Alastaron kiihdytysrata uhan alla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 15.12.2017.

 1. jorkat

  jorkat Gearhead

  mistä vedit 8 päivää?
   
 2. SG 448

  SG 448 Gearhead

 3. jorkat

  jorkat Gearhead

 4. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Siis koko vuonna Kisapäiviä oli 6kpl eikä nekään putkeen.Olisko veloitettu 8
   
 5. jorkat

  jorkat Gearhead

  no ymmärrä ny saatana, että kisan jälkeen 2 nollapäivää, vaikka kisa olisi kestänyt 4 sekuntia
   
 6. KohtalainenPaja

  KohtalainenPaja 1st gear

  Vesivehmaalla on kiitoradat kolmeen suuntaan , joten ratavaihtoehtoja voi olla jo mietitty;)
   
 7. kojootti

  kojootti 2nd gear

  Jos radan käyttäjä, eli FHRA, on maksunsa johtoryhmän mukaan hoitanut aina ajallaan, niin en itse näe miten me harrastajat olisimme voineet paremmin toimia.
  Sitä haluan edelleen painottaa, että itse en ole syyttänyt Tupalaa tahi kanna kaunaa siitä etteikö häm haluaisi kiihdytysajoja radalleen, se on yrittäjänä täysin hänen asiansa mitä radalla tapahtuu. Mutta asia mitä en ymmärrä on, että miksi ei tämän hulevesikustannuksen tullessa esille kysytty harrastajilta (eli fyyra tai DRF) ovatko he halukkaita lähtemään maksajiksi. Nyt ei annettu edes mahdollisuutta siihen.
  Voin siis toki seuraavassa väitteessäni olla väärässä, pahoittelen jos olen, mutta luulisin Tupalan kysyneen harrastajien halukkuutta toimia maksumiehenä, jos hän vilpittömästi olisi avoin kaikille mahdollisille ratkaisuille, maksajan löytyessä. Omaan silmään tilanne näyttää kovasti siltä, että kiihdytysautoilua uhrataan muun toiminnan vuoksi, osittain aika ihmeellisellä leimaamisellakin, ja se on asia joka ei mielestäni ole ok.
  Edit: Ja tähän lisätäkseni, jos asiaan liittyy esimerkiksi tällainen lupajuttu, voi olla ettei asia ole rahalla soviteltavissa. Silloin on pakko alkaa suunnittelemaan kiihdytysajojen tulevaisuutta jossain muualla. Mutta tähän saadaan toivottavasti selvyys tässä kevään aikana.

  Ihan nyrkkivääntöäkö asiasta tuli vai mitä? Tupalalta on tullut radan vuokrasta lasku ja sillä siisti, siitä voi jokainen olla omaa mieltään mitä maksaa neljä melutonta maanantai- ja tiistaipäivää ratayhtiölle, mutta ei se normaaliin myyjä-ostaja suhteeseen pitäisi mitään vaikuttaa.
   
  Muokattu: 6.1.2018
 8. supo

  supo Gearhead

  Oli välillä Tupalan omistuksessa myös eli kannattaa uskoa niitä jotka tietävät myös asioita miten ne on oikeasti.Tupala ajatti asiakkaitaan radallaan!
   
 9. supo

  supo Gearhead

  Tuli yksi asia mieleen eli onko kumpi firma mikä toimii Tupalan kanssa bisneshommissa eli RY vai Oy sillä luulen että homma onkin aivan eri näköinen yrittäjän silmin!
   
 10. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

 11. VSPfinland

  VSPfinland 2nd gear

  Tällä hetkellä DRF ei ole järjestämässä kilpailuja. Pöyryn raportin luvut eivät myöskään ole DRFstä lähtöisin. AVIn valitusten sijaan olemme keskittyneet Alastaron radan parannusvaatimuksiin, ei pelkästään viemäröintiasiaan.

  Jorma Honka, DRF puheenjohtaja
   
  superbird, JuhaKuu, supo ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Esimerkillistä tiedottamista, arvostan.
   
  Tomas C5, jorkat ja qwerty123 tykkäävät tästä.
 13. jknR

  jknR Gearhead

  Eikös siellä ole vaan kaksi kiitorataa? Se 1200 metrinen millä on ajettu noita kadunmiehen kiihdytyksiä ja toinen kiitorata on huomattavasti kapeampi ja 550 metriä lyhyt.
   
  Muokattu: 6.1.2018
 14. KohtalainenPaja

  KohtalainenPaja 1st gear

  Kolmas on sorakiitotie, mutta onhan tuonne alastaroonkin asfalttia saatu:)
   
  jknR tykkää tästä.
 15. kallekko

  kallekko 1st gear

  Nollapäivät EM kisojen jälkeen.
   
 16. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  onk nää nollapäivät jotain kiihdytysautoilijoiden tipattomia päiviä?
   
  esmi tykkää tästä.
 17. GS

  GS Gearhead

  Enemmänkin se on jo tahdosta rippumatonta pakkohoitoa....
   
 18. atobee

  atobee Gearhead

  Rauhoitu. Siun laskuopin mukaan jokaisen kiihdytysviikonlopun jälkeeen olisi Alastaron radalla arkipäivänä jotkut kilpailut/harjoitukset? Onko tosiaan näin kuten annat ymmärtää?
  Koska en tiedä ja sinulla on tietoa niin kerro.
   
 19. supo

  supo Gearhead

  Hienoa DRF että että koitatte että homma jatkuu Alastarolla kehittyen!Kylmä tosiasia että siirto lentokenttäoloihin SM-kisat kuihduttaa lajin kehittymisen täysin.Peruste on ettei saada uusia isoja autoja/pyöriä kun ei kaiteita,hyvää oikeata asfalttipintaa(ei kunnon oikeata pitoa mihin voisi tuoda oikeita voimavermeitä,käy kun Kalajoella käynyt eli nykyään ei ole siellä kovimmat vermeet) ja kun lentotoimintaa niin ei pysty kehittämään rata olosuhteita mutta on varmasti hyvä kadunmiehen hommaan tai vastaavaan.Toivotaan että löytyisi sitä kuuluisaa hilloa jolla Motopark saataisiin siihen lyöntiin että kaikki vermeet pystyisivät vetämään täysiä kilpaa ainakin 1/8 verran ja jatkossa ihan täyden matkan!Toivotaan että saataisiin yksi hyvä suorituspaikka Etelään vaikka 1/8 rata missä voisi vetää kumit soikeena ja esim.varikolla olisi oikeat sähköt jne.
   
  peltsi tykkää tästä.
 20. stana

  stana 3rd gear

  Ne kaks päivää on muusta vuokraus toiminnasta pois, kuka sinne tulee, kuka sitä vuokraa jos ei saa ajaa? Aika paljon varauksia näyttää olevan jo tässä vaiheessa vuotta..
   
  Muokattu: 7.1.2018

Kerro tästä muillekin!