Alumiiniputken hinta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Custom1, 29.5.2006.

  1. Custom1

    Custom1 1st gear

    Osaisko joku sanoa suurinpirtein mitä tommonen 19x1 mm alumiininen pyöreä ohutseinäputki maksaa? Mikä on esim. Asvan kilohinta alumiiniputkelle? Mistäköhän sais ostettua kätevästi pienen määrän?
     
  2. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Starkki Helsingin Herttoniemessä ainakin myy pätkittäin.
     
  3. Mopar

    Mopar Gearhead

    Löytysköhän hydrauliliikkeistä?
     
  4. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Alumiinin kilo hinta on noin 7...14 Euro/kg. Lauantaina hain 50*4 lattaa lähtö oli 14.30E/kg myivät 10E/kg. Isommat erät jopa 6.60E/kg. Huom tuo 19*1.5 putki metri ei juuri paina mitään. Tuota kokoa taidetaan käyttää sähköputkena. Näyttäisi ainakin täälläpäin löytyvän ihan tavallisista rautakaupoista.
     
  5. niklas_

    niklas_ 1st gear

    mä oon joskus ostanut samankokoista putkea sähköliikkeestä. eikä maksanu paljon mitään
     

Kerro tästä muillekin!