Alipainekello ryypylle, Carter Afb 1964

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja nuc-64, 5.8.2022.

 1. nuc-64

  nuc-64 3rd gear

  Imperial 1964, tahtoo kakoa itsensä käynnistäessä sammuksiin, kun ryyppy ei putoa pois päältä. Arvaus syystä kohdistuu alipainekelloon, joka ryyppyä säätelee. En ole vaan mistään suomalaisista, (eikä oikein ulkomaalaisistakaan) verkkokaupoista löytynyt sopivaa. Soitin erääseen liikkeeseenkin ja sanoivat, että vaikealta kuulostaa, ei enää oikein kuvastoista löydy, ehkä kiinnikkeitä modaamalla voisi sopia joku muu. Uudempia 65 -> löytyy jostain, mutta mitähän eroa noilla on? Onko tosiaan mahdotonta löytää tuohon suoraan sopiva kello?
   
 2. SK

  SK Gearhead

 3. nuc-64

  nuc-64 3rd gear

  Tuollainen juu, huh, huh, onpas suolainen hinta :eek: Eihän vastaavat yleensä maksamontaa kymppiä. Onkohan tuo nyt sitten jokin "one year only" juttu, kun hinta on noin raju ja saatavuus heikkoa.
   
 4. SK

  SK Gearhead

  Viiskymppiähän ($49.99) tuo näkyy maksavan.

  En tiedä miksi eBay ja/tai myyjä ilmoittaa hinnan Israelin uusissa sekeleissä.
   
 5. nuc-64

  nuc-64 3rd gear

  Joo, katsoin liian nopeasti hinnan, näemmä vielä ihan kohtuullisen hintainen.
   

Kerro tästä muillekin!