Ajovalot Cutlass '72

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jucci, 2.6.2020.

 1. Jucci

  Jucci 1st gear

  Olssissa ei pysy ajovalot päällä.
  Parkkivalot syttyvät nätisti kuten pitää vipua vetämällä ekaan pykälään. Kun vipua vetää vielä pidemmälle, välähtää (ehkä) ajovalot mutta palautuu parkkeihin.
  Kun pitkien valojen poljinta painelee syttyy hetkeksi pitkät valot ja välillä ajovalot. Mutta kun kytkimestä laskee irti palautuu aina vain parkit palamaan. Ajovalot eivät jää vahingossakaan päälle. Mikä neuvoksi?
   
 2. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Noissahan ei oo releitä joten kaikki sähkö kiertää valokatkaisijan ja sen vaihtopolkimen kautta. Kuulostaa siltä että poljettava kytkin on tiensä päässä. Tai se valokytkin tai molemmat..! Ne on halpoja, laittaisin molemmat uutta ennenkuin sähköt/auto kärähtää kokonaan.

  Ja mielellään voisi laittaa releet valoille, että siellä kojelaudan alla kiertää vain pikkunen virta releiden herätteelle. Ja releille sitten virta suoraan akulta paksulla piuhalla (sulake väliin) ja releiltä paksut piuhat sitte valoille. Kirkastuukin kummasti ne tuikut!
   
  cdv70 tykkää tästä.
 3. Jucci

  Jucci 1st gear

  Kiitos paljon vastauksestasi. Ei tässä muuta kun korjaamon hakuun.
   
 4. Jucci

  Jucci 1st gear

  Oli muuten mennyt valokytkin lähi/pitkät rikki. Homma hoitui kavereiden tuella:).
   
  cdv70 ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.
 5. cdv70

  cdv70 Double Gearhead

  Muokattu: 30.6.2020

Kerro tästä muillekin!