alipainepumpun poisto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 944676, 28.9.2009.

  1. 944676

    944676 1st gear

    Eli auto on chevy blazer k5 vm.-83 6,2 diesel ja 700 laatikko. ilmeisesti siinä on nyt alipainepumppu aivan ylimääränen koska siitä ei enään mene letkuja mihinkään. sillä on ilmeisesti ohjattu lämmityslaitetta alunperin mutta autoon on vaihdettu vaijeri toiminen lämmityslaite. voiko tuo alipainepumpun poistaa ja tehdä vaan tulpan sen tilalle ettei tuu öljyt mäkeen? vai pyöriikö sen välityksellä jotain muutakin? tai pitääkö öljykanaville tehdä jotain jos tuon pumpun poistaa? kun mielestäni se vie vaan turhaa tilaa ja turhahan tuon siellä muutenkaan on mukana pyöriä.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Se pyörittää öölipumppua! Tohon on sellaistakin vaihtoehtoa jonka yläpäässä ei ole mitään ylimääräistä mutta kokonaan sitä ei voi poistaa.
     
  3. 944676

    944676 1st gear

    jahas no sitä mä vähän arvelin että sillä on joku muukin tarkoitus kuin olla alipainepumppu. joku vaan sanoi että ota se kokonaan pois mut ajattelin varmistaa kun se oli jo kerran mulla kädessä ja se akselinpää näytti ihan siltä että sillä on muutakin tarkoitusta. mistähän nuota saa joissa ei ole sitä yläosaa ja mitä maksaa?
     

Kerro tästä muillekin!