tuossa ole välttämättä mitään loogista ristiriitaa. Ihminen voi kannattaa ihmiskuntaa hyödyttävää uutta teknologista kehitystä ja samalla vastustaa uutta hömppä-teknologiaa. Esim. kannattaa lääketieteen kehittämistä mutta vastustaa lintu-silppureita ( = tuulimyllyjä). Molemmat ovat "uutta teknologiaa" :D

  Ja lopuksi hieman jouluaiheista musiikkia:

  http://www.youtube.com/watch?v=dpQXY4tWaoI
   
 17. Kris

  Kris 2nd gear

  Jotenki sopii tähän...:mad:

  Kliks!
   
 18. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

 19. Jza

  Jza Double Gearhead

  Ei muuta kuin sähköautolla töihin vaan, kun pakkanen vetelee neljättä kymppiä :rotfl:
   
 20. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Ilmastonmuutosta se on kylmeneminenkin saatana. Maksakaa nyt vaan kiltisti lisää tai muuten lämpenee tai kylmenee tai pysyy ennallaan häh!?
   

Kerro tästä muillekin!