Alustava tapahtumakalenteri 2022

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 3.11.2021.

  1. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Nyt kun tuo KymiRingin MotoGP on peruttu (harmi juttu sisänsä), niin FHRA:n kannattaisi alkaa mainostamaan enemmän Nitro Nationlals kisoja, sillä varmaan joillekin moottoriurheilun ystävälle jäi "burning need" päästä katsomaan kotimaassa jotain (prätkien) 'päristely' - kisaa. Voisi saada jonkun uuden lajin ystävän vähän niin kuin vahingossa. Kyllä ainakin Nitropyörät säväyttää jokaista vähänkään moottoriurheilusta kiinnostuneita.

    My 2 cents... Ja idean saa varastaa jos siltä tuntuu.. ;-)
     
  2. DtiJ

    DtiJ 1st gear

    Minkälainen tilanne siellä Malmin lentokentällä on, näin kuvia auki revityistä asfaltoinneista ym. Järjestetäänkö siitä huolimatta tuleva Malmi Street Drags #3 (3.9.2022) ? Vai onko ajot sen paikan kohdalta ajettu :(
     
  3. GBS

    GBS 2nd gear

    Kai sinne jotku on menossa ehkä. Tai sit uudelle asfaltille Räyskälään.
     

Kerro tästä muillekin!