American Car Show 2006

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Puli-Song, 5.4.2006.

  1. hot rod

    hot rod 1st gear

  2. Tepi

    Tepi Gearhead

    Mistä muualta nuo Opel-klubin sensuroimat kuvat löytyvät? Johan tässä alkaa ihan tavallisetkin tissit kiinnostaa sitä enemmän mitä niitä halutaan piilotella. :odroll:
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Aika tavalla samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa! OD-osaston vaisu meininki yllätti kyllä,mut vaisua oli ollut gm-gruisersienkin osastolla ja vähän joka paikassa,eikä ansaitse tuo us-parstkaan hyvää palautetta. "rättikauppiasta" sen verran et saattaa olla et ne vähenee tulevaisuudessa,kun niiden myyntipaikkojen vuokrat on vähintäänkin huimat!
     
  4. SC 285

    SC 285 1st gear

    Nyt on ihan pakko kirjoittaa. Täällä monet valittaa noista vähäpukeisista naisista tuolla näyttelyssä. Kävin tuolla partanen.net sivuilla kattomassa mm. 2. päivän kuvia. Noita mimmejä on tarkasteltu parhaillaan yli 400 kertaa ja autoja järjestään alle 100. Niin etteikö muka naiset kiinnosta... :rotfl:
     
  5. kime2

    kime2 Gearhead

    Kyllähän se olis perkele,jos ei naiset kiinnostais enempi kuin nuo autot! Mun "saldo" oli varmaan seuraava: 10autoa/50naista! Muijan mielestä en autoja katsellutkaan,no en niin näenhän autoja kotonakin,mut nykyään niin harvoin täällä pyörii monta pimua bikineissä tai pelkissä alaosissa yhtä aikaa :wink:
     
  6. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Komeita rättejä myi fhra? tai ainakin hotrod paian ostin siitä missä fhra merkki.. Kuka muutes piirtäny? ol pirun komeita kuvia.. :eek:
     
  7. Moparmutsi

    Moparmutsi 1st gear

    A-siaa... :lol: No ei siinä nättejä tyttöjä sinällään....

    Niin ja piti lisätä, että aika pliisu kuva jäi.Mihin voi tietty vaikuttaa kaksi riehuvaa muksuakin... :rotfl:
     
  8. kime2

    kime2 Gearhead

    Mukava oli nähdä lapsiperheitäkin tuolla,lajin jatkuvuus varmemmalla pohjalla! Vai riehuvia lapsia? Tuolla en nähnyt sellaisia,mut hyvinkään abc:llä meinasin puuttua jonkun perheen äidin lapsensa käsittelyyn,mut muija vetas takista takasin mut! Tämä äiti kun veti lastaan korvasta tai hiuksista niin että lapsen pää kopsahti tarjoilulinjastoon siinä limsaa mukiin laskiessaan :mad: Aika normaalisti lapsi siinä ootteli vähän tuskastuneena juomaansa,kuten ne aina tahtovat tehdä tuollaisissa tilanteissa!
     
  9. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Mun mielestä ei ollut kovin kivan näköistä katsoa kuin äidit lykkäsivät lastenvaunut sinne radalle.comin savupilveen ilman kuulosuojaimia... :-?
     
  10. SC 285

    SC 285 1st gear

    Mäkin olin ton meitin vanhemman tytön kanssa liikkeellä. Tosin sen mielenkiinto keskitty pääasiassa käsilaukkuihin ja muihin vaaleenpunasiin ja kimaltaviin(4v, puuh...) hepeniin. Ja tietty metrilakuun. No kehui se muutamaa autoakin, varmaan isin mieliks, että sais lisää lakua... :lol:
     
  11. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    sääliks kävi niitä myyjiäkin ,jotka kuuntelivat sitä joikumista kokopäivän..
     
  12. jaketin

    jaketin Gearhead

    ei ole tuosta kokemusta. harmi kuulla tuollaista..
     
  13. COSSUHENKKA

    COSSUHENKKA 1st gear

    Vaikken oo ikinä mopareita pitäny minään (ollu pelkkiä geeämmiä), niin kyllä se norjan miehen charger ja f/x belvedere toivat makeaa vettä suupieliin. Ei voi mitään :mad:
     
  14. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Hengissä ollaan selvitty jo kotiin reissusta!
     
  15. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Siel pitäs olla jokaisella nimilappu rinnuksissa ,niin tuntisi kuka on kukakin.. :rotfl:
     
  16. kime2

    kime2 Gearhead

    No se on sit äitien vika jos sinne ovat lapsensa työntäneet :mad: Lauantaina ei ainakaan kukaan enää aivan hirveää meteliä pitänyt,ekä sunnuntaina ja savukoneitakin käyttelivät säästeliäästi! Nimilappuidea olis varmaan ihan hyvä!
     
  17. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Ainakin meillä muutamalla oli OD:n osastolla hyvin pienet laput 8)
    Paljon tuli nimimerkeille taas kasvoja. Mukavaa keskustelua tuli käytyä mm. David Perryn ja John Unsworthin kanssa.
    Lauantaina tuntui jaloissa, että onhan tuolla tuolla jo ravannut paljon. Sunnuntaina ja tänään ei enää jaloissa tuntunut, koska ne oli jo turtunut.
     
  18. PARTNER

    PARTNER 1st gear

    Löyty sieltä jotain kuvaamisenkin arvoista kun tarpeeksi jaksoi etsiä.
    linkki
    Kyllä luonto on silti paras paikka autojenkin kuvaamiseen.
    Afterburner Partyissa jo viihtyikin linkki
     
  19. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Mitä tulee OD-osaston vaisuun meininkiin, niin täytyy tunnustaa että itsekin olisin hieman vilkkaampaa liikehdintää tontilla odottanut. Kävihän siellä porukkaa useampia satoja henkiä pyörähtämässä, osa viihtyi juttelemassa pidempäänkin, mutta minkäänlaista isompaa porukkaa ei osastolle missään vaiheessa kertynyt. Osittain se on varmaan ihan tyypillistä nettifoorumille, eihän tässä oikeastaan voi muuta kuin järjestää puitteet ja odottaa että ihmiset tuovat "ohjelman" tullessaan - vähän sama kuin kokoontumisajoissa tai keskustelufoorumeissakin.

    Osasyy hieman väsähtäneeseen tunnelmaan oli varmaan meissä osaston henkilökunnassakin, sillä univelkaa oli päässyt kertymään aika reippaasti edeltäneiden parin viikon aikana ja osaston saaminen pystyyn perjantaihin klo 12 mennessä oli melkoinen urakka. Itseäni harmittaa kun en ehtinyt paljoa osastolla olemaan "näkyvissä" kun valokuvaaminen, nettisivujen päivittäminen ja yleisön suosikki -äänestyksen tekninen puoli vei aikaa. Ensi vuonna pitänee tehdä vähän pienempi osasto ja koettaa löytää ja suostutella enemmän foorumin vakiokalustoa sinne osastolle päivystämään. Nythän meitä oli paikalla valitettavan vähän kun osa porukasta joutui muuttamaan suunnitelmiaan ja perumaan tulonsa ja osa oli sitten vatsataudin kourissa juuri lauantaina, jolloin osan ajasta osastolla oli päivystämässä vain "ulkopuolisia" bändin jäseniä.

    Mutta ei tässä voine kuin pyytää anteeksi käyttäjiltä ja luvata että koetamme tehdä seuraavasta OD-osastosta vähän mieluisamman paikan. Sikäli harmillista, että osaston pystyttäminen oli iso ponnistus ja lopulta se ei sitten vastannutkaan odotuksia tai lupauksia :I
     
  20. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

Kerro tästä muillekin!