Akkulaturi Minimax

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja kippis, 12.7.2016.

  1. kippis

    kippis Gearhead

  2. Pölyttäjä

    Pölyttäjä Gearhead

    Ei ole kokemusta, mutta 400 amppeerille pitäs olla vähän rajumman paksuiset johdot. Kai tuolla hikisesti saa jonkun tojotan moottorin käyntiin, jos auton omassa akussa on vielä jonkin verran varausta jäljellä. Yleensä kun noita kiinalaisia elektroniikka tuotteita tilaa netistä niin kaikista watti aja amppeerimääristä saa vähentää puolet ennenkuin ne vastaa totuutta.
     
  3. f34

    f34 Double Gearhead

    OstosTV-kamaa, lupauksista puolet pois, niin ei pety...
     
  4. stana

    stana 3rd gear

    Eikös motonet kauppaa jotain samantyylistä telwin merkkisenä? Kiinnostais kyllä, uudehkon kiesin tai motukan akkua sillä sen verta sais ehkä piristettyä että lähtis, vanhempien ja ihan tyhjien akkujen kanssa aika turha?
     
  5. pantera

    pantera Double Gearhead

    Antaa 2ooa ulos, eiköhän sillä jonku limsapullonkokosen ekopuustin tarttaa... Käyttäjien kokemukset on aika masentavia, kestää 10-20 syväpurkua sen jälkeen ei pidä enää virtaa.
    Pakkasella ei tee mitään ja heltehilläkään ei mitään täysmoottoria tolla käynnistellä...
     

Kerro tästä muillekin!