Alero bensapumpun kytkentä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja mawe, 16.11.2018.

  1. mawe

    mawe Gearhead

    Tietääkö joku minkävärisillä johdoilla saa pumpun pyörimään suoralla virralla? Pumppu sijaitsee tankissa ja tankin päällä muistaakseni ainakin pari nippua johtoja.
     
  2. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Korjaamokäsikirjasta löytyvän kytkentäkaavion mukaan musta maadoittaa ja harmaaseen virta.

    Toki helpommalla pääsee, jos irrottaa konehuoneen sulakerasiasta bensapumpun releen ja yhdistää relepohjan puolelta nastat 30 ja 87 sytytysvirta kytkettynä. Nastojen sijainnin pystyy lukemaan releessä olevista merkinnöistä. Samalla voi tarkastaa koetinkynällä, tuleeko nastaan 87 virtaa.

    Mutta jos sinne auton alle on ihan pakko mennä räplään niitä johtoja, helpoimmin käsiteltävissä oleva liitos löytyy lattiapellissä olevasta läpiviennistä, apumiehen puolelta, noin about takapenkin istuinosan takareunan kohdalta. Se toinen pistoke siinä vieressä on abs:n taka-antureille.


    Ps. Mikähän on ongelmana? Suoran virran syöttäminen ei auta esim. päälle jääneeseen ajonestoon mitenkään...
     
    Muokattu: 16.11.2018
  3. mawe

    mawe Gearhead

    Kiitos avusta. Tankki on irrallaan mutta en jaksais irroittaa pumppua ja aamulla pitäis saada bensat pois tankista. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!