alastaron katsomo ????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja 383, 19.6.2007.

  1. 383

    383 Gearhead

    nyt on isot kisat tulossa ja suurin osa pekeistä näytti olevan rikki jos tosta ilosta joutuu pulittamaan 10e että saa istua tyhjän päällä niin voi h....... :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: mitä fhra meinaa tehdä ehkä kannataisi purkaa kaikki pois :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
     
  2. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Saiko sulta jotenkin kauko poistettua noi hyhmiöt . Kyllä se yksin riittää :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :rotfl:
     
  3. jublomb

    jublomb 1st gear

    Mutta onhan se oikeesti kova hinta,siitä ilosta,että saa pudota ylärivistä persiilleen hiekkaan........... :poff: :rotfl: :D :) :eek: :cry: :mad: :odroll: :argue: :wc: :oops: :lol: 8) :) :eek: :lol: 8) :odroll: :soosoo: :argue: :wink: :p 8) :( :lol: :oops: :pinup: :pinup: :pinup: :pinup: :poff: :rotfl: :x :eek:
     
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Heh.. Ota oma jakkara mukaan. :lol:
     
  5. Mopar

    Mopar Gearhead

    Menikse ny silleen, että ne penkit ja niiden rahastus on rata yhtiön hommia, jostain vain jäi mieleen tollanen ominaisuus.
     
  6. superbird

    superbird Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  7. kaasua

    kaasua 1st gear

    parhaat paikat saat ku tuut ajamaan ja ei maksa ku satasen!!! :lol:
     
  8. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    noi penkit on kuulemma työn alla. eli pitäisi olla kunnossa eeämmissä. jostain ovat jakkaroita hankkineet sinne lisää.... kuulemma
     
  9. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Tai tuu hommiin niin siinä on parhaat paikat,esim maalikohdalle öljypotkijaksi topikoitten pyrähtäessä ohi saat ettii pallejasi ympyräradan puoleltä tai lähtöön ei mene minuutti niin sydämmenrytmi palautuu hei jarrualueelle työntämään noita jos vaikka olis sytkät päällä ja röörit täys nitroo siinäkin saat ettii palleja hietikolta JA parasta kaikesta on ei tuu mieleen kuinka on huono istuu päivän päätteeksi kelpaa vaikka fillari ilman satulaa.
    Ei tarvii maksaa kymppii ja saat ruokaa ja majoituksen nukkua ei tarvii.
     
  10. mika112

    mika112 1st gear

    tai jos et halua potkia rataa niin tuu Paloporukkaan....saat sammutusasun, nomexhupun, paksut nahkahanskat, nahkasaappaat ja kypärän.......ei tuu kylmä eikä kirvele ku ei aurinko pääse polttamaan......ja kaikki on päällä puettuna kun on Proo kierrokset :rotfl:

    sammutusasu = 2x lämpöhaalari

    tästäkään ilosta ei tartte kybää maksella 8)
     
  11. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kuulostaa ihan silta etta nyt puhutaan kokemuksesta :rotfl: :rotfl:
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kylla siella ylavarikon katsomossa oli ainakin pikkusen huonomman nakosta kuin viime suvena, jotain s..tanan vaneria sinne oli kylla saatu muutamaan paikkaan roiskittua. Satuin oleen paikalla kun viime EM-kisassa meni ensin yks neito niitten lankkujen lapi ja toisella kertaa n.10v. pullonkeraaja poika. Ei ihme etta penkit on paskana kun joutuu niilla kaveleen kun ei uskalla astuu kaytaville. :-?
     
  13. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Hyssss,,, :wink:
     
  14. mika112

    mika112 1st gear

    Palotarkastajan kanssa oli k.o. katsomosta viime eeeeämis keskustelua ja sillo ne teki ne korjaukset mitä pyydettiin
     
  15. hejo

    hejo 1st gear

    Senhän sitten taas natikoissa näkee mitä uudistuksia on sinne keretty tekemään...Pelkästään positiivistahan oli jo nyt tuolla Kamasatoolssissa nähtävissä tuon varikkoalueen osalta...Ainakin oli maalia sudittu naisten vessaan sekä radan ylittävään siltaan,siistitty paikkoja,innolla odotamma jos vaikka vessoihin vielä jonkinsortin "naulakot"hienojen rouvien käsveskoille ilmestyisi ja vaikkapa edes yhteen naisten veskiin tuollainen käsisuihku olisi mahdollista asentaa.Joku täti siellä kaipaili myöskin käsipyyhettä paperimallisena jottei tarvitse räpylöitään märkään käytettyyn pyyhkeeseen pyyhkiä...Jäämme odottamaan mitä tuleman pitää.. :D
     
  16. Dervish

    Dervish 1st gear

    Jos sinne ny sais ees kunnon vessat.. tai no, edes vähän lisää valoo kabiineihin ja sitä helekutin lemua poijes jollain... (eipä oo kyl paljoo tarttenu kun osaa syyö ja juua about oikeita määriä ;) )
     
  17. Sittana

    Sittana 1st gear

    Onkos siellä vieläkään oikein mitään pesumahdollisuuksia? Ei minua haittaa, mut vissiin tuo yks pitkätukka lähdössä mukaan.
     
  18. ernie

    ernie 1st gear

    Onhan siellä autovarikolla sauna? ja suihku joka maksaa x määrän euroja, Paddockissa vähän kalliimpi sauna.

    Pyörävarikollekin olisi jo korkea aika saada oma suihku. Ei tarvi aina sitä neljää kilometriä kävellä päästäkseen suihkuttelemaan itseään.
     
  19. hejo

    hejo 1st gear

    Jep,autovarikolta löytyy sauna,sekä naisille että miehille,sanominen maksaa 5€ per nenu ja pelkkä suihku 2€.Muksut ovat pesulle päässeet ilman erillistä maksua.Autovarikon saunatilat vaan ovat niin onnettoman pienet,naisten pukuhuone vessoineen n.2X1.5m ja suihkutila samaa kokoluokkaa 3 suihkulla varustettuna,lauteille mahtuu muutama täti kerrallaan istuskelemaan,eli kun kaikki 250 teamia päättävät peseytyä samaan aikaan alkaa Alastarosta loppua pesupaikat.Viime EM kisoissa saunan edustalla oli pressusuihkuja jotka varmaankin "myöhäisempiä"suihkuttelijoita jeesasivat,kun "myöhästyy"on tarjolla vain kylmää vettä,lämminvesi säiliöt kun ovat jo ensimmäisten saunojien jälkeen tyhjiä.
     
  20. poju

    poju 1st gear

    Paikat kuntoon

    juu kyllä ihmetellä vain voi kun ei penkkirivejä edes kuntoon saada
    nehän on ollut jo monta vuotta ihan paskana. saati sitten tuo ylikävelysilta
    varikolta katsomoon ! johan sieltä kohta tippuu läpi line-upista tulevien
    kilpureiden päälle ! ei paljon vaadittais filmivaneeria ja kansipultteja ! Sekä
    hyvän huomion aikaisemmin joku tehneenä tuosta turvallisuudesta. puu-
    puomit radan sivussa , varsinkin paluutien puolella, pieniä lapsiakin
    roikkuu niissä on vain ajan kysymys milloin se ns.vahinko sattuu .HERÄTYS
     

Kerro tästä muillekin!