Aleron ajonesto-ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 68FuryIII, 10.7.2006.

  1. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Auto siis -99 alero 2.4 koneella. Kävipäs niin kun piti kylille lähtee niin alerossa vilkutteli security valo vaan eikä antanut käynnistyä. No aikani siinä vittuunnuin ja ihmettelin eikä mikään auttanut. Menin sisälle jatkaan vittuuntumista ja kuuklettaan kyseistä ongelmaa ja löysin sellasen vinkin että virta-avain lukkoon ja "on" asentoon ja antaa olla niin kauan että lakkaa vilkuttamasta. Voi kestää 10-30min tarinan mukaan. Kokeilin ja kas 10min päästä alero starttas ja muija kuskiks ja tölkki mulle kouraan. Lakkas ottasuonetkin pullistelemasta siinä vaiheessa :) Kysymys kuuluukin, onko jollain muulla ollut samaa ongelmaa ja löytyykö siihen korjausvinkkiä? Joku mulle kertoili myös, että jos yrittää startata 8 kertaa vetää auton jonkin sortin jupattiin ja hinuri/huolto reissu? Onko tässä perää? On se tää netti ihmeellinen asia. Pihaan olis nytkin auto jäänyt ilman sitä ja kaljareissu sikseen :D
     
  2. tammercity

    tammercity Gearhead

    Käytä Metroautolla tietokoneen hihnassa.
    Kaverilta korjasivat ongelman 5 minuutissa maksutta eikä sen jälkeen ole temppuilut... kyllä luit oikein, MAKSUTTA :lol:
     
  3. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    No perhana! Soitankin sinne huomenna. Kiitoksia paljon vastauksesta :pinup:
     
  4. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Eipä sitä koskaan tullu vietyä huoltoon, kun tuntus siltä että vika katos kun laittoi uuden akun. Kaippa siinä sitten startatessa jännite notkahti liikaa ja ajonesto otti siitä nokkiinsa.
     

Kerro tästä muillekin!