alakerta??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mikko69, 2.10.2005.

  1. mikko69

    mikko69 1st gear

    miten näissä jenkkimosissa yleensä on että voiko esim runko/kk-pultteja käyttää (kiristää) useampaan kertaan ku kerran? :oops:
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä noita on kiristelty useammankin kerran ja ainakin toistaiseksi kestänyt.Jopa kannen pultteja ainakin 5kertaa jo kasattu samoilla pulteilla,eikä kertaakaan vuotanut.
     
  3. mikko69

    mikko69 1st gear

    kiitoksia tästä, en ollut varma kun jossain koneissa on ehdoton kielto ettei saa koskaan käyttää samoja pultteja meontaa kertaa :eek:
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Se on aika tuore tulkinta. Pulttien kiristyminen tapahtuu venyttämällä niitä, ne kestää tietyn määrän venytystä siten, että palautuu ennalleen löystettäessä. Noi "vaihdettavat" pultit lienee käsittelyltään hieman erilaisia, ja lisäksi ne vedetään ton venymän osalta "aivan tappiin", yleensä jonkinlaisella astekiristyksellä puhtaan momentin sijaan. Sillä toi venymä saadaan tarkemmin ikeeks kun ei kitka näyttele niin merkittävää roolia. Ei varmaan voi sanoa, että kaikkien jenkkien pultteja voi uusiks käyttää, mutta lähes säännönmukasesti noiden vanhempien, perinteisten kuitenkin.
     
  5. mikko69

    mikko69 1st gear

    no hyvä näin! ja kyllä kai arp:n pultit muutaman kerran kestää ku on arvot ihan puhtailla momenteilla! se asteitten kanssa kiertäminen kyllä syö miestä :-? ihan kuppasta hommaa :x
     

Kerro tästä muillekin!