Akujen yhtä äkkinen tyhjentyminen.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja 0rs0n, 27.10.2019.

 1. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear


  Itse asiassa mittasin molemmat akut capricesta ehkä puolitoista kuukautta aikasemmin. Oli hyvä. Ja taunuksesta 3 viikkoa aikasemmin. Kun oli sillon levällään. Oli hyvä. Akku testerillä. Voiko sit luottaa? Tuon tapauksen jälkeen ku ajanu pari päivää ni mittasin varulta uudestaan. Edelleen hyvät. Ja latauksen mittasin. Heti. Ja sen jälkeen mitannu pariin otteeseen. Ihan tarkastakseni. Hyvin lataa. Nytkin on capricessa virtaa. Vaikka olen sahaillut sitä käyntiin. Ku siinä on vika päällä (lämpöanturi ilmeisesti).
   
  Poke tykkää tästä.
 2. Poke

  Poke Gearhead

  Järvimalmia...? Menee geologiseksi tutkimukseksi.
   
 3. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  No se mitää akuja tyhjää.
   
 4. Poke

  Poke Gearhead

  Missä kohdin niin olen sanonut?
   
 5. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Siinä kohdin ku kirjotit ton.
   
 6. f34

  f34 Gearhead

  Tämä ilmiö on ihan normaalia.
  Ihmiselle sattuu joku outo tapahtuma ja hän alkaa siitä kertomaan muille ihmeteltäväksi. Muut alkavat heti etsimään tapahtumalle järkiperäistä selitystä tai luokittelee kertojan höppänäksi.
  Tällöin tarinan aloittajan pitää alkaa perustelemaan ja vahvistamaan, että on oikeasti tapahtunut ja ei ole tavallista selitystä.
  Tästä alkaa kierre joka etenee niin, että tarinan kertoja pitää argumentoida koko ajan lisää ja vahvistaa käsitystä lisäyksillä, jotka ei ole enään edes totta.
  Tässä vaiheessa kertoja ei voi enään perääntyä, kun menty väittelyssä niin pitkälle. Tai hän alkaa uskomaan itsekin omiin todisteluihin, vaikka lisäykset ei olisi todellisia.
  Tämmöistä sattuu monelle ja sitä on todella vaikea myöntää itse. Kaikissa tapauksissa tarinan aloittaja tulee tämän kiistämään.
   
  Muokattu: 14.11.2019
  Jussi289 tykkää tästä.
 7. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear


  Kuten sanoin. Voi olla vaan tosi hyvä yhteen sattuma. Tai jostakin luonnon ilmiöstä johtua....... en tiedä mistä. Mutta ole mikään ihme vaikka näin voisi käydä? Jos vaan tietäis mitä tarvitaan tämmöseen reaktioon....... enkä ole etsimässä korjaus menetelmää. Lähinnä tämä tuli mieleen ihmettelynä. Ja oisko jotain selitystä. Muutaman vuoden olen asiaa ihmetellyt. Ja kysynyt monelta mikä voisi olla. Viimeisin oli kyllä hauska sattumus kun olin itse reissussa ja rouva soitti ku kumpikaan lähe käyntiin. Pojille siinä vitsailin että myrsky vieny virrat. Kun oli se myrsky mikä oli viimeksi. No kotiin päästyäni aamuyöllä kattomaan ni molemmista virrat pois..... kuten sanonu jälkeen päin. Ei kummassakaan mitää vikaa akuissa/latauksissa/muissa sähkölaitteissa ole ollutkaan........ kuten aikaisemmissakaan kerroissa. Noin 11 vuoden aikana mitä tätä on tapahtunut. En siis väitä että mitään yli luonnollista on meneillään. Vain jos sattuis olemaan mahdollista että joku reaktio sen tekee. Tai sit vaan ihmeellinen yhteen sattuma muutaman kerran.

  kaikki kerrat on tapahtunut myöhään syksyllä-talven aikaan. Alussa pari kertaa oli kovat pakkaset mihinkä sillon liitin sen. Mut sen jälkeen ollut plussa kelillä sitä. Mikä aloitti sen ihmetyksen......
   

Kerro tästä muillekin!