Ake asiaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Dart GT 64, 20.11.2002.

  1. Dart GT 64

    Dart GT 64 1st gear

    Elikkä onko AKEsta saatavana ns. museoajoneuvo pakettia jossa ois nippu vanhoja arkistotietoja entisistä omistajista yms. Mitähän semmonen maksaa. Muistan vaan jostakin lukeneeni että semmosta on saatavana tais olla Mobilistissa. Mutta joku jolla ois asiasta enemmän tietoa niin voisiko siitä kertoa.
     
  2. KTM

    KTM Gearhead

    Tilasin omaan autooni ko. paketin tarkalleen vuosi sitten. Mukana tuli hinnasto ja se nyt tietenkin on Markkoina. Kuitenkin voidaan pitää suuntaa antavana.

    -rekisterikortti 80,-/kpl
    -ajoneuvon omistushistoria 200,-
    -asiakirjajäljennös 40,-
    -museoajoneuvoselvitys 300,-
    -ensimmäinen rekisteritunnus 80,-
    -toimituskulut 30,-

    Tilasin tuon ajoneuvon omistusjistorian ja se maksoi 230 Mk. Minun auton kohdalla jokainse kortin erikseen ottaminen olisi maksanut 15X80+30=1230 Mk!

    Tarkemmat ajatasalla olevat tiedot löydät AKE:n sivuilta http://www.ake.fi/
     
  3. JR

    JR Gearhead

    On saatavilla. Kyselin meinaan asiaa tossa pari viikkoa sitten. Paketti maksoi muistaakseni 50 euroa, ja siihen sisältyi kaikkien vanhojen rekisteriotteiden kopiot sekä kantakortti. Pelkkä kantakorttihan on halvempi. Tosin omassa tapauksessani sain selville puhelimessa kaikki entisten omistajien nimet ja rekisteröintipäivät (kantakortin olin tilannut jo aikaisemmin). Pakettia on tarjolla yli 25 vuotiaisiin ajoneuvoihin.
     
  4. Dart GT 64

    Dart GT 64 1st gear

    Joo kiitos tiedoista. Tämä auttaa jo paljon. Sitähän minäkin että jos niitä otejäljennöksiä rupeaa erikseen tilaamaan niin kalliiksi tulee. :grin:
     

Kerro tästä muillekin!