Ala ikäisiä Overdriven käyttäjiä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja redneck1, 13.12.2018.

  1. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    eipä ollu mun nuoruudessa käpylehmän tekijöistä windowssin selättäjiksi.

    50% ajasta meni sen selvittelyyn miten jonkun pelin saa toimimaan kun windows ilmotti vaan että #RWEFT¤"#¤%"#325235.perse puuttuu" tai "ohjelma on suorittanut laittoman toiminnon"

    25% ajasta meni sen tiedon etsimiseen että mistä helvetistä tollasen #RWEFT¤"#¤%"#325235.perse tiedoston saa

    25% meni itte pelaamiseen.

    LAN- verkon myötä tuli vielä lisäksi se että tietokoneet ei löydä toisiaan vaikka kuitenkin löytää, ei "osaa" hostia, palomuuri estää kaiken yms....
     
    Norri ja xarper tykkäävät tästä.
  2. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    mistä muusta pitäisi olla kiinnostunut?

    yleisurheilusta, pesäpallosta ja jääkiekosta?

    pelasin lapsena ja nuorena ihan älyttömän paljon koska se oli ainut kiinnostava asia ja viihdyke. Se tarjosi huomattavasti enemmän sillon mitä mikään muu mm. jonkinsorttisen vapauden tunteen, aivojumppaa, hauskoja hetkiä, kavereiden kanssa oloa (ei vain netin välityksellä) yms.

    Se tarjoaa edelleen hauskoja hetkiä kavereidne kanssa kun kokoonnutaan johonkin ja pelataan jotain videopeliä.
     
    xarper tykkää tästä.
  3. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Niinpä niin, oikeestaan henkilökohtaisesti ei kiinnosta mistä kukakin on ja taas ei ole kiinnostunut. Omista jälkeläisistä ja niiden tekemisistä kyllä vahvasti olen. Jos ne käyttää liikaa aikaa peleihin ja nettiin niin puutun. Jokainen oman perheeni ulkopuolinen saa vapaasti elää omannäköistä elämää ja hyvä niin. Ne omat penskat harrastaa kyllä urheiluakin ja on lajeissaan ihan ok. Yritän välttää itsekin liikaa netin käyttöä ja pelannut pleikkaa tai muita en ole koskaan. Lapset joskus pyysi jotain koittaan mut ei innosta. Ikäluokka kysymys varmaan pitkälti. Me kun junnuna nosteltiin intensiivisesti painoja, pelattiin kaukalopalloa ja sitten viritettiin ensin mopoja ja sitten autoja.

    Nykyään kokoonnutaan harrasteryhmäni kanssa aika ajoin ja vedetään toisiamme huolella silloin pataan.

    Itse en seuraa näitä perinteisiä lätkää, formuloita enkä ralleja. En hiihtoa, mäkihyppyä enkä tennistä. Enkä sitä yleisurheilua, paitsi naisten pituushyppyä ku sillo ne kaivaa perseestä hiekkaa pois.
     
    Norri, Pertti K, Custom_Rod ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!