Alastaron kiihdytysrata uhan alla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 15.12.2017.

 1. nalle71

  nalle71 3rd gear

  Jep näinhän se toimii, ikävä kyllä eipä se Pöyry noita reilusti liioiteltuja tietoja keltään muulta ole saanut ja tätäkin asiaa on täällä täytynyt toistaa jo lukemattomia kertoja, kun eräs asuu tupalakuplassa
   
 2. PerttiP

  PerttiP 1st gear

  Nyt on niin paljon tietäjiä asioista että luulisi jokaisen menevän jättämään loton. Tuolla tietämyksellä riittää kun yhden ruudukon tekee, niin varmasti tulee täysosuma.

  Nalle71, oletko ollut yhteydessä Tupalaan?
  Jos haluat puh.nron tai kyydin Alastarolle niin paa PM ja järjestän tapaamisen tai yhteystiedot.

  Meillä ei ole 72 olympialaisten jälkeen ollut mustavalkoista TV:tä....
   
 3. nalle71

  nalle71 3rd gear

  Pertti P asia on niin, että kukaan muu ei ole antanut noita tietoja Pöyrylle kuin tupala, koska ne tiedot eivät ole yleisessä tiedossa vain kaksi tahoa tietää toinen on fyyra ja toinen tupala ja fyyra ei kuse omiin muroihin ainakaan noin pahasti mutta tupalalta tämä onnistuu, tiedän koska olen nähnyt tupalan toisenkin puolen luonteesta Motoparkissa 2007 eli on suhteellisen äkkipikainen ja kun olet näköjään varta vasten tehnyt nimimerkin tätä keskustelua varten herää kysymys miksi näin tupalan numeroa en tartte mulla on se puhelimessa ollut vuodesta 2007 tosin en ole sitä tarvinnut kuin kerran, kun kysyin alastaron leiriytymisestä 2010
   
  MadMike tykkää tästä.
 4. jknR

  jknR Gearhead

  Ei taida tulla kymiringille kiihdytystä. Kymiringin suunnitelmista jätettiin kiihdytys pois muutama vuosi sitten jotta saivat meluluvat menemään helpommin läpi. Joissain kuvissa sen suoran vierelle olikin piirretty strippi ihan omana suorituspaikkanaan.
   
 5. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Keskustelun lopputulema: tupala syyllinen, FHRA tuhosi tämänkin ja suomi on paska maa.:poff::rotfl:
   
  Cumminski ja supo tykkäävät tästä.
 6. kallekko

  kallekko 1st gear

  THE END
   
  MadMike tykkää tästä.
 7. johntravolta

  johntravolta Gearhead

  Tekemäni gallupin mukaan ei Kiihdytystoimintaa Alastarolla voi lopettaa vaikka nyt synkältä näyttääkin. Virhemarginaalia ei ole joten olen varma että 2019 Alastarolla kiihdytellään.
   
  Pate-68 ja three hundred tykkäävät tästä.
 8. Galaxie61

  Galaxie61 Gearhead

  on se kumma juttu kun paskasta kokemäenjoen vettä pumpataan samalle alueelle ja sieltä imetään turkulaisten juotavaksi. se ei ilmeisesti saastuta yhtään? o_O
   
  Cumminski ja jart$u tykkäävät tästä.
 9. VSPfinland

  VSPfinland 2nd gear

  Sen verran on tullut Tupalalle kuraa niskaan, että en ihmettilisi, jos kausi 2018 peruttaisiin...
   
  MadMike tykkää tästä.
 10. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Jos sovintoa ei synny niin alastaron osalta pitäiskin perua. Ei penniäkään enää arsen ratayhtiölle. Kalajoki ja motopark rules. Em kuitenkin tuottaa tappioo ja nekin rahat tulis laittaa jo uusiin tuuliin.
   
  MadMike ja nalle71 tykkäävät tästä.
 11. Masa71

  Masa71 Gearhead

  Ottaen huomioon miten Tupala on toiminut suhteessa yhteistyökumppaniin (FHRA) niin tuskinpa tuosta kehujakaan voi odottaa saavansa.
   
  Mikkis, BUICK:it, nalle71 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. johntravolta

  johntravolta Gearhead

  EM tuottaa tappiota kun se on ihan ite siellä ryssitty. Vielä 2010 oli 30 000 katsojaa seuraamassa kiihdyttelyä ja rahaa tuli mutta johonkin tuuliin nekin rahat hävisi.

  Fhra:n suunnalta on melko hiljaista palstalla. Ehkä ne julkaisee 11.1 jymyuutisen. Jo 2018 Nitrot vedetään Seutulassa. Kolmella radalla ja läpi kahdessa päivässä. Jumbot menee sinne rakkaalle Malmille siksi aikaa.
   
  GS tykkää tästä.
 13. pinola

  pinola 3rd gear

  Ihanko 30 tuhatta katsojaa :D
   
  JuhaKuu ja MadMike tykkäävät tästä.
 14. PerttiP

  PerttiP 1st gear

  Olin laskevani että 51 tuhatta katsojaa..... ja epäviralliset "tahot" kertoo, että 60 tuhatta olisi ollut varmasti paikalla.
   
 15. VSPfinland

  VSPfinland 2nd gear

  Yhteistyökumppani EI...asiakas KYLLÄ...
   
 16. MadMike

  MadMike Gearhead

  oletko sitä mieltä että aiheetta....noh sanotaan näin, kun herra itse ajoi niin ei edes morjestettu...kuski kylläkin ja naureskeli perään...
   
 17. MadMike

  MadMike Gearhead

  mä haluan saman lääkityksen...
   
 18. heepo

  heepo 1st gear

  Buranaa?
   
 19. johntravolta

  johntravolta Gearhead

  Ei kun yli 30 000 katsojaa. Ihan fhra:n omilta sivuilta tieto peräisin. Jos sitä siellä sisällä ei itsekään uskota, herää kysymys missä muissa asioissa on kiihdytyskansalle syötetty vähintäänkin muunneltua totuutta. Kuka tässä pettää ja ketä ja minkä takia. Haisee pahalle.
   
  three hundred tykkää tästä.
 20. kojootti

  kojootti 2nd gear

  Sinä se vaan jaksat yllättää typeryydelläsi :rotfl:
  Nuo kymmenet tuhannet ja taas tuhannet taisivat olla peräisin Raiskin ihan omasta laskukoneesta, joka laski aivan sellaisia lukuja mitä huvitti. Noitahan silloin vallan vaihtuessa debunkattiin paikkaansa pitämättöminä - mieti nyt itsekkin jos lipputuloina olisi tullut 1 000 000€ niin olisi drag racingillä mennyt leveästi.. Eikä siihen hemmetin hiekkarinteeseen mahdu muutamaa tuhatta ihmistä enempää, kymmentä tuhatta ei millään.

  Aikamoinen laskupää teillä Tupala tai kuka sitten oletkaan, itsellä menee muutaman sadan ihmisen jälkeen sekaisin ;)

  Mutta joo, kyllähän se taas on FHRA:n vika, ainahan se on, oli asia mikä tahansa. Syy-seuraussuhteet ovat kyllä joskus huvittavia kun od:ta lueskelee.
   
  Mikkis tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!