American Beauty Car Show 18.-20.07.2014 Haapsalu, Estonia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja sataplus, 20.11.2013.

 1. sataplus

  sataplus Gearhead

  Kävin tuolla viime kesänä ensimmäisen kerran. Tapahtuma oli ihan hyvä, kai siihen vaikuttivat upea ympäristö, kaunis ilma, musiikkia ja tietenkin hienot autot. Siellä oli myös Chevyjä ja tunnistin ainakin osan niistä kuuluvan kerhoomme.
  Olisikin kiva kuulla kokemuksia, varsinkin auton viennistä näytille. Miten järjestäjä tulee vastaan kuluissa, miten muuten hommat sujuivat?
  Ajatuksena olisi mennä sinne ensi kesänä ja viedä oma auto näytille. En tosin tiedä, kelpuuttavatko...
  Olen siksi ajoissa liikkeellä, että Haapsalussa on majoituskapasiteettia varsin vähän ja tapahtuma on mittava. Koko tienoo täyttyy jenkeistä.
   
 2. Wesku

  Wesku Gearhead

  Re: American Beauty Car Show 18.-20.07.2014 Haapsalu, Estoni

  Minun viisseiskaa pyydettiin tuonne näytille viitisen vuotta sitten. Olisivat osallistuneet matkakuluihin ja majoituksiin. Jos en väärin muista, niin pyyntö taisi tulla GM cruisersin järjestelyihin osallistuneen jäsenen kautta. Luulisin, että nykyäänkin asialliset ja mielenkiintoiset yksilöt kelpaavat.
   
 3. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Re: American Beauty Car Show 18.-20.07.2014 Haapsalu, Estoni

  http://aijaa.com/al93795


  HAAPSALU WUONNA 2013 (12.-14.7)
   

Kerro tästä muillekin!