Allekirjoitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mopo-ukko, 1.7.2018.

  1. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Saakos tuon jotenkin muutettua profiilista,on liikkuvat laitteet kokenut muutoksia,yksi kolmesta on enää oikein.Yritin hakea tuota muutosta mutta en vaan löytänyt.
     
  2. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Tosin eihän tuo näy vanhakaan näkyvän täällä ollenkaan,lienee sitten sama mitä siellä on.
     
  3. passerby

    passerby Gearhead

  4. xarper

    xarper Gearhead

    Yllättikö tämä ketään? Ei.
     
    kalvetinhet, Pertti K ja passerby tykkäävät tästä.
  5. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Juu resurssit ei millään riitä mihinkään allekirjoituksien lisäämiseen näillä kävijämäärillä ja muiden tehtävien asioiden lisäksi.
    Muilla foorumeilla tuollainen onnistuu suitsait sukkelaan mutta ei se tähän liity. Ihan eri juttu.
     
    kalvetinhet, signet, passerby ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. signet

    signet Gearhead

    Aika ihme homma uudistuksen jälkeen kun myös paikkakunta katosi napin taakse.
    Toinen mikä ihmetyttää, on tämä lontoonkielinen käyttäjäluokittelu,olen luullut että tämä on Suomalainen harrasteajoneuvofoorumi....

    En tiedä mihin suuntaan on kävijämäärät menneet uudistuksen jälkeen,mutta kovsti tuntuu että vanhoja vakiokävijöitä ja jätkiä jotka asuvat verkossa, on kadonnut johonkin...
    Ja nyt kun palautetta ruvettiin antamaan,niinn moni muukin on ollut sitä mieltä että vanha osto/myyntipalsta oli ihan toimiva.Ja senhän piti poistua kokonaan käytöstä (oliko kevään -16 aikana:))
     

Kerro tästä muillekin!