Alastaron finaalit.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja hejo, 10.8.2009.

  1. jussi308

    jussi308 1st gear

    l

    Kiitos Fyyralle hyvästä baanasta ja ripeästä ajattamisesta. Oli mukava viikonloppu.


    Juha Tavi
    Street D
    DS 333
     
  2. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    ainakin lauantai iltana ajatuksessa oli amerikan meiniki :D
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Kyllä. Homma toimi ja rata oli hyvä. Tämmöistä se sais olla aina :wink: Kiitokset järjestäjille täältäkin suunnalta! Vähän jäin kyllä kaipaamaan sitä lineuppikutsua raattiosta, mitä oli aiemmin testattu, mutta ehkä mä en sitten vaan kuullut sitä, tai sitten niitä ei ollut...
     
  4. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Ainakin ET-luokassa tuo ajattaminen sujui ripeästi.
    Radiokuulutuksia en minäkään kuullut, mutta toisaalta (ainakin meillä) lineuppiin kutsu toimi hyvin.
    Muutenkin koko tapahtumasta jäi hyvin positiivinen ja mukava kuva. Kaikki toimi varikkokartasta lähtien ok. (No ne perjantain kello / kennoviat? Mutta ainahan jotain on?)
    Se että itse kisa ei sujunut meidän osalta hyvin :oops: ei ollut järjestäjien vika.
     
  5. martiar

    martiar 1st gear

    Täytyy antaa hyvää palautetta lauantai illan ajttamis nopeudesta fyyralle !!!
    Oli todellakin hienoa tahtia !!!
    On varmasti raskasta tämä tahti henkilökunnalle mutta mielummin ripeät tahdit ja selvä tauko kuin että verkkasesti otetaan radalle porukkaa !!!!
    :D
    Toivottavasti tälläistä tahtia nähdään tulevaisuudessakin ...

    Hienoa työtä !!!
    Ratakin oli kohtuu kunnossa tällä kertaa ... :)

    AM-Racing
     
  6. rb

    rb Double Gearhead

    Niin se kesä vierähti.

    Reilu kymmenen vuoden tauko kun viimeksi tuli aktiivisesti pyörittyä näissä kuvioissa. Silloin auton kimpussa, nyt ensimmäistä täyttä kautta pojan pyörää ruuvatessa.

    Näillä metreillä on ehtinyt jo näkemään yhtä jos toista mutta pakko myöntää että Dragracessa on joku juttu minkä takia sen parissa parhaiten viihtyy.

    Ei me sijoituttu millään lailla mutta se ei ole tässäkohtaa tärkeää vaan se, että poika pääsi mukaan ajamaan aikamiesten luokassa. Innostus on kova ja suunnitelmia on jo pidemmälle tulevaisuuteen.

    Kuinka ne toteutuu ja millä aikataululla on sitten ihan toinen juttu mutta ei kai siinä muu auta kun ruveta runkoputkia vääntämään ja toivoa sitä lottovoittoa että saisi vielä jonkunlaisen mosan sinne kehikon väliin.

    Hyvää syksyä ja onnea tulevalle kaudelle

    Toivoo SB 429
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Ja taitaa tohon joukkoon vielä kuulua Ritolan Samin Malibukin. Menihän sekin seiskan puolelle vaikkakin OL:n puolella.
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Orhasen Timon kanssa tota pähkäiltiin ja todettiin se vaikeaksi. Sillä mun pitäisi antaa Timolle tieto milloinka kuulutetaan ja puhelimella tiedon anto saattaa häiritä kuuluttajan toimintaa, niin jäätiin miettimään keinoja ensi kesäksi. Jokin systeemi me keksitään kyllä. Pudasjärvellä homma onnistui helposti, kun kuuluttamo ja line uppi olivat vierekkäin ja siitä oli aina helppo vinkata Timolle. Kumpa muuallakin olisi yhtä helppoa. Kuulutuskutsujen kokeilua jatketaan kyllä ensi kesänä.
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ookoo. Plussaa teille kuitenkin aiemmista toimivista kutsuista. Meillä ainakin kisaradio huutaa koko ajan, ja se kuuluu joka puolelta käytännössä koko varikolla, niin vaikka ei olisi ihan tontilla, niin tietää tihentää askelta siinä kohdassa, kun käsky käy. Eipä sikäli, finaaleissa toi perinteinen kutsukin toimi kyllä ihan ilman ongelmia vaikka jengi oli aika hajallaan varikolla.

    Hyvä homma ja kiitosta finaalien järjestelyistä vielä kerran ;-)
     
  10. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mitenkahan ne Hockenheimissa ton kutsun saa kohalleen? Vai kattooko ne vaan line-upista etta keta siella on ja sitten kutsuu sopevalla hetkella seuraavat?
    Muistasin etta siella ei ollut lainkaan noutajia luokille vaan piti noita kuulutuksia ite seurata :odroll:
    Ja siellahan oli saksalaiseen tyylin jamera kutsu, mista selvis korkkari-saksalla:
    ''Auchtun fahrenlager, Auchtung fahrenlager, klasse SupperTwin zu line-up''
     
  11. Huhu

    Huhu 1st gear

    Toivotaan silti että se Timo vihdoin pääsee ensi kesänä radalle sieltä puhujapöntöstä. Ei sillä etteikö homma toimisi siellä saarnaajan paikallakin, mutta ensi kaudelle se mies ja auto radalle! OK? :wink:
     
  12. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Menikö? Sitä mä en muista. Mut mikäli yhtään finaalin merkit paikkansa pitää, niin ens kesänä se auto menee, ja D:ssä.
     
  13. Pieni tarkennus tuohon radiokutsuhommaan. Kutsujen kuuluttaminenhan ei sinänsä häiritse kuuluttajien hommaa, mutta tiedon saaminen kuuluttajille ei toimi nykyisellä systeemillä kovinkaan luotettavasti. Ongelma on Line-Up järjestelijän radiopuhelimella kuuluttamoon antaman viestin kuuleminen muun radioliikenteen seasta - Burn Out'it ja moottorien äänet peittävät hektisessä tilanteessa radiopuhelimen äänet taakseen.

    Samoin Line Upin päivystäminen tornista ei ole kovin luotettava tapa, sillä kontit, rekat, teltat, aita ym. peittävät melko tehokkaasti oikean puolen Line Up -jonon.

    Ensi vuoden kuuluttajille asian voisi helposti korjata, sillä tästäkin viestiketjusta löytyy varmasti sellaisia kuskeja, jotka eivät itse ole puikoissa tai sitten joku tiimiläisistä tms. jolla on joutoaikaa. Tämä avustaja voisi olla tornissa päivystämässä radiopuhelinliikennettä ja bongasisi sieltä kuulutusta vaativat viestit ja toisi kuuluttajien tietoon. Aamulla torniin enne kymmentä ja illalla pian kasin jälkeen alas. Helppoa!

    Ensi vuoden ajamisjuttuihin en kommentoi mitään tässä vaiheessa :poff:

    Kiitos ja Anteeksi,
    Timo O

    EDIT: Lainausta korjattu
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Kuuluttaja ei itse näe line-uppiin Alastarossa käytännössä lainkaan ja muutenkin kuuluttamosta on sinne huono nähdä. Mutta kyllä tohon jotain keksitään.
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Olisihan se kiva nähdä mies välillä radallakin, mutta ainakin finaaleissa vielä juteltiin kuulutuskutsujen kehittämisestä ja voihan Timo kehittämiseen osallistua, vaikka itse ajaisikin. Tuleehan sieltä kuitenkin lisää näkökantoja kun mies tietää homman sekä kilpailijan että kuuluttajan roolissa.
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Oli muistaakseni samalla kaudella kuin Sarasmäen Jannenkin seiska ja molemmat ajoivat silloin OL:ssä.
     
  17. badbubble

    badbubble 1st gear

  18. Jza

    Jza Double Gearhead

    Hyviä kuvia ja niissä on vauhtikin tallella!
     

Kerro tästä muillekin!