Ajorampit Race Ramps

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Nupa, 17.11.2011.

 1. Nupa

  Nupa Gearhead

 2. Damned

  Damned Gearhead

 3. menu*

  menu* Gearhead

  Ei ole kokemusta noista, mutta itellä on omatekoiset vaneri/puu versiot :D noista irrotettavalla luiskalla olevista, ja ovat minusta oikein toimivat ja kätevät käytellä, eli mallille pisteet ainakin.
   
 4. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Bilteman yms. halpis rampeissa ei ole muuta vikaa kuin se että ne ei kestä paikoillaan. Luistaa alta pois kun tarjoaa pyörää siihen...
   
 5. cdi

  cdi Double Gearhead

 6. toivaja

  toivaja Gearhead

  Itse laitoin noihin bilteman ramppeihin kumilevyt alle niittaamalla, sen jälkeen niitä pystyi jopa käyttämään.

  Sitä ennen luisti ja trans sportti ampui kerran pois peruuttaessa toisen rampin tallin ovesta sisään, no pihakivetys ja teräs vastakkain ei kummoista kitkaa tarjoa.

   
 7. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Mulla on noita Bilteman ramppeja neljä,ajamalla en ole edes yrittänyt.Tunkilla ylös ja rampit alle,jotenkin luotan kuitenkin noihin enemmän kuin akselipukkeihin.Sitten kun pistää ne vastakkain pysyy auto hyvin paikoillaan.
   
 8. Nupa

  Nupa Gearhead

  Täällä "laitellaan" pääosin matalia gm:n tuotteita leveillä renkailla... B:n rampit esimerkkinä, eihän näitä saa sellasille ajettua kun ovat liian jyrkät ja kaposetkin.
  Omat, aikansa jo hyvin palvelleet puurampit poltin kesällä.

  No, kait se on kokeiltava - on sitä hullumpiinkin heitetty joskus rahoja :odroll:
   
 9. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Camaro mullakin on noitten ramppien päällä,tunkki kummankin helman alle ja jouset ylös,yllättävän paljon sinne alle tilaa tulee.
   
 10. Holley

  Holley Gearhead

  Minäkin pilarinosturin puuttuessa käytän ajoramppeja ja olen väsynyt tunkkaamiseen. Mietin hetken ja tällainen toteutus:
  [​IMG][​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!