American Beauty Drag Race-kisat 17.7.2016 Haapsalu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 26.6.2016.

  1. Onko kenelläkään lisää tietoa näistä kisoista, että ajetaanko kasimailia, varttia, tarviiko kuskit lisensenssiä vai ei ja millaisia luokkia kisassa on?
     
    Muokattu: 26.6.2016
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ei taida olla. Olen yrittänyt kysyä tapahtuman järjestäjältä Karolilta, sanoi kuukaus sitten että säännöt ovat selvillä tuotapikaa ja ilmoittaa sitten. Sit kysyin asiaa Andrusilta joka tapahtuman kisapuolta oli organisoimassa viimevuonna, hän sanoi ettei hänellä ole enää mitään tekemistä sääntöasioiden kanssa ja niistä vastaavat Viljar Mäesepp ja Kristjan Veedler. Kysin asiaa Viljarilta ja hän sanoi asian olevan Kristjanin käsissä. Olen laittanu facebookin kautta Kristjanille kyselyä mutta ei oo tullut vastakaikua. Täytyy huomenna laittaa uudestaan Karolille kyselyä et missä mennään. Viimeks kun kuulin niin oli jonkinlaista ajatusta että dragrace olisi vain puhtaille katuautoille, mut mitä se tarkoittaa jne on vissiin aika epäselvää.
     
  3. holo64

    holo64 3rd gear

    Hyvältä vaikuttaa...:D
     
  4. C-barge

    C-barge Gearhead

    ...ja just sain Kristjanilta vastauksen, asia on "komitean" käsissä ja Kristjan ei oo enää viime viikon jälkeen kuulunut siihen..., eli huomenna otan yhteyttä Karoliin et saa edes jotain valotusta tilanteeseen..
     
  5. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

  6. Ade62

    Ade62 Gearhead

    Normi virolaista meininkiä. Ne kuumeisesti yrittää keksiä sellaiset säännöt et kisan palkintorahat jäis viroon. Eikö viime vuonna ollut vähän samanlainen meininki.
     
  7. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Mike Elemo vastas mulle fb:n kautta näin:
    "-Tänä vuonna ajetaan vain ns katuauto kisat säännöt tulossa viikon aikana! Muutos lisenssiin,sen saa nykyään ostaa paikanpäältä 20€ ja vaaditaan kaikilta ajajilta.
    Dräksterit saa kyllä ajaa ns näytös lähtöjä "
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Osittain kyse on varamsti siitä että ne haluavat omiensa pystyvän menestymään, kukapa ei jos ajattelee shown kiinnostavuutta ja jatkuvuutta. Mut osaltaan myös tiedon puutteesta. Kattoo nyt rauhassa mitä sieltä on tulossa, et mikä on katuauto ja mikä dräksteri. Mun mielestä olis mielenkiintosta jos ne rajattais renkailla. Normi katurengas; katuauto 1, katusliksi; katuauto 2, sliksi; dräksteri. Mtu ei vissiin oo mitään sinnepäin ehdotettu, et näkee nyt.
     
  9. C-barge

    C-barge Gearhead

    Nonii, Karolilta tuli vastaus että kisa on tarkoitettu tänä vuonna enempi "daily driver" tyyppisille katuautoille. Eli säännöt ovat; vakuutus voimassa ja DOT renkaat. Eli kaiketi kaikki viimevuonna ajaneet saavat ajaa tänäkin vuonna kilpailussa. Muut saavat ajaa kilpailun ulkopuolella ostamalla paikan päältä 20€ rahvaspordi kaartin joka kaiketi on kertalisenssi. Kysyn vielä et jos ajaa noepammin kun se 10.5 niin pitääkö olla lisenssi.

    Ja tarkennus vielä kun kysyin että kaikki siis jotka viimevuonna ajoivat saavat ajaa tänäkin vuonna, ja vastaus; niin on.

    Mut tos ne säännöt kaikessa komeudessaan: http://www.american.ee/wp-content/uploads/2016/06/Kiirendusv-istluse-juhend-2016.pdf
     
    Muokattu: 28.6.2016
  10. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Blacklist kuningas kuulema käyttää skippavus vuoron tuolla,vedoten viime vuoden sääntöihin ja jos se ei sovi niin sitten vetoaa tämän vuoden sääntö nro 7 artikla 6. Ja jos joku tarvii dot kumeja niin mulla löytyy vm-86 malliset,ite ajoin viime vuonna vanteilla virossa,ei kyl ollu pitoa,liukas keli....
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Mä käytän siel ehkä strippausvuoron, ja alkoholia oikein.
     
  12. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Täytyy kyl sanoo et taso nousis ainakin siinä sauna-bar mestassa mihin mun nimettömät viime vuonna jäi...
     
  13. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead


    Millaistahan vakuutusta tuolla "vakuutus voimassa" tarkoitetaan ja hienoa jos saat selvityksen tuon mahdollisen 10,5 alitukseen/kertalisenssiin.

    Karikarilla taitaa olla muuutenkin jo porttokielto koko Haapsaluun? :D
     
  14. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Juu satsaillaan kotimaan yrittäjiin tänä vuonna!!!
     
  15. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ymmärsin että lisenssin voi ostaa piakan päältä. Mut ainahan on ULLATUS voimalik.
     
  16. procold

    procold Gearhead

    Jää kyllä väliin kun on noin sekavat tiedot. Ajakoot keskenään ja lopettakoot mainostamisen oman maan ulkopuolella. Sama fiilis koko tapahtumasta pikkuhiljaa. Eiköhän aleta kehittää meille balticin suurinta tapahtumaa, eix Suomenlinnassa ole yhtä komeet puitteet
     
    Muokattu: 29.6.2016
  17. C-barge

    C-barge Gearhead

    Siis tällä kertaahan tää on harvinaisen selkeetä.
    -Kisa tarkoitettu rekisteröidyille ja katsastetuille amerikkalaisille katuautoille
    -DOT renkaat
    -Vähintään kolmepiste turvavyö ja kypärä
    -Turvavarusteet auton kulun mukaan (poikkeaa hieman Suomesta, mut ei ainakaan tiukempi)
    -Lisenssi vaaditaan, paikalta saa ostaa kertalisenssin 20€
    -Kisassa yks luokka, ensin aika-ajot joista 16 nopeinta pääsee eliminaattoriin joka ajetaan heads uppina.
    -eliminaattorin kolme ensimmäistä saa palkinnot, 1. 3000$, 2 .2000$ ja 3. 1000$

    -Kilpailun ulkopuolella saa ajaa millä amerikkalaisella huvittaa.
     
    Muokattu: 29.6.2016
    Bomber#1 ja Ade62 tykkäävät tästä.
  18. Suomalaiset finaalissa
     

Kerro tästä muillekin!