Alastaron sm - em kisojen välinen viikko.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja patukaplas, 1.2.2012.

  1. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    Moni on kysellyt kausi 2012 osiossa väliajasta Alastarolla heinäkuun 2012 alussa jossa on muutama vapaapäivä viikon alussa. Heitän idean ilmaan että voisin kehittää jotain ilta-ohjelmaa kuten kisailua tms sekä DJ--moottorimusaa tai vaikka bändiä...

    Anyway,, tänä vuonna asiaa voisi testata vähän samaan malliin kuin aikoinaan legendaarinen Drag & Rock Motoparkissa..

    Odotan kommenttejanne , ideoita ja haluja osallistua pienellä summalla kuluihin mikäli niitä muodostuu ( kolehti )

    PS: Tämä ei ole FHRA:n idea / hanke :)

    T: Jari " Patu " Kaplas
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ei huono idea.

    Varmista ensin Tupalalta onko moisten kekkereiden järkkääminen edes mahdollista.
     
  3. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    olen jo aiemmin kysynyt Tupalan mielipiteen ja hän näyttää vihreää valoa !
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Noi välipäivät maanantaista keskiviikkoon menee varmasti rataa hierottaessa eli silloin kyllä ainakin strippi on hyvä rauhoittaa. Varikollahan kyllä voi olla ohjelmaa, jos paikalla vaan on väkeä. Ihan parin kolmen tiimin takia tuskin kannattaa hirveästi lähteä järjestelemään, mutta eiköhän tossa kevään aikana jo ilmene onko tuolla silloin jengiä vai ei.
     
  5. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    eiköhän kaikki tiimit ymmärrä että rata täytyy rauhoitaa ja toimitsijoille on annettava työrauha. Heitin vaan idean ilmaan mutta jos se tuottaa harmaita hiuksia eikä innosta tiimejä, voidaan asia siirtää arkistoon. Kuten aiemmin kerroin tässä projektissa ei ole FHRA:n panos kyseessä vaan paikalla olevien tiimien viihdyttäminen.
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

    Tässä tilanteessa siellä voi olla yllättävänkin paljon väkeä paikalla. Valitettavasti vaan toi varikkokarttojen laatiminen noihin kahteen kisaan siten, että tiimien tarvitsisi paljon muutella varikolla on lähes mahdotonta, koska ei noita proautoille tarvittavia paikkoja voi tyhjäksikään jättää edellisenä viikonloppuna.
     
  7. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    En Putte vähääkään halua aliarvioida työpanostasi vaan arvostan taitoasi taikuroida kaikki tiimit varikolle sulassa sovussa. mutta pro varikon perällä on hiekkakenttä käyttämättä jonne voisi rakentaa vaikka tilat välipäiville. Tämä idea olisi siis rentoutua niinä ma-ke välisenä aikana eikä kisapäivien aikana
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Taitaa olla turha upottaa kalustoja sinne hiekkakentälle. Se kantava osuus on loppujen lopuksi aika pieni, jos vähänkään enemmän jää kalustoa paikalle.
     
  9. Mopar

    Mopar Gearhead

    Mutta, kun varikkokartat tiedetään, voisikohan sitä kalustoa Su-Ma siirtään SM-kisapaikasta EM-kisapaikkaan valmiiks?
     
  10. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    pitää tehdä selkeä kysely reilusti ennen kilpailua teameista jotka jättävät kalustonsa alastaroon, ja pyrkiä sijoittamaan nämä suoraan sellaiseen paikkaan josta ei tarvitse siirtää. Samoin on tärkeää hyvissä ajoin markkinoida "testi mahdollisuutta" EM-ryhmille jotta saataisiin niitä mahdollisimman paljon mukaan edellisen viikonlopun kilpailuun yleisön mieliksi. Mutta kun saadaan selville kuinkapaljon varikolle jäävää kalustoa tulee, niin putte pääsee pähkäilemään.
     
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Toivottavasti saadaan vetää normi SM-kisaan osallistujat jo kertaalleen siirrettyä kisaa kelin salliessa ainakin riittävästi lajittelukierroksia ennen kuin noita testaajia päästetään radalle!!Tiedän että saattaa tulla ihmisiä katsomaan noita EM-kisaan tulevia testaajia mutta valitettavasti jos niitä tulee esim.10 pyörää ja puolen kymmentä isoa autoa niin siinä helposti on mennyt sen verran aikaa että menee helposti yksi lajittelu kierros SM-ryhmiltä pois!!!Tuohon ei tarvitse kuin "pieni" öljyvahinko niin se on siinä!!!Tästä kilpailun siirrosta tulee jo muutenkin ylimääräistä kulua/järjestelyä niin siihen vielä ...!!Ymmärrän että hieno tilaisuus vetää viime hetken testit ja saada ehken lisää yleisöä...
     
  12. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    Ymmärrän Supo huolesi mutta tässä keskustelussa oli ajatus herättää mielipiteitä ilta ohjelmasta väliaikaan, ei siis ratatoimintaan. FHRA omassa osassaan järjestää rata toiminnan johon en puutu.
     
  13. C-barge

    C-barge Gearhead

    Jo noi EM-testaajathan ei sitten haittaa ton edellisen viikonlopun vituiksmän osakisaa millään lailla?
     
  14. supo

    supo Double Gearhead

    Sorry Patu,meillä jäädään näillä näkymin kaluston kanssa radalle(osa joutuu lähtemään töihin alku viikoksi) ja ei hullumpi ajatus järjestää jotain pientä ohjelmaa!!!Meiltähän järjestyy kun tuon Kilipakumppanin kanssa ylivoimaisen kaksoisvoiton kunniaksi pienet juhlat!!! :rotfl:
     
  15. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    oikein supo, eiköhän me kivat kinkerit saada aikaiseksi, vaikka voiton kunniaksi. Onhan meillä kivat muistot ...
     
  16. JK402

    JK402 1st gear

    Paikanpäälle

    Ruostekasat ainakin jää koko viikoksi :-?
     
  17. shmot

    shmot 1st gear

    Toi on nitro twinien EDRS-osakilpailu ja loput EM pyörät menee CB/FB luokkaan. EM pyörät on siellä halutessaan joka tapauksessa...
     
  18. supo

    supo Double Gearhead

    Tietysti ne jotka ajaa kisaa kuuluu sinne automaattisesti mutta oli näistä testaajista kyse!!!Enkä ole vastaan testaajia mutta ollut tuo ajattaminen sen verran verkkaista että on nuo ajot ollut vähissä välillä ilman testaajiakin!!!
     
  19. JK402

    JK402 1st gear

    Bändi

    Nii aiheesta et mitä välipäivinä. Eli onko mitä mahdollisuuksia jos tuomme noille välipäiville jollekkin iltaa bändin, joka illan ratoksi vetäis pari biisiä meidän varikkopilttuussa, Ihan pikku laitteistolla??

    T:Jukka
    SPET 1926 & 1928
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Toki se siirto kannattaa tehdä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pitää vaan katsoa missä vaiheessa esimerkiksi ratavarikolle tulee sähkökeskukset, sillä sinne taatusti joutuu taas porukkaa ja mutkaradallehan ei pääse ennen keskiviikkoiltaa, todennäköisesti sinnekin joudutaan jotain prukkaa sijoittamaan.
     

Kerro tästä muillekin!