Ajorampit Race Ramps

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Nupa, 17.11.2011.

  1. Nupa

    Nupa Double Gearhead

  2. Damned

    Damned Gearhead

  3. menu*

    menu* Gearhead

    Ei ole kokemusta noista, mutta itellä on omatekoiset vaneri/puu versiot :D noista irrotettavalla luiskalla olevista, ja ovat minusta oikein toimivat ja kätevät käytellä, eli mallille pisteet ainakin.
     
  4. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Bilteman yms. halpis rampeissa ei ole muuta vikaa kuin se että ne ei kestä paikoillaan. Luistaa alta pois kun tarjoaa pyörää siihen...
     
  5. cdi

    cdi Double Gearhead

  6. toivaja

    toivaja Gearhead

    Itse laitoin noihin bilteman ramppeihin kumilevyt alle niittaamalla, sen jälkeen niitä pystyi jopa käyttämään.

    Sitä ennen luisti ja trans sportti ampui kerran pois peruuttaessa toisen rampin tallin ovesta sisään, no pihakivetys ja teräs vastakkain ei kummoista kitkaa tarjoa.

     
  7. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Mulla on noita Bilteman ramppeja neljä,ajamalla en ole edes yrittänyt.Tunkilla ylös ja rampit alle,jotenkin luotan kuitenkin noihin enemmän kuin akselipukkeihin.Sitten kun pistää ne vastakkain pysyy auto hyvin paikoillaan.
     
  8. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Täällä "laitellaan" pääosin matalia gm:n tuotteita leveillä renkailla... B:n rampit esimerkkinä, eihän näitä saa sellasille ajettua kun ovat liian jyrkät ja kaposetkin.
    Omat, aikansa jo hyvin palvelleet puurampit poltin kesällä.

    No, kait se on kokeiltava - on sitä hullumpiinkin heitetty joskus rahoja :odroll:
     
  9. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Camaro mullakin on noitten ramppien päällä,tunkki kummankin helman alle ja jouset ylös,yllättävän paljon sinne alle tilaa tulee.
     
  10. Holley

    Holley Gearhead

    Minäkin pilarinosturin puuttuessa käytän ajoramppeja ja olen väsynyt tunkkaamiseen. Mietin hetken ja tällainen toteutus:
    [​IMG][​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!