Almeran keskuslukko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Rubberduck, 31.7.2002.

 1. Rubberduck

  Rubberduck 1st gear

  Perheeseen liittyi ´97 Nissan Almera Si, kolmiovinen sellainen. Onko kellään hajua pitäisikö ko. Datsunissa olla keskuslukitus vai puranko suosiolla ovipahvit ja kurkistan? Ainakaan toimivaa sellaista en ole löytänyt...
   
 2. mg

  mg Gearhead

  jaa. en yhtään ihmettelisi että ei keskuslukitusta olis. -97 malleissa tais olla lisävaruste.. en muista iha tarkaan.
   
 3. kcl

  kcl 1st gear

  Käsitykseni ja muistikuvani sekä Nissan-kokemukseni mukaan Almeroissa ois kaikissa keskuslukitus, samoin kuin NATS- niminen ajonesto, joiden toimintaa ohjataan avaimenperän kauko-ohjaimella. Saatanhan toki olla (taas?!) väärässäkin....
   
 4. Rubberduck

  Rubberduck 1st gear

  Se NATSi kyllä löytyy, muttei mitään kauko-ohjausta. Ajoneston valo herkeää vilkkumasta vasta kun vääntää virtoja päälle, joten se toiminee koodatulla avaimella(?). No, pitänee raotella pahveja - kunhan jaksaa. Kyllä kolmiovisen vielä saa lukkoon manuaalisestikin... :smile:

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Rubberduck 2002-07-31 14:55 ]</font>
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ei ainakaan kaverin vastaavassa almerassa ole keskuslukkoa. Omistanut auton uudesta asti.
   
 6. datsunpower

  datsunpower 1st gear

  Meilläpä on 96 Almera ja siinä on NATS ja keskuslukko. Ei se NATSi mikään kauko-ohjattava "valot vilkkuu, ovet paukkuu" sydeemi oo, vaan kun avaimen työnnät virtsalukkoon niin auto tunnistaa sen sinun avaimes koodin silloin automaattisesti ja näin saadaan aikaiseksi se ettei autoa saa käyntiin kuin sillä tietyllä avaimella. LÄLLÄS-LÄÄÄ kaikki auto VARKAAT!
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  ei kaikissa almeroissa ole vakiona keskuslukkoa mellä oli ennen -99 almera eikä ollut keskuslukkoa
   

Kerro tästä muillekin!