Alkuaikojen kisoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja a522ni, 28.12.2008.

 1. onbuicks

  onbuicks Gearhead

  Tässä kuva tuosta Dartista pelastushetkellä jossakin päin Hämettä. Täällä etsintäkuulutettiin sitä ja tartuin toimeen. Jäljitin auton ja omistajan. Ostin, hain ja myin Pekalle. Hauska projekti.
   
  Ford67 ja Tunaman tykkäävät tästä.
 2. onbuicks

  onbuicks Gearhead

  Sorry, ei onnistunut kuvan liittäminen.
   
 3. tcb62

  tcb62 Gearhead

  Arvokas kulttuuri teko!
   
 4. JOSPEED

  JOSPEED 1st gear

  - En ymmarra miksi sanotaan “SAAB 99 oli ensimmainen”? Ehka se oli ensimmainen 4-cyl?[/QUOTE]

  Ei ollut. Ainakin BMW 2002 turbo oli ennen saabia. Esiteltiin vuonna -73. Tällaista bmw:tä ulkoilutti silloin Keimolassa Osmo Kalpala.
   
 5. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  [​IMG]
   
  Ford67, Kustom STW, sleepercooler ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Olds cutlass 1962 jetfire 3,5 v8 oli eka turbo vuoden verran tuotannossa. Eka 4-pyttynen oli IH scout 2,5 65-67 vuasina.
   
 7. General_Lee

  General_Lee 3rd gear

  Ei siitä tarvi replicaa tehdä kun kyseinen Corvair on edelleen tallessa. Tosin se kannattaisi nyt pelastaa jos nykyinen omistaja olisi sen halukas myymään. On ollut vuosikymmenet hallissa sisällä ja nyt tänä syksynä on siirretty hallista ulos.
  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!