Alastaron kiihdytysrata uhan alla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 15.12.2017.

 1. Cumminski

  Cumminski Gearhead

  Juu ja majoituksiin liittyen härmästä löytyy Härmän Kuntokeskus myös, jos haluaa polskutella. Vaatimatonhan se on jos vertaa ikaalisiin ja ties mihin oikeaan kylpylään mutta kahden lapsen kanssa se tuntuu toimivan kun ei joka nurkasta laahusta eteen känniporukkaa örveltäen lima suusta valuen. Nääs kun ovat suurimmaksi osaksi eläkeläisiä jotka siellä käy :D toinen puoli lapsiperheitä vink vink. On pikkuallas pienellä liukumäellä ja matala lastenallas, putouksia pari joissa saa kireet ajohartiat aukeemaan, viileempi uima-allas ja pitkän vedon uimariallas, olikohan kahden metrin syväys. Ruokakin on hyvää peruskamaa (seisova pöytä) eikä ala kourmee jossa isolla lautasella yksi pieni lihapulla, vaikka sitäkin saa halutessaan.

  Tosiaan lapsiperheille se on hyvä paikka majoittua päiväksi pariksi, iltamiakin on ajoittain mutta valomerkki tahtoo jostain syystä tulla nykyään jo puoliltaöin.. eli jos viina maistuu niin sitten ehkä joku Seinäjoen hotelleista ja Bub Härmän Häjy :D kesällä tottakai karavaanarit sijoittuu mihin vain, Kalajokihan on suosittu paikka, ja Kalajärven Karavaanarialue on rankattu useaan otteeseen maan parhaaksi (syytä en tiedä, kooltaankin niin pieni ja järvikin on tekojärvi mutta toki uimakelpoinen)

  Mut ken tietää, ehkä sinne kauhavan alueelle tekevät hyvät tilat mille vaan jos kysyntää on?
   
 2. johntravolta

  johntravolta Gearhead

  Onnea! Hieno homma ja henkilökuntakin saadaan kätevästi jo tontilla majailevista multiosaajista.

  Minkälaiset katsomorakennelmat radanvarteen kyhätään? Nimittäin ei kannata alimitoittaa kapasiteettia koska pohjanmaalla jopa traktoripullinki ja ralli vetävät katsomoihin ja metsiin tuhansia maksavia silmäpareja. Moottorikansaa kiireestä kantapäähän.

  Itikan makkaralle yksinoikeus.
   
  Pertti K, Peeaa, pantera ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
   
 4. juhapih

  juhapih Double Gearhead

  Onneksi olkoon Kauhava!
  Tuonnehan on itelläkin lyhyempi matka kuin Alastarolle. Ja ei tarvitse ajella Turkuun päin... :cool:
  Seinäjoella olen jo (vuosien jälkeen) käynyt ilmastoon tutustumassa, raikas kumin haju on taas tarttunut nenään. Ja jotenkin tuo pohojanmaan ilmasto on ihimisen oloista...
   
 5. 4d sedan

  4d sedan Double Gearhead

  Hieno juttu! Jotenkin epäuskoisena luulin että joku nykyisistä moottoriradoista olisi ainoa vaihtoehto saada Alastaron korvaava rata, mutta onneksi erehdyin.
   
 6. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Ainakaan alue ei pitäisi käydä pieneksi kun se on noin 500 hehtaaria.
  Kiitotien pituus on 2700 metriä.
   
 7. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Vegasissa ajaneena.. Et ole mistään jäänyt paitsi.
  Tierp on pitkälti samantyylinen, peilikuva.

  Kauhavasta voisi saada jotain erikoista tehtyä, mahdollisuudet tuntuvat olevan millaiselle rataspektaakkelille hyvänsä.


  Kiitos nyt jo tehdystä duunista ja tsemppiä tulevaan
   
  Pate-68 ja atobee tykkäävät tästä.
 8. max

  max Double Gearhead

  Hyvä juttu tämä Kauhavan uutinen.Mutta riittääkö maksavaa yleisö SM-sarjaa/Nitro osakilpailua katsomaan? Tuntuis että varsinkin pääkaupunkiseudulla kiinnostus on siirtynyt seuraamaan Black List ja muuta vastaavaa katuautojen taisteluita seuraamaan.
  Toivottavasti olen väärässä,ja pohjalainen kansanluonne haluaa tulla sankoin joukoin seuraamaan kisoja,mukaanlukien etelän vetelät.
  Kuinka sit metelin kanssa;toivottavasti ovat paikalliset tottuneet menneinä vuosina jo lentsikoiden pärinään,jotta ongelmia ei tule?
   
 9. GS

  GS Gearhead

  Eiköhän pohjanmaallekkin kuitenkin saada Black List ym. ”katuautokahinaa” ja jo Alastarohan on ollut usein pääkaupunkiseudulta katsellen ”liian kaukana”.

  Mikäli tarjottava tuote on kunnossa, maksavaa yleisöä kyllä riittää.
   
 10. Jukka_S

  Jukka_S Gearhead

  Huali pois, kyllä me pohojalaaset tullahan sankoon joukoon kattomahan! Metelistäkään ei tarvi huolehtia, ottaa päähän ku niitä suihkuhävittäjiä ei enää lentele. Jääny oon niitä saundeja kaipaamaan.

  Erään leffan repliikkejä lainaten: "If you book them, they will come."
   
  Pertti K ja Inlinee tykkäävät tästä.
 11. josu

  josu Gearhead

  Loppupelissä Kujala ja kumppanit taisi tehdä jollainlai!la kiihdytysurheilulle palveluksen parempaan suuntaan,aika näyttää
   
  nalle71 tykkää tästä.
 12. johntravolta

  johntravolta Gearhead

  Onko ACS:ssa mahdollisesti jo ostettavissa uudet jussikuosiset FHRA kesävaatteet?
   
  pile, pantera, Pertti K ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Menee sinne tiekin, luulisin. Että kyllä pääsee omalla autolla.
   
 14. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  ^Itellä kans ollu aina toi harrasteautolla autotapahtumiin periaate, mutta veikkaan että nykypäivänä monelle toi junamahdollisuus on aika suuri bonus alastaroon verrattuna
   
 15. harry

  harry Gearhead

  Kauhajoki on Suomen suurin romanipitäjä. (yle.fi) ei muuta kun kantti housut jalkaan ja radalle. No nyt sitten ei ole yleisöstä puutetta kun lukee näitä textejä.
   
 16. supo

  supo Gearhead

  Kyllä jos saa veikata niin meni samassa Motopark sillä jos yksi kisa kaudessa niin hullua radan omistajaa ole kuka sijoittaisi rataan sentin senttiä!
   
 17. temppi

  temppi 3rd gear

  Joo tuo pitänee paikkansa Kauhajoen osalta, mutta en tiedä miten tämä liittyy tähän Kauhava -keskusteluun :)
   
 18. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Onhan siellä Motoparkissa ennenkin ajettu vain yksi kilpailu per kausi.
   
 19. pinola

  pinola 3rd gear

  Eikai se tähän yhteen kauteen kaadu. Siellä on viimevuodet ajettu 2 kisaa / kausi, viimevuonna 3 ja tänävuonna 1. En minä ainakaan mistään sellasta käsitystä ole saanut että Motoparkin kisoja oltaisi jatkossa vähentämässä..
   
 20. supo

  supo Gearhead

  Tarkoitan sitä että nyt pitäisi ruveta Motoparkissa kunnostustöitä tekemään ja jos ei kisoja riittävä määrä vuosittain eli rahaa liiku niin ei kannata myös kunnostaa.Toivottavasti olen väärässä sillä on suurta tuhlausta antaa mennä olemassa olevia ratoja haaskiin.Eli toivottavasti joku esim.5 vuotinen sopimus niin pystyy myös investoimaan rataan.
   

Kerro tästä muillekin!