Ajoneuvovero CO2-päästöperustaiseksi vuonna 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Dewpoint, 25.5.2009.

  1. ASENTAJA

    ASENTAJA Gearhead

    Saisko tänne "veroparatiisiin" samantyyppisen keräyksen, kun esim.punainenristi järjestää kaikenlaisille myrskyjen,sotien jne.uhreille.

    Suomalaisille riistoverotuksen uhreille myös keräys pystyy, että täällä olisi edes jotenkin inhimilliset mahdollisuudet selvitä jatkuvasta riisto/ryöstöverotuksesta.
    Tosin siitäkin keräyksestä menisi valtiolle noin 98% ja loput takautuvasti korkojen kanssa.
     
  2. habzu

    habzu 3rd gear

    ai TULOveroa? :rotfl:
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Eiku päästöveroa, sperman määrä on suoraan riippuvainen pallien koosta, ne punnitaan katsastuksen yhteydessä :rotfl: . Muijilta taas mitataan tilavuus, mitä isompi räpylä sen enemmän se vetää :poff: .
     
  4. habzu

    habzu 3rd gear

    eli aina saa antaa omasta pussista...
     
  5. Stone

    Stone 3rd gear

    Tästä saakin hyvän aasinsillan päivän aiheeseen, kun kaks vanhaa mamu-mummoa täytyy häätää maasta kun samaan aikaan asematunnelit ja ostarit on täynnä rullahuulista totaalijoutilasta Abu Babua ja Bingo Bangoa! :mad:
    Tiedän, tämä on täysin rasistinen mielipide, suoranainen vihaviesti, mutta ihan oikeasti ainoa asia mikä tästä uutisesta ekaks tuli mieleen oli että VOI J****LAUTA! :poff: :mad: :poff:
     
  6. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    mutta nuo abubabut ja bingobongothan on palkattu suomeen rikastamaan kulttuuria ja katukuvaa,nehän sillon tekee työtänsä notkumalla siellä täällä päivät pitkät
     
  7. janiluo

    janiluo Gearhead

    Kyllä perisuomalainen suomen kielellä örisevä, euroa naukuva, paskalle haiseva rapajuoppo on ainoa oikea hahmo suomalaisessa katukuvassa. Siitä on pidettävä kiinni. :rotfl:
     
  8. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Tuo lisääntymistulo on kyllä oiva ajatus. Pitäisiköhän pistää linkki tästä keskusteluketjusta valtionvarainministeriöön. Voisivat pitää aivoriihen näiden uusien veroehdotusten tiimoilta. Tulisi halvemmaksi kuin ylläpitää tuota valtion taloudellista tutkimuskeskusta?

    Ja tuohon lisääntymistuloon liittyen verolle voisi panna itse sen lisääntymistoiminnankin, tai sen harjoittelun. Jos ihan amatöörien kanssa puuhaa vällyissä säästyy pitkä penni verrattuna ammattilaisten käyttämiseen kyseiseen puuhaan. Eikun erotus verolle! Mikähän olisi hyvä nimi kyseiselle verolle? Peti- vai nautintotulovero? :poff:
     
  9. Stone

    Stone 3rd gear

    Ennenaikaistulovero? :wink:
     
  10. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Saisikohan sille EU tukea? Siis kun värikkyyttä kaduille nyt jo tuetaan käytännössä? EU:n laajuinen direktiivi vaan voimaan katujen rikkauden säilyttämisestä. Ja kyllä esim. Pohjois-Saksassa ihan kotoisen kaltaisia deekuja istuu puistonpenkeillä. Bonarina ovat sitten ne nuorempien syrjäytyneiden laumat äksyine koirineen. Alankomaissa sitten narkit rikastuttavat katukuvaa.

    Kyllä varmasti moinen direktiivi menisi läpi nykyisessä vääristyneessä todellisuudessa, jossa raha tulee seinästä.
     
  11. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Nyt tarkkana! MINÄ ehdotin tuota jo aiemmin!!! LOL.
     
  12. janiluo

    janiluo Gearhead

    Tuosta ennenaikaistulosta pitäisi taas saada veronpalautusta molemmille osapuolille koska nautinto on saattanut jäädä pienemmäksi kuin normaalituloisilta. :rotfl:
     
  13. qwerty123

    qwerty123 Gearhead

    Joo!
    Heitetään vaan kaikki ylösalaisin. Jopa valtion omat tavoitteet.

    Liekö vallan hallitusohjelmassa että "Valtio tukee edullisia asumismuotoja".

    Eikö omistusasuminen ole edullista. MOT

    Virkamiehet jotka kyseistä asiaa valmistelevat uskovat sen olevan niin edullista, että "tuloa" suorastaan tulvii ikkunoiden täydeltä.
    Eikö omistusasumismuotoa silloin pitäisi päinvaston tukea.

    Vuokra-asuntojakin tarvitaan ja keskittyköön em. toimikunnat etsimään edullisia vuokra-asuntomuotoja.

    Pakotetaan vaan ihmiset pois omistusasumismuodosta, Kaikki vaan vuokralle. Vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa, tarjonta on mitä on.

    Kysynnän ja tarjonnan laki. Vuorat nousee.
    K: Kuka maksaa? V:Valtio tukee.
    K: Mstä rahat ? V: Nostetaan veroja

    Omistusasuntojen tuloverot ovat pudonneet, eihän kukaan enää asu omistusasunnoissa.
    Mistä sitten lisää veroja?
    Autoilusta yleensä, siis hankinnasta, omistamisesta ja käytöstä.
    Näistähän voidaan perinteisesti aina ottaa.

    Sen lisäksi palkataan lisää virkamiehiä pohtimaan uusia konsteja jolla kansalaisia voitaisiin kyykyttää.
    Joka pienempäänkin kuntaan sijoitetaan valtion palkkaamia ”urkkijoita” jotka raportoivat perustettuihin aluetoimistoihin ja edelleen lääninvirastoihin ja edelleen uuteen tulojen urkintaministeriöön .
    Jos jollain näyttäisi olevan varaa vaikka harrastaa, niin verolle vaan.

    Löytyykö mistään puolueesta henkilöä jolla olisi ”kanttia” avoimesti pistää hanttiin aiotuille ”kusetuksille”.

    Virkamiehet valmistelevat ja esittelevät asioita, poliitikot päättävät.
    Tämäkin on sen luokan asia jota valmistelijat pyrkivät mahdollisimman pitkään pitämään poissa yleisestä keskustelusta ja uittamaan sen ”keittiön kautta” äkkiä päätöksen.
     
  14. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  15. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  16. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    http://www.tekniikkatalous.fi/energia/article376398.ece


    Ja puunpolttokin menee vaikeaksi...

    :x

    Jos vanhat tulisijat kielletään jopa Saksassa, niin voitte vain kuvitella, mitä rangaistustoimenpiteitä Suomessa niille keksitään... :eek:
     
  17. Jza

    Jza Double Gearhead

    Tonnin käyttömaksu per tulisija. Käytit tai et :lol: Noihan tätä maailmaa on ennenkin pelastettu ja miksi luopua hyväksi havaitusta konstista?
     
  18. anttikristus

    anttikristus Gearhead

    Kaikki nämä verot ja maksut ovat oireita kestämättömästä yhteiskunnallisesta ja taloudellisesta kehityksestä.

    Joskus muinoin teollisuuden kasvusta saatiin lisää työpaikkoia ja parempaa palkkaa kansan enemmistölle, josta sitten tuli verojen muodossa yhteiskunnalle varoja palveluiden parantamiseen ja ostovoimaa talouden virkistämiseksi entisestään.

    Sitten alettiin haluta yhä vapaampaa taloutta, jonka hedelmistä saatiinkin nauttia jo 90-luvun alussa pankkikuplan puhkeamisen jälkeen. Kansakunnalle tuli maksettavaksi valtava lasku. Silti yhä edelleen nykyistä kehitystä pidetään yleisesti ainoana oikeana.

    Työtä on jatkuvasti vähemmän ja yhä suurempi osa ns. "työllistetyistä" tekee alipalkattua silpputyötä jonka lisäksi on pakko hakea tukia. Viimeisen parinkymmenen vuoden aikana tuotanto & talous on kasvanut valtavasti, mutta yhä enenevässä määrin tulokset ovat karanneet hyödyttämään yhä harvempia ja yhä suurempi osa kaikesta valuu verottajan ulottumattomiin hyödyttämättä yhteiskuntaa tippaakaan. Yhteiskunnalla on jatkuvasti enemmän erilaisia elätettäviä, joista vain osa näkyy varsinaisissa työttömyystilastoissa.

    Kun sitten kansa edelleenkin vaatii jonkinlaisia palveluja yhteiskunnalta, niin on pakko jäädyttää ja huonontaa tukimuotoja vaivihkaa ja samalla keksiä jatkuvasti uusia tasaveroja, joilla pieni- ja keskituloisilta saadaan rahaa yhteiskunnan ylläpitämiseen.

    Ja lääkkeeksi tarjotaan palkkojen leikkaamista ja työntekijän aseman huonontamista entisestään. Ehkä sillä saadaan talous nousuun, mutta miksi, jos se hyödyttää vain kaikkein rikkaimpia? Kohta emme pysty rahoittamaan enää minkäänlaista yhteiskuntaa, eikä puolella kansasta ole varaa mihinkään. Vaikka saataisiin tuotettua asioita yhä halvemmalla, niin markkina-alueena Suomi kyllä menetetään ja Intiassa tuotetaan ne asiat silti halvemmalla.

    Varmaan pieni osa kansalaisista ja ehkä puolet poliitikoista ovat ahneita ja uskovat hyötyvänsä kehityksestä, ja kaikki muut vain tyhmiä... :mad: Ei kait siinä sinänsä ole mitään pahaa, jos halutaan, että rikkailla on mahdollisuus rikastua, mutta on sinisilmäistä kuvitella, että se automaattisesti hyödyntäisi meitä kaikkia.

    Meikäläisen mielipide on, että meidän pitäisi kontrolloida talouden mekanismeja, eikä päin vastoin, ja talouden pitäisi olla yhteiskunnallisen kehityksen väline, eikä päin vastoin.
     
  19. janiluo

    janiluo Gearhead

    Tulisijoille päästövero painon mukaan koska varaava takka tuo enemmän säästöjä ja vähemmän verotuloja.
    :mad:
    - Jani -
     
  20. ASENTAJA

    ASENTAJA Gearhead

    Ei varmaa ole kaukana, kun eu.ssa aletaan kehittelemää,jotain "hengitysveroa".Hengittäminen ulos tuottaa haitallisia päästöjä ja sehän pitää verottaa ja onhan näitä maksajia muutama eu-alueella.Muutama vuosi sitten olisi mennyt vitsistä, mutta nyt ei voi kun odottaa, mitä järjetöntä on seuraavaksi tulossa.Onkohan kukaa päättäjistä koskaa edes yrittänyt miettiä kauanko kenenkään pää kestää,näitä järjettömiä rajoituksia ilmaston "pelastamiseksi".Luuleekohan päättäjät oikeasti, että joku ottaa nämä todesta,vaikka maksamaan joutuukin.Tukitaan nyt sitten savupiivut seuraavaksi :mad:
     

Kerro tästä muillekin!